Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29, 2010

ALTER: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ…

Στα χαμηλότερα επίπεδα του έτους έπεσε την Τετάρτη η μετοχή του ALTER, η οποία αφού κατέγραψε ιστορικό χαμηλό έτους (0,33 ευρώ) έκλεισε τελικά στα 0,35 ευρώ.

Η εταιρεία Ελεύθερη Τηλεόραση, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δε έχει επέλθει καμία μεταβολή στη διοίκηση του ALTER.

Προηγήθηκαν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι απομακρύνθηκε ο Διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος, κατά 25%, του σταθμού Κώστας Γιαννίκος.

Παράλληλα, δίνονται διαβεβαιώσεις ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του εννιάμηνου οι δανειακές μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις του καναλιού φτάνουν τα 521 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Κουρής, μεγαλομέτοχος του καναλιού και ιδιοκτήτης του Kontra Channel, ανακοίνωσε σε σύσκεψη στελεχών ότι θα προχωρήσει σε εξάμηνο σχέδιο εξυγίανσης, το οποίο προϋποθέτει γενναίες περικοπές στους υψηλόμισθους και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον Γ. Κουρή, οι συγκεκριμένες περικοπές, έχουν επιβληθεί ως όρος για την χρηματοδότηση της εταιρείας από τις τράπεζες.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κουρής καταγγέλλεται από την ΕΣΗΕΑ ότι στην Αυριανή δεν κατέβαλε τους μισθούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, ενώ 10 εργαζόμενοι δεν έλαβαν το δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας.

Παράλληλα στο "Φίλαθλο", εφημερίδα του ίδιου επιχειρηματία, οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές 3 έως και 14 μηνών, ενώ το δώρο Χριστουγέννων έχει καταβληθεί μειωμένο κατά 20% .

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να προχωρήσει στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς και να ενημερώσει την επιθεώρηση εργασίας.

ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: