Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ: «ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»



Η μητέρα του Γρηγορόπουλου λύνει τη σιωπή της.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η μητέρα του Τζίνα Τσαλικιάν, μιλά απόψε το βράδυ στις 22:00, στην εκπομπή «Επικαιρότητα» της Γιάννας Παπαδάκου στη ΝΕΤ.
Η κυρία Τσαλικιάν μιλά για πρώτη φορά μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα για τη δολοφονία του παιδιού της. Ο λόγος της απλός αλλά κυρίως συγκλονιστικός καθώς περιγράφει στη Γιάννα Παπαδάκου το πώς πληροφορήθηκε τη δολοφονία του γιου της.

«Είχα την τύχη να είμαι μητέρα του Αλέξανδρου. Είμαι περήφανη…», λέει η κυρία Τσαλικιάν ενώ συμβουλεύει τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς φόβο και καχυποψία.
Μία συγκλονιστική συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις 22:00, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ που με τέτοιες εκπομπές επικαιρότητας δικαιολογεί το ρόλο της κρατικής τηλεόρασης.
Γρηγόρης Μελάς

newsit.gr

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ???????????

EEEE ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ???
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΞΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕNA ΓΚΑΣΜΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ρε ηλιθιο φασιστικο σκουλικι που εχεις ΣΚΑΤΑ μεσα στο κεφαλι σου γαμω τον χριστο σου οι πορειες για τον Αλεξη γινονται ρε ΚΟΠΑΝΕ η για την κρατικη καταστολη που δολοφονει καθημερινα;;;
ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ;ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

1:27 πμ
ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ? ΕΓΩ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ..ΚΑΛΤΕΖΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ..ΚΑΙ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΟΦΙΤΣΑ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

"IΔΡΥΜΑ Α.ΓΡΗΓ/ΛΟΥ"

ΤΕΛΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...
ΒΑΡΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΛΕΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

έχετε σκατά για μυαλά
μπατσοι και φασίστες από το ίδιο καζάνι σκατόσουπα είσαστε,

γιώργος είπε...

η ιστορία επαναλαμβάνετε... googlaρετε και ψάξτε απο πολλές πηγές την ιστορία του Μιχάλη Καλτεζά.. οτι κ να γίνει σε λίγα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει..

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα τι θα γίνει ρε φίλε , καμιά δεκαριά είναι όλοι και όλοι και όποτε υπάρχει θέμα για τους μπάτσους και τους μετανάστες οι φασίστες κάνουν παιχνίδι εδώ μέσα. Εντάξει το καταλάβαμε ότι οι ακροδεξια ειναι κρατικοδίαιτη στην Ελλάδα και γλύφει τους τραπεζιτες ενώ προσφέρει τα "άξια" τέκνα της για τη "στελέχωση" της Ελληνικής Αστυνομίας. Αλλά να μη τους τρώμε και στη μάπα, δηλαδή έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη 12:33 οποιος δε συμφωνει με σενα ειναι φασιστας και πρεπει να τον σκυλοβριζεις; Δεν ειναι ΠΟΛΥ φασιστικο αυτο;