Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP» ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με «ρεσάλτο» σε αστικά λεωφορεία, μέλη των Επιτροπών Θεσσαλονίκης της «Ακρίβειας-Stop» διαμαρτύρονται σήμερα για τις νέες αυξήσεις «φωτιά» που επιβάλει ο ΟΑΣΘ από την 1η Ιανουαρίου.Το ραντεβού δόθηκε στις 5 το απόγευμα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσουν μαζικές επιβιβάσεις σε λεωφορεία διαφόρων γραμμών, στα οποία θα γίνεται ενημέρωση των επιβατών για τις αυξήσεις.

Στο διάστημα που τα μέλη της πρωτοβουλίας θα βρίσκονται στα λεωφορεία, θα καλούνται οι επιβάτες να μην ακυρώνουν τα εισιτήριά τους. Ο οργανισμός έχει ανακοινώσει ότι το βασικό εισιτήριο αυξάνεται από 0,60 σε 0,80 ευρώ (33%) και ισχύει μόνο για μία επιβίβαση, ενώ για μετεπιβίβαση προς την ίδια κατεύθυνση σε διάστημα 90 λεπτών καθιερώνεται εισιτήριο αξίας 0,90 ευρώ (50% αύξηση κόστους μετακίνησης για όποιον χρησιμοποιεί δύο λεωφορεία).

Ο ΟΑΣΘ γνωστοποίησε χθες το νέο καθεστώς εξυπηρέτησης της Επαρχίας Λαγκαδά, από την 1/1/11. Εγκαινιάζεται νέα λεωφορειακή γραμμή - κορμός, με χαρακτηριστικά γραμμής εξπρές που συνδέει Λαγκαδά και κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και τοπικές αστικές και υπεραστικές γραμμές στην ευρύτερη επαρχία που θα λειτουργούν τροφοδοτικά προς τη γραμμή - κορμό.

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: