Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

INTRALOT: ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΤΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…

Τη μετάβαση στο σύστημα της Λοταρίας της Ουάσινγκτον ολοκλήρωσε με επιτυχία στις 23 Νοεμβρίου η Intralot συνδέοντας σε αυτό περισσότερα από 522 τερματικά σε σημεία πώλησης σε όλη την Πολιτεία της Κολούμπια.

Αυτή ήταν η τέταρτη μετάβαση που πραγματοποίησε η Intralot φέτος.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, δεδομένης της πολυπλοκότητας που εμπεριέχει μία πλήρης μετάβαση και της αντικατάστασης ενός βασικού αριθμοπαιχνιδιού, του «DC6» από ένα νέο παιχνίδι, το «Race 2 Riches», το οποίο δεν είχε διαφημισθεί ακόμα, οι πωλήσεις των βασικών τυχερών παιχνιδιών της λοταρίας, DC3, DC4, DC5 και ΚΙΝΟ ήταν ικανοποιητικές, παραμένοντας σε σταθερά θετική πορεία.

«Το γεγονός ότι η πορεία των πωλήσεων της λοταρίας δεν διαταράχθηκε αποδεικνύει την επιτυχημένη μετάβαση στο νέο σύστημα. Η Λοταρία της DC είναι πολύ ικανοποιημένη. Με τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της INTRALOT μπορούμε να προσφέρουμε νέα παιχνίδια, αλλά και υψηλότερες ταχύτητες στις συναλλαγές στα σημεία πώλησης του δικτύου μας. H INTRALOT, σε συνεργασία με τη DC09, ξεκίνησε άμεσα την υλοποίηση του έργου και πραγματοποίησε μία επιτυχημένη και ανώδυνη μετάβαση στο νέο σύστημα μία ώρα νωρίτερα από αυτή που είχε συμφωνηθεί», δήλωσε ο κ.Buddy Roogow, Διευθυντής της Λοταρίας της D.C.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στην περιοχή της Κολούμπια, αλλά ταυτόχρονα και πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της μετάβασης. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους τοπικούς συνεργάτες μας, τη DC09, και τον Πρόεδρο της, κ. Emmanuel Bailey, καθώς και για τη σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες της INTRALOT και της DC09, ώστε να κατορθώσουμε αυτή την επιτυχία», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Tom Little, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot USA.

ΠΡΕΖΑ TV
1-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: