Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2010

ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ;

Σοβαρή επέμβαση στο κοινωνικό γίσνεσθαι αποτέλεσε το δελτίο τύπου του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ενδεικτικό του σκοταδισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας που επικρατεί στους ιεράρχες. Ανθρώπων ταγμένων σε ένα θρησκευτικό δόγμα, που εκμεταλλεύονται αυτή τους την ιδιότητα για να απειλούν, εκβιάζουν και εξάπτουν τα εθνικιστικά μίση, αντιμετωπίζοντας ολόκληρες περιοχές ως φέουδα που βρίσκονται υπό την κυριαρχία τους.

Με το κλασσικό ύφος που συναντά κανείς στα φονταμενταλιστικά καθεστώτα, η Εκκλησία εκμεταλλευόμενη την αντιδραστική πρόσδεση της με το κράτος, επεμβαίνει βίαια, επιδιώκοντας να παρουσιαστεί ως εκφραστής του κοινωνικού συνόλου, εκφράζοντας τις ακραίες συντηρητικές και ξενοφοβικές της απόψεις, έχοντας πάντα πρόσδεση σε οικονομικά συμφέροντα. Η μπόχα του σκανδάλου από το Βατοπαίδι, το Παραδικαστικό, το Σωματείο Αλληλεγγύη της Εκκλησίας, δεν έχει καταλαγιάσει…

Η Υποκρισία ξεχειλίζει, αφού οι ιεράρχες είναι γνωστό ότι έχουν στήσει ολόκληρο δίχτυ πελατειακών σχέσεων βολεύοντας βύσματα, ενώ πριν λίγα χρόνια συντάραξε την κοινή γνώμη η αρθρογραφία που αποκάλυπτε ότι τα μοναστήρια είχαν μετατραπεί σε βιομηχανίες απαλλαγών για επώνυμους, που παρουσιάζονταν ως μοναχοί, έναντι αμοιβής! Με επέμβαση του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (γνωστού για τη φιλομάθεια του στην περίοδο της Χούντας και καθοδηγητή του ακροδεξιού ΛΑΟΣ) διατηρήθηκαν τα προνόμια των ιερέων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της στρατιωτικής τους θητείας.

Αφορμή για την ακραία αυτή τοποθέτηση του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, αποτέλεσε ο σχεδιασμός του ΓΕΣ για περιορισμό των μονάδων, σχέδια που συμπεριλαμβάνουν και το 583 Τ.Π.

Ο ιεράρχης εκφράζει την αντίθεση του υποστηρίζοντας ότι τίθεται ζήτημα ασφάλειας από την ανεξέλεγκτη δράση των Αλβανών εγκληματιών. Φρίττει κανείς από τον σκοταδισμό και την τύφλωση ενός ιερωμένου που χαρακτηρίζει με τρόπο προκλητικό έναν ολόκληρο λαό. Τρομάζει κανείς όταν συνειδητοποιεί ότι ένας άνθρωπος που τάχθηκε να διαδώσει το λόγο της αγάπης, όπως υποστηρίζει η Εκκλησία, στην πραγματικότητα κηρύττει το Μίσος.

Επιπλέον, ο ιεράρχης εύχεται και επιδιώκει οι φαντάροι να αναλάβουν παράνομα αστυνομικά καθήκοντα και να θέσουν την ζωή τους σε κίνδυνο καταδιώκοντας εμπόρους ναρκωτικών!

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι ο φαντάρος δεν είναι ο αναλώσιμος, δωρεάν εργαζόμενος που όλοι θα εκμεταλλεύονται, θα συντηρεί από την τσέπη του και το χαρτζιλίκι της οικογένειας τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, θα αναλαμβάνει κατασταλτικά καθήκοντα, πότε κατά δυστυχισμένων οικονομικών προσφύγων, άλλοτε κατά επικίνδυνων λαθρεμπόρων. Αυτό είναι δουλεία αποκλειστικά της αστυνομίας.

Ο Μητροπολίτης φτάνει δε στο σημείο να ταχθεί με όλο αυτό το συφερτό των εμπόρων και βιομηχάνων όπλων, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που απαιτούν να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι τεράστιες πολεμικές δαπάνες, στο όνομα της Ασφάλειας, βεβαίως!

Με γλώσσα ανατριχιαστικά ωμή, με φρασεολογία που θυμίζει ιεροεξεταστή και μανιασμένο φονταμενταλιστή ιερωμένο στοχοποιεί τις Αμβλώσεις.

Ώρες ώρες, οι ιερωμένοι πραγματικά αποκαλύπτουν το πόσο αποκομμένοι είναι από την κοινωνική πραγματικότητα. Φανερώνουν το πόσο ξένα τους είναι τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα, η αγωνία και η απελπισία του κόσμου της εργασίας από την αντεργατική πολιτική και το Μνημόνιο.

Βλέπεις, το μόνο που νοιάζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την ιερατική αυλή του είναι η εξασφάλιση του Αφορολόγητου της Εκκλησίας, με το οποίο συμφώνησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Εμείς καλούμε τους Ιεράρχες να γυρίσουν στο ποίμνιο τους και να ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό.

Είναι γενικότερη απαίτηση ο Διαχωρισμός Κράτους–Εκκλησίας και η βαριά φορολόγηση της τεράστιας και προκλητικής εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ο Φαντάρος είναι Πολίτης με Στολή. Απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων του.

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αρνηθούν την συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε αστυνομικά και κατασταλτικά καθήκοντα τους ανατεθούν.

Να κλείσουν τώρα οι άχρηστες μονάδες και οι εκτάσεις γης να παραχωρηθούν στις τοπικές κοινωνίες για άθληση, ψυχαγωγία και ανάπτυξη του πράσινου.

Αναδημοσιεύουμε το προκλητικό Δελτίο Τύπου:

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Εν Δελβινακίω τη 6η Δεκεμβρίου 2010

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις : «Τον τελευταίο καιρό μία φήμη, αυτόχρημα εφιαλτική, διατρέχει ολόκληρη την ακριτική μου Επαρχία. Η φήμη λέει, ότι Το 583 Τάγμα Πεζικού Κονίτσης οσονούπω καταργείται.

Αν, ο μη γένοιτο, η φήμη επαληθεύση και το 583 Τ.Π. καταργηθή, αυτό θα αποτελέση θανάσιμο πλήγμα για την περιοχή μας. Ήδη, κάποιες Υπηρεσίες έχουν καταργηθή. Και κάποιες άλλες τελούν υπό κατάργηση. Ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων έχει ελαχιστοποιηθή. Αν, τώρα, παύση να υφίσταται και το Τάγμα, η ακριτική μας Επαρχία θα παραμείνη πλέον αφύλαχτη και ανυπεράσπιστη από τους διαφόρους παρανόμους διακινητές των ναρκωτικών και από τα ποικίλα κακοποιά στοιχεία, που ευλόγως θεωρούν την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι». Αν δε ληφθή υπʼ όψιν ότι από τις 17 Δεκεμβρίου, εφέτος, καταργείται για τους Αλβανούς η «βίζα», τότε μπορεί κανείς να αντιληφθή τι έχει να γίνη.

Και ερωτάται: Η κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π. μελετάται από την πολιτική ηγεσία της Χώρας για λόγους οικονομίας ; Η μήπως λόγω λειψανδρίας ; Αν συμβαίνη το πρώτο, νομίζουμε ότι το Κράτος μπορεί και πρέπει σε άλλους τομείς να κάνη οικονομία. Αν συμβαίνη το δεύτερο, τότε ας καταργηθή πάραυτα ο εγκληματικός νόμος των εκτρώσεων, εξ αιτίας του οποίου κάθε χρόνο σκοτώνονται - όπως λένε οι ειδικοί - περισσότερα από 300.000 Ελληνόπουλα. Γιʼ αυτό και η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνη -αν δεν έχη ήδη γίνει - χώρα γερόντων.... Στην περίπτωση, όμως, αυτή έχει μεγάλη ευθύνη και η στρατιωτική ηγεσία της Πατρίδος μας, η οποία θα πρέπη να διαφωτίση σχετικώς τους καθʼ ύλην αρμοδίους πολιτικούς. Επειδή αγαπώ, καθʼ υπερβολήν, την ακριτικήν μου Επαρχίαν, την οποία διακονώ πάνω από 43 χρόνια, έχω χρέος και καθήκον να φροντίζω όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της, που υπό τις σημερινές συνθήκες διαγράφεται αβέβαιο. Γιʼ αυτό ακριβώς δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι : αν, ο μη γένοιτο, πραγματοποιηθή το ανόσιο και εγκληματικό αυτό σχέδιο περί καταργήσεως του 583 Τ.Π. Κονίτσης, εφεξής θα διακόψω κάθε επαφή με όσους έχουν την ευθύνη διακυβερνήσεως αυτού του τόπου. Κιʼ αν επιθυμούν την ερήμωση της ακριτικής μας Επαρχίας, ας μας το πουν καθαρά. Για να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε, και πως να πορευθούμε.

