Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ,ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΔΩ

- Επίθεση από ομάδα διαδηλωτών δέχθηκε ο πρώην υπουργός στο ύψος του Συντάγματος
- Ένταση μεταξύ αντεξουσιαστών και ΜΑΤ στην οδό Ολύμπου
- Παραμένει στην Ομόνοια η κεφαλή της πορείας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
- Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ χωρίς να περάσει μπροστά από τη Βουλή
- “Προληπτικοί έλεγχοι” από την αστυνομία στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα διαδηλωτών είδε τον πρώην υπουργό να διασχίζει με τα πόδια το δρόμο και επιτέθηκε εναντίον του. Άνδρες των ΜΑΤ “φυγάδευσαν” τον κ. Χατζιδάκη.

Την ίδια ώρα μικρές ομάδες αντεξουσιαστών ξεκίνησαν “κλεφτοπόλεμο” με τα ΜΑΤ στα στενά μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου. Η ένταση δεν διήρκεσε παρά μερικά μόνο λεπτά.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ

Από την Όθωνος δεξιά προς την Β. Αμαλίας κινήθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ που δεν πέρασε μπροστά από τη Βουλή. Η Γ.Γ. του ΚΚΕ στάθηκε κάποια στιγμή και συνομίλησε με πολίτες λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ κάποιοι αποδοκίμασαν συνδικαλιστές, δεν μίλησε στους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Υπήρξαν πληροφορίες για μικροεπεισόδια στην οδό Τζωρτζ, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται τίποτε. Οι αστυνομικοί κάνουν “προληπτικούς ελέγχους” ακόμη και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Από τις έντεκα και μισή οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μαζί με αυτή του ΠΑΜΕ εκτείνονται από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας ως και την Σταδίου.

newsit.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"XAMOΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ
Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων πριν απο λίγο στο Σύνταγμα όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ...
Απο τις μολότοφ κάηκαν δύο αυτοκίνητα και διαλύθηκε η συγκέντρωση των εργαζομένων. Αυτή τη στιγμή γίνεται κλεφτοπόλεμος στα στενά της πλατείας Συντάγματος μεταξύ των νεαρών και των αστυνομικών.
http://fimotro.blogspot.com/"
δεν εχουμε επισοδεια απο εργαζομενους..απο αναρχομπαχαλους εχουμε επισοδεια..μπραβο μεγαλοι επαναστες!! καταφερατε να πνιγει η αθηνα στο δακρυγονο για ακομα μια φορα και διαλυσετε την πορια του κοσμακη..ε ρε αντλιες νερου που σας χρειαζονται..

Ανώνυμος είπε...

προς τον απο πανω...
δεν τρωμε κουτοχοντρο ρε παπαρα...αυτα αλλου
μπεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

2:44 μμ εσυ που δεν τρος κουτοχορτο για πες μας γιατι στις πορειες του παμε δεν γινετε τιποτα? δεν ειμαι κκε αλλα τους βγαζω σε αυτο το θεμα το καπελο..τα κνατ ειναι πιο αποτελσματικα απο τα ματ..το μονο που καταφερνετε ειναι το να αποθαρυνετε το κσμο να κατεβει στον δρομο..με τις μαλακιες σας θα κανετε την χρυση αυγη κυβερνιση..

Ανώνυμος είπε...

ημουν στην διαδηλωση. λοιπον τα πραγματα να αρχισουμε να τα λεμε με το ονομα τους. οταν οι "αντιεξουσιαστες ¨" κτυπανε την καταληλη στιγμη και ολη η πορεια αποπροσανατολιζεται και ο καθενας τρεχει να γλυτωσει απο δακρυγονα η αδεσποτες τοτε αυτους τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ τουν ονομαζω ΠΡΟΒΟΚΡΑΤΟΡΕΣ και ΚΥΠατζηδες. ΤΕΛΟΣ.

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Προς κάθε υπαλληλάκο του ΠαΣοΚ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και γράφει τις παπαριές του:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΤΟ ΠΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΖΕΣΤΑΜΕΝΟ

ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ?

κι επιτέλους γράψτε επώνυμα ρεεεε
τι φοβάστε;

Ανώνυμος είπε...

sorry gia to offtopic.gia tsekare re preza
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/12/cosco.html

Ανώνυμος είπε...

Το πιό ωραίο απο όλα είναι ότι κάνουν ΠΟΛΕΜΟ αυτοί που αρνούνται τον στρατό και κατηγορούν άλλους ώς στρατόκαβλους!!
Αγοράκια δεν ρίχνετε και κανένα γαμησάκι να ξελαμπικάρετε;

Ανώνυμος είπε...

4:56 μμ πεστα χρισοστωμε..αρνουντε την στρατιωτικη εκπαιδευση αλλα θελουν ομως "ταξικο" πολεμο..χτυπισαν τον χατζιδακη και λοιπον? επεσε το συστημα? εφυγε το δντ? πριν το 17 στην ρωσια συνεχεια διαδηλωσεις και συνεχεια ξιλο ετρωγαν οι μπολσεβικοι..οταν ομως διειδισαν στον στρατο και στην αστυνομια τοτε εκαναν την πρωτη επανασταση τον φλεβαρη και την δευτερη τον οκτομβρη..εχουν ομως διαβασει αυτοι οι χρησιμοι βλακες του συστηματος που λεγονται "αντιεξουσιαστες"ιστορια?

Ανώνυμος είπε...

KAI GIATI RE PAIDIA AFOY OLA GYNWNTE GIA MAS DEN MPOYKAROYME OLOI STH BOYLH KAI NA TOYS FAME POY MAS EXOYN XILIOGAMISH KAI NA AFHSOYME TON ANTARTOPOLEMO DEN KSERW PAIDIA MA THN PANAGIA PREPEI NA KANOYME KATI ALLA TI;;;TI;;;GIA NA EIMASTE PALI YPERIFANOI POY EIMASTE ELLINES KAI OXI KAKOMOIRIDES OPWS MAS EXOYN KANH

Ανώνυμος είπε...

Παντα οι πορειες μετα την χουντα ειχαν εξελιχθει σε επαναστατικη γυμναστικη. Τωρα εχουμε και τον "ανταρτοπολεμο " που κανουν ανθρωποι που γνωριζουν απ αυτα. Υπαλληλοι της ΓΑΔΑ και της ΚΥΠ. Και μην μου πει καποιος οτι λεω μαλακιες γιατι θα τον αποκαλεσω χαφιε. η ανοητο.