Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2010

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε δώδεκα προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές μετά από επιχείρηση, το απόγευμα του Σαββάτου, σε υπό κατάληψη χώρο στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, κοντά στις φοιτητικές εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Οι προσαγωγές πιστεύεται ότι σχετίζονται με επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου περίπου 25 έως 30 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες κινήθηκαν από τον πανεπιστημιακό χώρο του ΑΠΘ, στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και πέτρες, προκάλεσαν υλικές ζημιές στα τζάμια του φυλακίου.

Επίσης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του φυλακίου δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έβγαλαν από έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα ασύρματο, χωρίς να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη χώρο κοντά στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ. Ο χώρος δεν εμπίπτει στις διατάξεις περί ασύλου.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ασύρματοι, πτυσσόμενα γκλομπ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (τέιζερ).

Έγιναν 12 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων τρεις γυναίκες και ένας αλλοδαπός.

Από την αστυνομία εξετάζεται ενδεχόμενη σχέση των ευρημάτων της έρευνας και των προσαχθέντων προσώπων, με το επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
5-12-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απαράδεκτο χούντα χούντα παραβίασαν τα γουρούνια το άσυλο

Ανώνυμος είπε...

μπα τυχαια ηταν τα ευρηματα τα ιδια..

Ανώνυμος είπε...

Καταργηστε τα ασυλα και καντε και μια βολτα απο την ΑΣΟΕ να δουμε μεσα στο πανεπιστημιακο ασυλο αν θα βρεθουν διαφορα καλα που υπαρχουν...

Ανώνυμος είπε...

παραβίαση να ασύλου δεν έχουμε μόνο όταν μπαίνει ο αστυνομικός αλλά και όταν μπαίνει ο εγκληματίας

Ανώνυμος είπε...

μασ εχουν αλωσει τα σπιτια και μιλατε κιολασ;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ρε, να τους γαμήσουν τη Παναγία στα βρωμόσκυλα που θέλουν και άσυλο τα πουτανοπαίδια! Το άσυλο το έχουν ξεφτιλίσει όλα αυτά τα μαλακιστήρια που πάνε και μπαίνουν στις σχολές και τις καταστρέφουν και δε σέβονται τίποτα! Γαμώ το Χριστό σας βρωμιάρηδες βάνδαλοι!!

Ανώνυμος είπε...

Και επιπλέον μάθετε να διαβάζετε τα άρθρα ολόκληρα, αγράμματα γουρούνια! Αναφέρει πως "Ο χώρος δεν εμπίπτει στις διατάξεις περί ασύλου"

Ανώνυμος είπε...

5:26 μμ και να ηταν ασυλο- που δεν ειναι οι φιτητικες εστιες -το ασυλο ειναι μονο για πλημμελιματα οχι για κακουργιματα..

Ανώνυμος είπε...

πλημμεληματα-κακουργηματα