Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κυριακή μεσημέρι στο Γκάζι. Ένας άντρας περπατάει με την γυναίκα του, το 2 μηνών μωρό τους και την αδερφή της γυναίκας του. Κόσμος πολύς στα πεζοδρόμια και η παρέα πατάει και λίγο στο οδόστρωμα. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει παράνομα στο δρόμο και δείχνει να αδιαφορεί και για τον κόσμο αλλά και για το ότι είναι αντίθετο στην κίνηση.

Ο άντρας της ιστορίας βλέποντας ότι το αυτοκίνητο θα πέσει πάνω τους τραβάει την αδερφή της γυναίκας του, φωνάζοντας «πρόσεξε μη σε πατήσει ο ηλίθιος». Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, ο οδηγός πετάγετε έξω κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο προφανώς το είχε σε πρώτη ζήτηση. Όλοι σαστίζουν - ακόμη και η συνοδηγός του - αλλά όταν συνέρχονται είναι αργά. Ο οδηγός έχει μαχαιρώνει τον άντρα τρεις φορές στο πρόσωπο (πίσω από το αυτί, στο μάγουλο και στο φρύδι). Ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά αντιδρά και συλλαμβάνει τον «μαχαιροβγάλτη» ο οποίος είναι (τι λέτε;) ειδικός φρουρός της Αστυνομίας!


Θέλετε και την συνέχεια; Ο ειδικός φρουρός κάνει αμέσως μήνυση για εξύβριση (μήπως και θολώσει τα νερά) και μετά ακολουθεί ο τραυματισμένος άντρας ο οποίος ασκεί την μήνυση από το δωμάτιο του νοσοκομείου!

Πριν αρχίσουμε τα σχόλια έχει κάποια πειστική απάντηση η Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Γιατί καλή η δικαιολογία περί του διαταραγμένου αστυνομικού που δρα φοβισμένος νύχτα στα ταραγμένα Εξάρχεια (αν και κανείς ούτε το δικαστήριο την πίστεψε) αλλά μεσημέρι Κυριακής, στο Γκάζι, αντίθετα στο δρόμο, με μαχαίρι, τι ελαφρυντικό μπορεί κανείς να βρει;


Τα ονόματα βέβαια είναι στη διάθεσή μας αλλά τι σημασία έχουν; Εξηγήσεις χρειάζονται. Και πράξεις βαθιές στο σώμα της αστυνομίας.

Σταυρος Θεοδωρακης

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ,ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2010

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μουγκα τωρα φασιστακια ε;

Ανώνυμος είπε...

πρεζακια χθες απεβιωσε μπατσος 27χ ενω ηταν σε κομα απ το 2007 υστερα απο επιθεση 30 αναρχικων στο ελληνικο. μαλλον δεν ειχε μανα αυτος μαλλον ηταν γουρουνι σωστα ε? αναξιο αναφορας ευγε..

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

...Και απλά θα περιμένουμε στωικά το επόμενο θύμα...

www.aksioprepeiakantoxh.com

Ανώνυμος είπε...

τι θελεις να μας πεις φιλε 6.33?

οτι επειδη απεβιωσε ενας μπατσος πρεπει να πληρωνουμε μισθο για μια ζωη εναν μαχαιροβγαλτη?

τοσες χιλιαδες επιστημονες ανεργοι κι εμεις θα πληρωνουμε μισθο στα αποβρασματα, σωστα?

ρε δεν πας στο διαλο βραδιατικα

Ανώνυμος είπε...

kai o alexis(opws kai tosoi alloi) eixe mana malaka!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μη μασατε με τον και καλα μπατσο που απεβιωσε τα ιδια ελεγαν για τον ιδιο και περυσι έχουμε πεσει σε περίπτωση μη τσιμπάτε απο τους ακροδεξιούς της αστυνομίας...



μπάτσοι η ώρα του κόσμου θα έρθει

Ανώνυμος είπε...

6:33 επιλογή του ήταν, οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει.

οι Αναρχικοί δεν δέρνουν κολλημενε ελληνάρα κομπλεξικε

Ανώνυμος είπε...

ρε ζωα η ζωη του αλεξη ειχε πιο πολλυ αξια απ των 4 νεκρων μαζι με το εμβρυο στη μαρφιν πειτε μου? εκει γιατι μουγκα στη στρουγκα?

Ανώνυμος είπε...

6:48 και όλοι αυτοί που σκοτωθηκαν στον πόλεμο του βιετνάμ;
ζωον ορθιο.

Ανώνυμος είπε...

6:48 autoi oi malakes pou kapsane th marfin den htan aploi anarxikoi alla htan valtoi gia na tromokratisoun/apoprosanatolisoun ton kosmo kai na riksoun akoma mia fora tis ey8ynes stous anarxikous ...OI KOUKOULOFOROI EINAI TWN BATSWN!!!!!!!KSYPNATE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το περιστατικό που περιγράφει ο 6:33 είναι ψέμα. Μέχρι και ο Κορκονέας το επικαλέστηκε στη δίκη του Αλέξη αλλα επεσε έξω...

Ο ανώνυμος είναι λογικό ότι είναι στόκος και δε καταλαβαίνει αφού ή μπάτσος είναι ή φασίστας.

Αλλα το κακό είναι ότι είναι βλάκας και δε το ξέρει. Τον κοροιδεύουν για πλάκα τα αφεντικά του.

Ιδού η διάψευση και από εφημερίδα του καθεστώτος...
Μέσα ενημέρωσης αναμετέδιδαν υποτιθέμενο θάνατο αστυνομικού

Του Βασιλη Νεδου

Η κρίση των τελευταίων ημερών εκτός από την ανυπαρξία κρατικού μηχανισμού ανέδειξε και την ανικανότητα αρκετών ευυπόληπτων ΜΜΕ να ξεχωρίσουν τις ειδήσεις από τα ψέματα.

Προχθές, ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, υποστήριξε στην αίτηση αποφυλάκισής του, ότι υπέκυψε στις πληγές του συνάδελφός του που είχε ξυλοκοπηθεί πριν από ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για τον 25χρονο σήμερα Παναγιώτη Τομαρά, ο οποίος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν ομάδα 30 ατόμων τού επιτέθηκε στο γήπεδο μπέιζμπολ του Ελληνικού τον Ιούλιο του 2007 κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Τον υποτιθέμενο θάνατο του κ. Τομαρά αναπαρήγαγαν αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, υιοθετώντας ουσιαστικά τη δήλωση που χρησιμοποίησε ένας υπόδικος στην αίτηση αποφυλάκισής του. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και το Διαδίκτυο, καθώς οι ισχυρισμοί του Επαμεινώνδα Κορκονέα και της νομικής υπεράσπισής του έφθασαν σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία εν είδει ηλεκτρονικής επιστολής υπό τον τίτλο «έσβησε χθες -αθόρυβα- αστυνομικός θύμα κουκουλοφόρων του 2007». Επρόκειτο για μια πολύ βολική, για τον κατηγορούμενο ειδικό φρουρό, «αλήθεια» από τις πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Πρώτος που αντέδρασε ήταν ο εμβρόντητος πατέρας του 25χρονου, ο οποίος εκτός από το προσωπικό δράμα που διανύει τους τελευταίους μήνες, άκουσε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο γιος του πέθανε.

Οργισμένος παρενέβη στον «αέρα» και ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο διασπορέας της μακάβριας φήμης για τον πληγωμένο γιο του. Ο κ. Τομαράς προφανώς ενοχλημένος ζήτησε εξηγήσεις από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, στελέχη της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη από χθες την προσπάθεια διάψευσης της υποτιθέμενης είδησης. Σε απογευματινή εφημερίδα δημοσιεύτηκε μάλιστα χθες εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο περιγραφόταν η σημερινή κατάσταση της υγείας του 25χρονου ειδικού φρουρού. Απ’ ό,τι φαίνεται εξακολουθεί να έχει επιπλοκές στην υγεία του, βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση διότι έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο άνθρωπος, πάντως, είναι ζωντανός. Και ας έχουν διαφορετική άποψη οι προφυλακισμένοι ειδικοί φρουροί και οι δημοσιογράφοι μερίδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που πρώτα δημοσιεύουν και μετά ρωτούν.