Εν τω μεταξύ, καλώ τους άρχοντες και τον λαό της περιοχής μας να ξεσηκωθούν, ώστε να ματαιωθούν τα όσα επιχειρούνται. Διαφορετικά, θα μπη ταφόπλακα σʼ αυτόν τον τόπο, που πριν από όχι πολλά χρόνια, εδόξασε την Ελλάδα. Κύριοι των Αθηνών, ως εδώ και μη παρέκει. Φτάνει πια».

(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)”.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λεει ο μητροπολιτησ αλλα που να το καταλαβει καποιος που θελει τους αλβανους για να ικανοποιει τις σεξουαλικες του αναγκες.

Ανώνυμος είπε...

Προς άθλιους προδότες της χώρας τους

Όσοι ονειρεύονται μια Ελλάδα αδύναμη χωρίς στρατό χωρίς οικονομία και χωρίς την ορθοδοξία ώστε να την καταντήσουν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων τον αφεντικών τους ,που απώτερο στόχο έχουν να διαλύσουν την Ελλάδα, θα βρουν την αντίσταση μας.Το προσπάθησαν και άλλοι στο παρελθόν από την αρχαιότητα ως σήμερα(με ποιο πρόσφατο παράδειγμα τον Παπανδρέου και λίγο παλαιότερο τους χουντικούς που πούλησαν την Κύπρο)
Η μέθοδος των ανθελλήνων προδοτών είναι εδώ και πολλά χώρια γνωστή.Οι πρόσφατες προσπάθειες τους δεν είναι άλλες από τις γνωστές υποθέσεις του κατασκευασμένου σκανδάλου του Βατοπεδίου (που σύμφωνα με τους διεθνής οίκους εκτιμήσεων δεν υπήρχε ζημία από τις ανταλλαγές με πιο πρόσφατη των Αύγουστο από την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία εκτιμήσεων στον κόσμο και 3 αποφάσεις δικαστηρίων που κατοχυρώνουν την κυριότητα της λίμνης),το παραδικαστικό στο εμπλέκεται ένας ιερέας ο οποίος και δεν ανήκει στην εκκλησία μιας και έχει καθαιρεθεί πριν από αυτό.Τα ανύπαρκτα σκάνδαλα των ευφάνταστων προδοτών είναι λογικό να συνεχιστούν όπως και θα συνεχιστεί η παταγώδης αποτυχία τους.
Το τελευταίο προπύργιο της Ελλάδας η Εκκλησία είναι λογικό να έχει στοχοποιηθεί μιας και ήταν πρωταγωνίστρια στην επανάσταση του έθνους το 1821 ,ήταν εκείνη που βοήθησε το νεοσύστατο κράτος με την περιουσία της ,ήταν εκείνη που έδωσε το 99,5% της περιουσίας της μετά την Μικρασιατική καταστροφή είναι εκείνη που έχει κτίσει πάνω απο 100 νοσοκομεία και αναρίθμητα σχολεία ορφανοτροφεία και γηροκομία.Είναι γνωστό στους προδότες ότι αν σταματήσει να υπάρχει η Εκκλησία η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας χάθηκε για αυτό έχουν αρχίσει να προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία πέρα από το να συκοφαντούν.

Ανώνυμος είπε...

γαμιεται η εκκλησια κ ο ελληνικος στρατος.ζητω η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

γαμιεται η εκκλησια κ ο ελληνικος στρατος.ζητω η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

εμαθαν ελληνικα και οι λαθρομεταναστες
μπραβο στον 3:12 εκανε σωστη αρχη