Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ


ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΙΟ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΩΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
2-12-2010

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xfwk8g_vouli2_news#from=embed
Έμα ναι χωρίς να κάνουν κάτι τα παιδιά τους επιτέθηκαν.Πραγματικά η εικόνα μιλάει απο μόνη της.

Ανώνυμος είπε...

έτσε, δεν έκαναν τίποτα, ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ με ξύλα στα ματ, τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

α ρε πρέζα αν το βιντεάκι που έβαλε ο πρωτος είναι οντος απο την σημερινή πορεία.... τοτε πραγματι οι εικονες μιλουν απο μονες τους... τα τσογλανια των πλουσιοπαιδων πηγαν παλι με σημαιακια στυλιαρια για μια ειρηνικη διαδηλωση ... για αυτο ρε τους δημοσιογραφους τους φτυνουν ολοι.. για κατι τετοιους σαν και σενα που προπαγανδιζουν ασυστολα και μονο για αυτο το σημερινο πρεπει να πας κατηγορουμενος γαιτι μπαινουν και 15χρονα εδω μεσα και σε διαβαζουν

Ανώνυμος είπε...

ρε φασιστοειδη, τι συγκρινετε???τους φοιτητεσ με τα παλουκια που δεν εχουν τπτ προστατευτικο μα τουσ ρομποκοπ τουσ μπατσους???και αυτη ειναι η ασφαλεια στη δημοκρατια σασ??και κατι αλλαο φασιστακια..αυτα τα παιδια αγωνιζονται και για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

6:41
Δεν σύγκρινε κανένας τους εξοπλισμούς των δύο πλευρών(εκτός και αν έχουν καμία κόντρα μεταξύ τους και κρατάνε το σκορ οπότε να δώσουμε ένα πόντο παραπάνω στους "φοιτητές").Λύσε μου μια απορία όταν παίρνεις φόρα και χτυπάς τους αστυνομικούς πως ακριβώς παλεύεις για την παιδεία; Αποφάσισαν οι αστυνομικοί ότι πρέπει να κλείσουν τα πανεπιστήμια ,και άρα εντάξει να έρθω και εγώ να τους πλακώσουμε μαζί.
Αλλά έτσι μας είπαν έτσι κάνουμε σαν τα πρόβατα ,μας είπαν να χτυπήσουμε και χτυπάμε.
Το αστείο βέβαια είναι ότι αυτό το βίντεο το ανέβασε και το blog.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BEz5J5ks_Zg&feature=player_embedded , παρε και αυτο για το χωρις λογο και αιτια, απλα τα παιδια πηγαν μονο και μονο για να παιξουν ξυλο οπλιστηκαν πηραν τα δολοφονικά στυλιαρια και πηγαν .... και ρε 6.41 η πας για ειρηνικη διαδηλωση η πας για τις καμερες απλα να κανεις ντορο και μετα οτι προλαβουμε να προπαγανδισουμε προλαβαμε τι μαλακιες λες αυτοι ειναι απροστετυτοι κλπ; εχουν λογο να παρουν καδρονια αμα διαδηλωσης ειρινικα δεν σε αγγιζει κανεις αν πας ντου για ξυλο ε λογικο ειναι να σου επιτεθουν .... αλλλα προφανως πας μονο για ξυλο για αυτο πας οπλισμενος! βλέπεις οι ανωθεν εντολες εχουν το σκοπο τους δημιουργηστε χαος να βγάλουμε και εμείς τις εικόνες με τον τροπο που θέλουμε και εντάξει ολο και καποιους θα προσυλιτησουμε...α και στο 15 ΄΄ αυτός με την πυριοσβεστήρα φυσικά και πρέπει να τιμωρηθεί για την ενεργειά του , ο νομος του εχει δωσει συγκεκριμενα μέσα και εντολές για τετοιες περιστασεις και υπάρχει λόγος...για να λέμε τα σύκα συκα και την σκάφη σκάφη.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΑΤ είναι απαράδεκτα, έπρεπε να τους κάνουν ασήκωτους στο ξύλο και να τους βάλουν τα παλούκια στον κώλο.

Οι φασίστες του ΚΚΕ βέβαια, ως γνήσιοι ηλίθιοι, θεωρούν ότι κάνουν "αγώνα" μη χέσω

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκω τις οργανωμένες αυτές πορείες συγκεκριμένων ομάδων φοιτητών(;) δείγμα υπανάπτυξης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ..

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ "ΕΙΡΗΝΙΚΑ" ΚΑΔΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Απο πάνω "ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ"

και απο κάτω βίντεο με τους "Φοιτητές" (εγω δεν ηξερα οτι τους φοιτητες τους αναγνωρίζεις απο τις ΚΝΕ κόκκινες σημαίες...) να δέρνουν με παλούκια όμοια με το μπόϊ τους!!!
Πολύ σουρεάλ το site σου ρε πρέζα...

Ανώνυμος είπε...

πρέζα , κάθε φορά που υπάρχει ένα θέμα με μετανάστες , αστυνομική βία και τα σχετικά , εκεί και μόνο σε αυτό το θέμα , μπαίνουν και γράφουν ομαδικώς καμιά δεκαριά μπάτσοι η "φίλοι" μπάτσων... εμείς γιατί πρέπει να τρώμε τη σαπίλα των κρατικοδίαιτων στη μάπα και να βλέπουμε τα σχόλια. Επειδή τους πληρώνουμε τα pc, τη στολή και τα όπλα δυστυχώς, δε σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε και το κάθε καμένο να κάνει παιχνίδι και στο ίντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

σίγα που "δέρνουν" οι φοιτητές... τέζα κάτω τα γουρούνια , φαίνεται άλλωστε και στο βίντεο, το είπε και ο Πλεύρης.... ου να μου χαθήτε φασισταριά, μια ζωή 30 μαχαιροβγάλτες θα είστε και φίλοι τους στην υπηρεσία να μας παριστάνετε τους "δημοκράτες"

Ανώνυμος είπε...

καλά οι δύο από πάνω από πλανήτη είστε , μήπως εσάς ήθελε να ανακοινώσει η NASA
μάτια έχουμε και βλέπουμε τι κάνουν οι "φοιτητές" αν και έπρεπε να τους ονομάσουμε κάπως αλλιώς μην λερώνουμε και την λέξη