Πηγή: Καθημερινη

Τώρα τι θα πεις; Για τον 15 χρονο Αφγανό στα Πατήσια...;;;Ακροδεξιά οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη...

Βλέπεις πόσο βλάκας είσαι εσύ και οι ομοιοι σου!

Ψέματα λέτε για νεκρό μπάτσο είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2036740

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα αν ζουσε ο γκεμπελσ θα εσκιζε τα πτυχια του. ρε σουργελο η βομβα π σκοτωσε τον 15χρονο αφγανο ειχε η οχι την ιδια συνδεσμολογια μ αυτη π εξεραγει στη χρυση αυγη στις 12 μαρτιου? γιατι αναφερετε τη μια μερια παντα?

Ανώνυμος είπε...

POIOS GAMAEI ta xrysa auga??? sto diaolo

Ανώνυμος είπε...

1. όποιος γίνεται μπάτσος επιλέγει να θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο για 1000 ευρώ το μήνα τα οποία πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι που δέρνει ο μπάτσος...
2. ο γκέμπελς πέθανε ευτυχώς για την ανθρωπότητα και ευχόμαστε σύντομα και όσοι τον θυμούνται
3. κάθε βδομάδα πεθαίνουν άνθρωποι στα πατήσια, στον άγιο παντελεήμονα κλπ, οι οποίοι δεν αναφέρονται πουθενά, απλά και μόνο επειδή είναι μετανάστες
και τέλος, όσο για τη marfin, ξέρουμε όλοι όσοι κατεβαίνουμε σε πορείες ποιοί πετάνε βόμβες και καίνε (είναι αυτοί που τις υπόλοιπες μέρες συχνάζουν στη γαδα) και επίσης, οι 3 αυτοί άνθρωποι δεν επέλεξαν να είναι μέσα στο φλεγόμενο, κλειδωμένο και χωρίς κανένα αντιπυρικό μέτρο ή μέσο διαφυγής κτίριο, εξαναγκάστηκαν από την εργοδοσία και εκεί είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

φιλε εσυ που δινεις τον ιστοτοπο για το ψεμα του νεκρου μπατσου εισαι μεγαλος!!!ευγε!!!

Ανώνυμος είπε...

6:33 ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΗ, ΣΟΥ ΘΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεοδωρακης το εγραψε?Ειναι σαν να διαβαζεις βιβλιο για τον εμφυλιο με συγγραφεις την Παπαρηγα και τον Φλωρακη.Εγγυημενη αληθεια και αντικειμενικοτητα.Και περα απο πλακα η ιστορια μπορει να ειναι καπως ετσι,αλλα αποκλειεται να ειναι ακριβως ετσι.Δεν στεκει το σεναριο,οπως και να το δει κανεις διοτι εχει κενα.Κανεις δεν αντιλεγει οτι στην αστυνομια υπαρχουν αλητες και λαμογια.Υπαρχουν και παραυπαρχουν μπατσοι που σπρωχνουν και ναρκωτικα και πουτανες και διαφορα.Ομως αυτος ο διαχωρισμος "κακος μπατσος" εναντιον "καλου αριστερου,μεταναστη,αντιετσι και αντιτετοιου γενικα" δεν εχει λογικη.

Ανώνυμος είπε...

@6:33 μμ

σκατα στον ταφο του ρε

Ανώνυμος είπε...

Για το πούτσο όλοι

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι ποτε θα πληρωνουμε ψυχακιδες ;;

