Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2011

51 ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ---ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ

Ένα ακόμα "φορτίο ψυχών" εντόπισαν λιμενικοί στο λιμάνι της Πάτρας και συγκεκριμένα 18 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι στο...σασί φορτηγού.Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΕΝ, χθες το απόγευμα, συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 32χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του οχήματος, δεκαοχτώ (18) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.


Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κου Εισαγγελέα Υπηρεσίας, δύο (02) εκ των συλληφθέντων παράνομων μεταναστών, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω του ότι είναι ανήλικοι.


Αυτό ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό χθες στο λιμάνι. Το απόγευμα συνελήφθησαν επίσης, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίων για Ιταλία, σε δύο (02) περιστατικά, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


Μια από τα ίδια και στην Ηγουμενίτσα


Συνελήφθη, σήμερα στις 00.30, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 42χρονος αλλοδαπός, οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε εντός του χώρου του φορτίου (ξυλεία), επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, τριάντα τρεις (33) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.


Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ













ΤΗΕBEST.GR


ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: