Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ…


ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ "ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ" ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δύο νεαροί, 25 και 26 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Περιστέρι, με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ολα άρχισαν από έλεγχο που τους έγινε επειδή επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους υλικά για την κατασκευή μολότοφ και συγκεκριμένα ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, τρία άδεια μπουκάλια μπύρας και στουπιά. Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε -εκτός των άλλων- ένα μπιτόνι των 20 λίτρων γεμάτο βενζίνη.

Κατά την ανάκριση αμφότεροι ομολόγησαν ότι είχαν τα υλικά με σκοπό να προβούν σε εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι στόχος τους ήταν πιθανότατα λατρευτικοί χώροι αλλοδαπών (εβραϊκή συναγωγή ή ανεπίσημα τζαμιά).

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες δεν έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για παρόμοιες ή άλλες ενέργειες και δεν είναι επίσημα οργανωμένοι σε κάποια ακροδεξιά οργάνωση, αλλά από την έρευνα επιβεβαιώθηκε ότι κινούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η κρατική Ασφάλεια, ενώ οι συλληφθέντες αναμένετο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2010

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
ειχα μερες να γελασω ετσι να ναι καλα οποιος το εγραψε αυτο

Ανώνυμος είπε...

Οταν σχολιαζετε εκει στο Πρεζα ΤιΒι να προσεχετε να συμφωνει το σχολιο με το κειμενο.Εφοσον γραφετε οτι οι επιθεσεις αφορουσαν στεκια μεταναστων και συναγωγες δεν υπαρχει προβοκατσια.Και δευτερον οταν επικαλειστε σαν πηγη την ομολογια τους να μη ξεχνατε οτι εσεις καταγγελετε την Ασφαλεια σαν μηχανισμο αποσπασης ομολογιων κατω απο βασανιστηρια.Αρα τα παιδια μπορει να ειναι επαναστατες με ανησυχιες που τους ειχαν βαλει στο ματι για τις ιδεες τους και τους συνελαβαν χωρις στοιχεια.Αυτα δεν γραφετε καθε φορα που συλλαμβανονται ατομα του ακροαριστερου χωρου ακομα και οταν εχουν πιστολια πανω τους?

Ανώνυμος είπε...

και αντίστοιχα οι αναρχικοί

Ανώνυμος είπε...

kale pos ntinontai oi anarxiki?? na paro kai ego mia stoli gia tis apokries h na ntitho akrodejios h na ntitho mpalarina ti lete kai eseis kale koritsia???

sodum είπε...

πρέζα υπάρχει πηγή για το άρθρο;

Ανώνυμος είπε...

ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν βλαμενοι στον εθνικιστικο χωρο? την αθηνα την πατρα την λαρισσα και την θεσσαλονικη το 2008 δεν τις εκαψαν εθνικιστες αναρχικοι και αριστεριστες τις εκαψαν..

anonimos είπε...

εγω βλεπω πως η αστυνομια κανει την δουλεια της παιδια....οταν κανεις κοτσανες...καποια στιγμη θα σε πιασουν...

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκες!! Που την είδατε την προβοκάτσια ρε καθυστερημένοι;; Αν ήταν στημένο θα τους συλαμβάνανε ρε ηλίθιοι;; Και επιπλέον από πότε οι επιθέσεις στις συναγωγές χρεώνονται στους αναρχοβλάκες σαν και εσάς ρε καθυστερημένοι;; Άι στο διάβολο σκατόζώα παντού βλέπετε φαντάσματα ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Άσε που τα παιδιά μπορεί να είχαν τα μπουκάλια για να τα ρίξουν στην ανακύκλωση, και τη βενζίνη για να μη ξεμείνει το μηχανάκι τους. Αυτά δε λέγανε και οι "σύντροφοι" από το Κερατσίνι;; Δεν καταλαβαίνω..

Ανώνυμος είπε...

οταν πιασαν τον Μαριο Ζ. με ενα σαμπουαν, χοροπηδαγατε σαν βλαμμενα, λες και πιασαν τον Μπιν Λαντεν...

τωρα που πιασαν αυτα τα μπασταρδακια με τα "μπουκαλια" ετοιμα προς χρηση, αλλαζει το πραγμα ε?

το κακο ειναι πως δεν προλαβαν να ψωνισουν βαζελινη, για την περιπτωση που τους βαλουν σε κελι με μαυρους που τοσο τους αγαπανε(ελπιζω να τους δανεισει λιγη ο ηρωας Κορκονεας)

ΥΓ1 ποτε ακριβως καηκε η Πατρα ειπαμε? πες και σε μας τους ντοπιους... :ρ

ΥΓ2 καταλαβαινω πως το να καις συναγωγες δεν ειναι προβοκατσια, για καποια τομαρια σαν εσας αποτελει "θεαρεστον εργον" - καπου το λεει αλλωστε στο "Κατα Αδωνη Ευαγγελιο" :ρ

ΥΓ3 αντε βλαμμενα, εκανε η Ντορα το κομμα της, ετοιμαστειτε να γυρισετε στα ποσοστα της ΕΠΕΝ :ρ

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apoluta me ton anw8en.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ Η ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΟ ΠΟΥ ΜΕTΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΩΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ GLADIO.

Ανώνυμος είπε...

Καιρό είχα να γελάσω.
Αλλη μια επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας.

Οι συνδικαλιστές του λιμενικού στη Πάτρα διαμαρτύρονται που επιστρέφουν οι Ιταλοί πίσω παράνομους μετανάστες.

Στα Χανιά σε φωτιά στη Συναγωγή συνελήφθησαν από την ασφάλεια ένας Αμερικανός ένας Αγγλος και ένας χαζοέλληνας τυχαίο δεν νομίζω.Τους φυγάδευσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΕΕΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ????? ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ? ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥΣ??????ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ...ΣΤΗΜΕΝΟ??? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ??? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ? ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ? ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ?? ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ???? ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ- ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΔΡΑΚΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο που μου τη δινει ειναι οτι θελουν να μας πεισουν καποιοι πως οι αριστεροι ειναι οι παρακρατικοι κ οι ακροδεξιοι τα που νοιαζονται για ολους εμας κ τη χωρα. Με τοσο μισος που εχετε μεσα σας για τους συνανθρωπους σας κ για τη διαφορετικοτητα ουτε τον ιδιο τον εαυτο σας δεν μπορειτε να αγαπησετε. εχω βαρεθει τα ιδια κ τα ιδια. Σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε να φαμε εξαιτιας ολων αυτων των καθαρματων που μας κυβερνανε κ αυτοι το χαβα τους με τους ξενους. αρρωστημενοι ανθρωποι, αρρωστημενες ιδεες..............

Ανώνυμος είπε...

<>

ΠΡΕΖΑ ΤV είσαι προβοκάτωρας...
τι σχέση έχει το από πάνω σχόλιο σου με το ότι είχαν σκοπό ναούς αλλοδαπών???????????????????????
Α...η πηγή σου?