Αποπομπη απο το σωμα και στην ψυρρου χωρις δευτερη κουβεντα.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σε ολους!Πρεπει να καταλαβουν ολοι επιτελους οτι ζουμε στην ιδια χωρα.Οι αστυνομικοι περνουν εντολες οπως εμεις οι εργαζομενοι απο τους διευθυντες μας.Οπως σε καθε δουλεια ετσι κ στην αστυνομια υπαρχουν σωστοι υπαλληλοι κ αλλοι που δν επρεπε να εργαζονται εκει.Για κακη μας τυχη το ρουσφετολογικο κρατος που ζουμε βγαζει κατα καιρους καποιες προκυριξεις δειτε το (ειδικοι φρουροι)+(ομαδα ΔΙΑΣ) στην οποια οι ανθρωποι μπηκαν απο το παραθυρο χωρις ΑΣΕΠ κ διαγωνισμους οι περισσοτεροι απλα με καποια αγωνισματα που κ εκει ο θεος κ η ψυχη μας.Ας αναλογιστουμε ολοι εμεις που βλεπουμε ολα αυτα το τι γινεται πανω στην πλατη μας κ ας κανουμε κατι.Για αρχη την αλλη φορα που θα ερθουν οι εκλογες αντι να παμε για καφε ας παμε να ριξουμε κατι ανατρεπτικο στην καλπη ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΔ ουτε ΚΚΕ ουτε Συριζα ουτε κανεναν ψηφιστε ασχετους 100 κομματα κατεβαινουν.Κ αφηστε τους μετα να πλακωνονται για να βρουν ακρη.Αυτο για αρχη...Ας κοιταξουμε να ειμαστε εμεις σωστοι κ οσο για τον ειδικο βλακακο που μαχαιρωσε τον ανθρωπο θα περασει καλα στον εισαγγελεα η χαριστικη περιοδος για τους κακους αστυνομικους τελειωσε...Κ δεν θελετε να μαθετε τι τους κανουν στην Φυλακη...Συγνωμη αν κουρασα.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι εντολες που παιρνουν ειναι να σκοτωνουν τοτε καποιοι δεν πρεπει να ειναι στις θεσεις που ειναι.
Το να ειναι καποιος "αστυνομικος" θα επρεπε να θεωρειται κατι παραπανω απο μια απλη δουλεια γιατι υποτιθεται ειναι εκει που ειναι για να προστατευουν εμας κι οχι να παιρνουν ενα γαμωοπλο και να καθαριζουν κοσμο! Αν αυτη ειναι δουλεια τους τοτε μαλλον λαθος ατομα κατηγορουν για τρομοκρατια!

Ανώνυμος είπε...

ρε 4;09 μην το βλέπεις έτσι, εχω παρατήσει δουλειές (και εν μεσω κρισης) για πιο ασήμαντους λόγους απο το να: Δέρνω μαθητές και να ειμαι με πλήρη εξάρτηση μπροστά σε ανάπηρους, αν δεν τους αρέσουν οι εντολές τους να παραιτηθούν.
ϊχνος ντροπής δεν έχουν μέσα τους, οσο και αν θέλω να μην τους βάζω ολους στο ιδιο καζάνι δεν γίνετε, ακόμα και στην καθημερινοτητά μου το βλέπω...1 σωστός απο τους 10 δεν είναι καν άξιο αναφοράς, τα ίδια σκατά είναι όλοι τους δυστηχώς.

και εδώ που τα λέμε, βρείτε μου εναν πολίτη που ΝΑ ΜΗΝ θέλει να σαπίσει στο ξύλο εναν ΤΥΧΑΙΟ μπάτσο, παίζει να είναι ένας όλος κι'ολος (ο αδελφός εκείνου του μαλάκα που θα έδινε το μηνιατικό του για να σωθεί η χώρα)
τι νομίζετε πως θα γίνει ρε ψυχάκιδες οταν θα έχουμε τον επόμενο Αλέξη;
Η οργή του λαού θα είναι ασύγκριτη με αυτη του 2008, θα βγάλουμε το άχτι μας πάνω σας, για όλα.-

Ανώνυμος είπε...

Oι μπατσοι προκαλουν μονοι τους την τυχη τους. Στο χερι τους ειναι να μας διαψευσουν. Εαν στους χιλιους οι 2 ειναι νορμαλ αναποφευκτα τους παιρνει ολους η μπαλα!! Δεν ειναι δυνατον να κανουμε ψυχολογικο τεστ σε οποιο μπατσο βλεπουμε για να δουμε αν ειναι ψυχακιας ή ΟΚ!

Κι ομως υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ που νομιζουν οτι για ολα φταινε οι αναρχικοι και οι μπατσοι κανουν απλα αυτο που πρεπει. Οποιος βλεπει πολυ τηλεοραση αυτα τα πιστευω του παιρνανε.