Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA

Τα τελευταια λεπτα ισχυρες αστυνομικες δυναμεις αποκλειουν τους δρομους γυρω απο τη Νομικη

Μολις εκλεισε η κυκλοφορια στην Ακαδημιας

Πιθανως ετοιμαζουν εισβολη!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2011

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

preza....ante gami sou.....

Ανώνυμος είπε...

Αντε με το καλό.....

Ανώνυμος είπε...

στα παπάρια μας

Ανώνυμος είπε...

ρε κωλοφασιστες αντε γαμηθειτε να ηρεμησετε...κατω τα χεια σας πουστρομπατσοι απο το ασυλο..κατω τα χερια σας απο τους ανθρωπους που υποφερουν πιο πολυ απο ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

Αντε μπειτε και γαμηστε τους!

Ανώνυμος είπε...

χαλάρωσε ρε φιλαράκι...μην πίνεις πρεζόφουντα..σε κάνει επιθετικό

Ανώνυμος είπε...

6.17 perimene otan tha mpoume spiti sou kai tha gamhsoume esena

Ανώνυμος είπε...

έχει και τα καλά της η όλη φάση, υπήρχε ποτε περίπτωση να περάσει με άλλο τρόπο ΜΑΤατζής το κατόφλι της Νομικης?

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακοπιτουρες πρεζοιντυμιντια αλλοι εχουν κανει εισβολη στην νομικη εδω και μερες οχι οι μπατσοι, αντε γαμηθειτε πια σας σιχαθηκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

prince serengeti είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ.ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ&ΟΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ &ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ &ΑΝΙΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΖΗΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ Η''Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

6.17 Το πανεπιστημιακό άσυλο ιδεών, έγινε άσυλο λαθρομεταναστών. Οπότε ποιο άσυλο θα καταργηθεί;

Ανώνυμος είπε...

6.20 partous spiti sou esy tous lathrometanastesna lythei to problima me tin mia...

Ανώνυμος είπε...

να δούμε τώρα τις μαλακίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΙΑ ποιός θα τις πληρώσει;;; o προοδευτικός Πελεγρίνης πως και έκανε άρση του ασύλου;;; ανεγκέφαλος ο Τσίπρας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΤΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ...6.23 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΔΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Παλιοτσουτσέκια αριστεροαναρχικοί, χρησιμοποιείτε τους μετανάστες για τα βρωμερά σας συμφέροντα και παίζετε με τον πόνο τους!
Ηλίθιοι!
Με αυτό που κάνετε γινόσαστε χειρότεροι από τους Χρυσαυγίτες που πολεμάτε!!
Ακους εκεί κάνανε συνέλευση οι μετανάστες και δεν τους φάνηκε καλή ιδέα η μεταφορά!! Παλιομαλάκες, κάνετε την παπαριά σας και μετά βγάζετε την ουρά σας απ' έξω για να τα ξανακάνετε όλα πουτάνα μετά την επέμβαση της αστυνομίας.
Αφού παρακαλάτε να μπουν μέσα για να έχετε αφορμη για μπάχαλα.
Παλιοσιχαμένοι!!
Σύμφωνα με το Athens indymedia πάντα..

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο μεσος ορος ανθρωπιας και IQ εδω μεσα ειναι υπο το μηδεν.Καλα που ειμαστε καπιοι και τον ανεβαζουμε.
Ντροπη να λεγεστε ελληνες.Ντροπη να λεγεστε ανθρωποι.Στηριξη στους ανθρωπουσ που το εχουν αναγκη.Ελαχιστα
πρεπει να δωσουμε για να ζησουν αυτοι οι ανθρωποι καλυτερα.Και ναι ρε πουστηδες,αν τους μισειτε και τους φερεστε σαν σκυλια,τοτε ναι θα σας μισησουν και θα γινουν τρομοκρατες,και θα σας γαμησουν τις κορες και τα παντα.Και οι "ηγετες" σας θα τρωνε ποπ κορν βλεποντας μας να πολεμαμε μεταξυ μας.Αν ομως καταλαβετε ΓΙΑΤΙ αυτοι οι ανθρωποι φευγουν απο τις πατριδες τους,αν καταλαβετε ΓΙΑΤΙ δεν εχουν να φανε,αν καταλαβετε ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ,αν τους φερθειτε ανθρωπινα,τοτε ολοι θα διεκδικησουμε και θα παρουμε αυτο που μας ανηκει,μια καλυτερη ζωη.Μεχρι τοτε,πολυ απλα δεν μας αξιζει αυτη η καλυτερη ζωη,οποτε καλα να παθουμε που πολεμαμε μεταξυ μας.Να χαιρεσαι τωρα που τους πετανε σαν καποτες τους μεταναστες,
ομως να ξερεις οτι αυριο θα χαιρονται αυτοι οταν σαν αντιποινα θα σε γαμανε.Ο τροπος για να το σταματησεις αυτο δεν ειναι να προσπαθησεις να τους διωξεις.Σκεψου λιγο λογικα και ανθρωπινα και μιλαμε..

