Σάββατο, Δεκεμβρίου 25, 2010

ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...

Την έντονη αποδοκιμασία δεκάδων ομογενών δέχτηκαν τα ζεύγη  Καραμανλή και Βαληνάκη στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Τα ζεύγη που είχαν ως τελικό προορισμό το Λονδίνο, περίμεναν τις βαλίτσες τους όταν πολλοί εκνευρισμένοι ταξιδιώτες άρχισαν να «κοσμούν» τον πρώην πρωθυπουργό με πολλά επίθετα όπως… «λαμόγιο» και «απατεώνα»!

Το επεισόδιο πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και η γερμανική αστυνομία αναγκάστηκε να φυγαδεύσει τα δύο ζεύγη, απομακρύνοντάς τους από τους οργισμένους πολίτες.

ΠΡΕΖΑ TV
25-12-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια και εγω σε αλλο blog διαβασα οτι το
υ ειπαν αλλα.Πού βρισκεται αραγε η αληθεια; Χρονια πολλα!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα,μια παρακληση: αφησε τετοιους τιτλους τουλαχιστον σημερα μερα που ειναι,χωρις παρεξηγηση,ετσι;ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε εγώ διάβασα αλλού ότι τον προέτρεπαν να μιλήσει για το παρασκήνιο της πτώσης του και του έλεγαν οως θα γίνει να γλυτώσει η Ελλάδα απ τους προδότες που μας πηγαν στο ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ΠΡΕΖΑ που κατάντησες;
Χθες διαφήμιζες όλη μέρα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα δηθεν wikileaks μουφα για την Ντορα.
Σημερα διαφημίζεις το fimotro και τον εκβιαστή διαχειριστή του λαμόγιο δημοσιογράφο και αναπαράγεις τις ψεύτικες ειδήσεις του που δεν αποδεικνύονται από πουθενά.

Και συ τροχός του συστήματος έγινες: Προβάλεις ψευτικες ειδήσεις που αφορούν τους προηγούμενους για να βάλεις στο απυρόβλητο τους τωρινούς.

Μπράβο ρε ανατρεπτικέ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι λαρυγκαδες μια κοψια ρε τουβλο εισαστε.Σκατιαριδες του Αμερικανοσπορου,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για ΑΥΤΟ το λιγο διαστημα με εκανες πολυ υπερηφανο.Νασαι παντα καλα ,για λιγο εστω ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΛΛΗΝ.ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.