Ανώνυμος είπε...

meta apo auta pou tha doume shmera anarwtiemai ena pragma..Tha sunexizete na kanete ton stauro sas oloi eseis otan pernate eksw apo ekklhsia????

Ανώνυμος είπε...

Esy tha mas peis gia symperasmata re! Ayto to pou ekanan oi omoideates sou to lene PROVOKATSIA. Exethesan ti einai to simerino asylo sta panepistimia kai othisan sti katalysi tou. Ftou re maimounia

Ανώνυμος είπε...

me to kalo i to kako 8a to analogistite otan vre8ite sti 8esi
tous

diladi na doulevis gia ena komati pswmi
kai na eisai kai paranomos
ta afedika den kanoun diakrisi

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους να μπούν και να διώξουν τους καταληψίες

Ανώνυμος είπε...

pros olh th fasistompatsaria...
oi meres sas einai metrimenes koufales
ypomoni kai tha vgei o laos na sas parei ampariza...

Ανώνυμος είπε...

ποιός ΛΑΟΣ; του Καρατζαφέρη;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορειτε να καταλαβετε κατι?Αυτην την στιγμη αυτο θελουν τα απανταχου αφεντικα."Να σκοτωνοντια οι λαοι για του αφεντη το ψωμι".Το 2% του παγκοσμιου πληθυσμου(βιομηχανοι ,εφοπλιστες ,τραπεζιτες) που κατεχει το 50% του παγκοσμιου πλουτου θελει να σκοτωνονται οι υπολοιποι για να μην ξεσηκωθουν και τους παρουν αυτα που εχουν.Μονο η αλληλεγγυη ειναι η λυση..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ 7.01 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

GIOYROYSI TORA STON EXTHRO. NA KATARGITHI TO ASILO TORA OXI AYRIO.

Ανώνυμος είπε...

filaraki 7:04 os tora sxolia kanoun mono
oi koufales tou karatzaferi kai tou mpoumpoukou esy exeis apolyto dikio alla to vlepeis romantika.
oso gia ton 7:03 stroumfaki ti kanei o mpampastroumf?

Ανώνυμος είπε...

7.05 δολοφονε φοιτητων, δολοφονε εργαζομενων, δολοφονε εκπαιδευτικων, δολοφονε ανταρτων, δολοφονε μεταναστων, δολοφονε απλων ανυποψιαστων ανθρωπων, βαλε το λαικο σου συνδεσμο στο κωλο και αντε γεια.καταλαβε οτι δεν προσφερεις τιποτα στη κοινωνια μας..δευτερε 7.05 αν αυτοι ειναι εχθροι σου τοτε πρεπει να σαι αφεντικο..δεν εχουμε τα ιδια συμφεροντα για αυτο σταματα να μιλασ..πηγαινε βρες τα με το ΣΕΒ

Ανώνυμος είπε...

Γηπεδο: Καποδιστριακο Πανεπιστημιο

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ = 1-0

Η διαιτησια χρεωνεται στον Τσιπρα Αλεξη και το μαλακισμενο επικοινωνιακο του επιτελειο.

Ανώνυμος είπε...

και πολυ σωστα θα καταργηθει.πολυ τραβηξε η κοροιδια.τι ακριβως προσφερει το ασυλο στη σημερινη εποχη; ασυδοσια και καθε λογης βρωμοδουλεια ανδρεικελων.Να λειπει τετοιο ασυλο,ειναι ντροπη.οσο για τους..ταλαιπωρημενους κατασκηνωτες,εμεις ειμαστε πιο αναξιοπαθουντες,γιατι υποφερουμε σε αυτην τη χωρα συν πληρωνουμε ολο και πιο δυσβασταχτους φορους παντου και δεν εχουμε δουλεια.Εμας ποιος "ανθρωπιστης"θα μας λυπηθει;;

Ανώνυμος είπε...

apo 7:01
pros 7:05
apistefto oi fasistoagramatoi xeroun tin lexi andrikelo...
lexiko anixes re ogolithe?

Ανώνυμος είπε...

7.19 συγνωμη που θα σε ενημερωσω και θα το μαθεις απο εμενα αλλα η βουλη δεν εχει ασυλο, η ομονοια δεν εχει ασυλο, ολα τα υπουργεια δεν εχουν ασυλο και επισης τα μερη που γινονται δολοφονιες και κλεινονται βρωμοδουλειες δεν εχουν ασυλο..και οσα για τα αλλα που λες εχεις δικιο.η καθημερινοτητα ολων μας ειναι χειροτερη..και ολοι μαζι πρεπει να παλεψουμε για τα δικαιωματα μας..αλλα κανενασ ανθρωπιστης δεν θα νοιαστει για μας αν εμεις πρωτα δεν ν οιαστουμε για το διπλανο μας..για αυτο ξυπνα και κατλαβε οτι μονοι μας δεν κανουμε τιποτα, αλλα ολοι μαζι μπορουμε να νικησουμε τους εκμεταλευτες μας.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μπουν.Ο φασισμός του λουκέτου στην παιδεία και την μόρφωση δεν θα περάσει.Ο όπως και στην σχολή μου που τους 80 φασίστες (από τα 2000 γραμμένα περίπου 500 ενεργά μέλη της σχολής) που πήγαν να κάνουν κατάληψη τους γράψαμε και συνεχίσαμε να έχουμε ανοικτή την σχολή.

Ανώνυμος είπε...

οι "διπλανοι" μας (εξυπνος εισαι,καταλαβαινεις τι εννοω), νοιαζονται για κανεναν αλλον εκτος απο το τομαρακι τους;Μηπως να ξυπνουσες εσυ;Συγγνωμη,αλλα ενημερωση μονοπλευρη ,με φανατισμο και παρωπιδες εγω προσωπικα δε δεχομαι.Ουτε πανεπιστημια-τσαντηρια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα συμβαινουν οταν καποιοι ''χρησιμοι ηλιθιοι'' κανουν μαλακιες..
Ειλικρινα αυτοι που θελουν πολλες κλωτσιες ειναι τα ατομα που καθοδηγησαν τους ανθρωπους αυτους στη νομικη. Νομιζαν (;;;) οτι θα καταφερουν κατι; Καλα τοσο ρηχοι ειναι στην σκεψη τους γαμωτο; Νομιζαν οτι θα καταφερουν κατι ή θα θεσουν αντιμετωπους τους μεταναστες στα ματια της κοινωνιας με αυτη την αστοχη ενεργρια. Βουτηρο στο ψωμι του Γιωργακη (GAP) βαζουν και απροσανατολιζουν την κοινωνια. Ανοιξαν σε ακυρη στιγμη το θεμα του ασυλου και οξυνουν το κλιμα σε ζητημα που δεν θα αλλαξει ιδιαιτερα κατι στη σαπιλα που εχει κατρακυλησει η Ελλαδα... Ειλικρινα αυτοι οι διαφοροι που τους καθοδηγουν ειναι τερμα ηλιθιοι...

Ανώνυμος είπε...

file 7:46 den einai thema ilithiotitas einai thema provokatsias...
kai ayti einai h pio organomeni apo oles.
o alavanos den einai tyxaia ekei...

Ανώνυμος είπε...

"ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ Η''Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ?"

EΣΥ κανεις το καλυτερο σαπουνι απο χημικης αποψεως, αλλα πανω χρηση βρωμας σκατιλα

Ανώνυμος είπε...

to paramythi peri ergatias enomenhs asto megale..gia diavase kalitera to marx peri metanasteushs..trws amasito to outopistiko tis aristeras..kai den to lew epeidi kai kala eimai deksia kai toumpana.eimoun sto syriza kai efyga nyxtaaaa..den exei kamia sxesh h ergatia,otan ena provlima toso megalo to diaxeirizete MIA xwra moni tis,kai otan einai se oikonomikh yfesh xwris anaptiksi.h pleiononthta twn metanastwn einai andeikeutoi,xwris fragko,kai panw apo ola islamistes.tin megisti laoplana ,katapiestikh,anthwpofaga thriskeia.thewreis oti 2,5 ekatomyria tha sevastoun to dikaioma sou na diathriseis analiwth tin koinwniko isto sou?eisai gelasmenos.an to sevontan den tha kanan ramazani me to etsi thelw se 11 plateies tis athinas.yparxoun kai ta spata kai apeira xwrafakia.min ksexnas episis oti sto onoma tis ergatias,o erntogan tha trivei ta xerakia tou me 2,5 ekatomyria strato stin athina kai tin thrakh,me tin katallilh eukairia sto onoma tou allax na sou skisoun to humanistiko laimoudaki.kai sto lew egw pou eimoun mes tin aristera..auto loipon exei skefygei apo ta oria tou anthrwpismou kai exei katalliksei se epikyndinothta.allwste an tous dwthei h prasinh karta nomizeis oti h ypoloiph evropi tha dextei na skasoun ekatommyria stin soudia ,gallia norvigia..me auto to plevro na koimasai.o sarkozi perimenei stin gwnia..to skiniko me tous roma to thimasai to kalokairi?emeis eimaste loipon fasistes pou den theloume na erthei olh h mesh anatolh stin ellada.giati an ypoxwrousan sta aitimata,alla kai na thelei h kyvernish den afinei i aggela h merkel nte,meta tha epefte syrma gia tin xwra tis eppagelias kai tha erxontousan kai oi petres..h mallon gia tin xwra tis malakias..

Ανώνυμος είπε...

Ασ' βάλει το χέρι του ο Αλλάχ να μη κάνει επέμβαση η αστυνομία

Ανώνυμος είπε...

9.04 μονο νυχτα εχεις περασει εσυ απο το χωρο της αριστερας..και βασικα ησουν στο συριζα??που ακριβως??μαλλον δεν σου πανε καλα τί να πεις..τωρα ολα αυτα που λες δεν εχουν πολιτικη βαση.καθε ανθρωπος μπορει να εχει οποια θρησκεια θελει. και να κανει τη προσευχη του οπου θελει..ο ερντογαν απο τη στιγμη που του δωσαμε το οκ για κοινη εκμεταλλευση των πετρελαιων στο Αιγαιο κοιταει πως θα καταπνιξει το τουρκικο φοιτητικο κινημα..καθε ανθρωπος πρεπει να εχει το δικαιωμα να παει οτι θελει..μαθε για τισ συμφωνιες της ΕΕ οπου η Ελλαδα γινεται ο χωρος ωστε να ερχονται ολοι αυτοι..μαθε για τα λεφτα που εχουμε παρει τοσα χρονια ωστε να μενουν αυτοι οι ανθρωποι αξιοπρεπως εδω..μαθε οτι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι του κοσμου εχουν δικαιωμα για στεγη φαγητο υγεια και μορφωση.μαθε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν εκδιωχθει απο τη πατριδα τους γιατι ο σαρκοζι, η μερκελ και οι αμερικανοι τους βοβαρδιζουν καθημερινα..και επειδη πιανεις στο στομα του τον μαρξ..οι προλεταριοι (ολου του κοσμου) με την επανασταση δεν εχουν τιποτε να χασουν, παρα τις αλυσιδες τους.. και οπως εχει πει και ο πιο αγαπητος σου Χριστος: αγαπατε αλληλους!!!

prince serengeti είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6:36 ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ &ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

9:04 den exw logo na pw psemata.eimoun kai apoxwrhsa.to oti oloi exoun dikaioma na zhsoun to kserw poly kala.kai symfonw.apla den vlepw lysh kai vlepw fanatismo ekaterothen.dystixws peri aneksithriskeias den einai etsi opws ta les.mporoun na proseuxithoun opou theloun alla to na kaneis katalipsh se plateies paraviazei to arthro 11.oso gia ton marx kai to proletariato,einai asxeto me tin thewria tou peri mazikis metanasteushs se ena xwro..ksesonise ligo ta vivlia sou.to na min symfonei kapoios stis praktikes kai tis lyseis tis aristeras den ton kanei kai aparaithta deksio oute fasista.autoi oi aforismoi me varane sto melligh