Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ…ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΙΤΙΑ...Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

Ερμητικά κλειστή κρατά η κυβέρνηση την πόρτα της νομιμοποίησης των μεταναστών που ζουν στη χώρα μας και αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που εκπέμπει το υπουργείο Εσωτερικών με αφορμή την παραμονή 250 αλλοδαπών στη Νομική Σχολή της Αθήνας.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει ως ακραίο το αίτημα για τη νομιμοποίηση του συνόλου των μεταναστών που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα. Επαναλαμβάνει, μάλιστα, δήλωση του υπουργού Γ. Ραγκούση, τον Μάρτιο του 2010, σύμφωνα με την οποία "δεν υπάρχει καμία πρόθεση και κανένα περιθώριο μαζικής και αδιάκριτης νομιμοποίησης αλλοδαπών που έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη χώρα".

Προσθέτει, επίσης, πως η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει πραγματοποιήσει "καμία μεμονωμένη ή μαζική νομιμοποίηση" τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν "πρόκειται να διενεργηθεί στο μέλλον".

Αναφερόμενο στις διατάξεις του νόμου 3838/2010 το υπουργείο τονίζει πως αυτές αφορούν αποκλειστικά στους "νόμιμα διαμένοντες μετανάστες και όχι σε αλλοδαπούς που έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα, όπως όσοι έχουν καταλάβει τους χώρους της Νομικής".

Η κυβέρνηση εμφανίζεται, τέλος, αμετακίνητη στις θέσεις της περί "αποφασιστικής αντιμετώπισης της παράνομης εισόδου μεταναστών".

Νωρίτερα η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την παρουσία των μεταναστών στη Νομική λέγοντας πως η μετατροπή της σχολής "σε καταυλισμό μεταναστών είναι πέρα από τα όρια κάθε ανοχής". Την απομάκρυνση των αλλοδαπών από το χώρο ζήτησαν και οι πανεπιστημιακοί.

Το ΚΚΕ επέκρινε την είσοδο των μεταναστών στη Νομική, ενώ παράλληλα άσκσηε και κριτική κατάτ ων πανεπιστημαικών λέγοντας πως με τις δηλώσεις τους στοχοποιούν τους μετανάστες και το άσυλο. Από την πλευρά του ο ΣΥΝ έκανε λόγο για κυνήγι μαγισσών, σημειώνοντας πως οι φοιτητικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ είχαν υπερψηφίσει την παραμονή των αλλοδαπών στη Νομική, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά χαρακτηρίζει ως ανώφελη την ενέργεια των μεταναστών. Τέλος, το ΛΑΟΣ ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση των μεταναστών.

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2011

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Να τους νομιμοποιησουμε και να κανουν ΤΙ;;; Να καθονται νομιμα στα παγκακια μας,να μπαστακωνονται στα πανεπιστημια,να κλεβουν και να σκοτωνουν εχοντας νομιμοποιηθει μαζικα;;ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του καταγγέλει την κατάληψη της Νομικής. Πως αλλάζουν οι καιροί.

Ανώνυμος είπε...

Aυτός ο συνασπισμός βρε παιδιά έχει ξεφύγει τελείως. Καθοδήγησε μαζί με κάτι ξεχασμένους Μαοϊκούς και παππούδες παλιούς αναρχοαυτόνομους τη κατάληψη στη Νομική. Που είσαι βρε Κύρκο να δεις που κατάντησαν το κόμμα τα "κόκκινα τσογλάνια" των βορείων και νοτίων προαστείων.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οι συριζοαναρχοανταρσιολεχριτες γιατι δεν πανε να αγωνιστουν για τα δικαιωματα των γυναικων στις ισλαμικες χωρες...για να μην μιλησουμε για τα δικαιωματα των gay..η επαναστατικοτητα τους φτανει μεχρι τα συνορα μας;;;αιντε να χαθειτε τσογλανια

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΜΟΣ...ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .....

Ανώνυμος είπε...

Kάνω πίπες τηλέφωνο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ..ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κορίτσια μήν σκοτώνεστε για να φαίνεστε πολλές.
Δυό μαλακοκάβληδες που γράφει ο ένας μετά τον άλλον και αλληλοσυγχαίρονται.
ο ΚΟΠΑΝΟΣ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ , και το βόδι που θέλει να μας κάνει πίπες στο όνομα του σύριζα.
Ρε ούστ ναζίδια.

Ανώνυμος είπε...

KAI GW POU EIMAI KORITSI MIA POU VRIZEIS TA PALIKARIA,THA MOU KLASEIS TA ARXIDIA.OPOIOS DIAFWNEI ME TIN MASONIA SAS SWNEI KAI KALA EINAI FASISTAS.MEGALITERA FASISTARIA APO SAS DEN YPARXOUN!SONEI KAI KALA 3 EKATOMYRIA NA TOUS NOMIMOPOIHSOUME!KAI APO AVRIO TO PRWI NA MIN KSEXASEIS NA KANEIS KAI TO RAMAZANI SOU/

Ανώνυμος είπε...

Kαλά μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά , και μετά θα κουβεντιάσουμε για τον ελληνισμό και τους μετανάστες.
Όλα τα βούρλα οι αγράμματοι οι Ελληνάρες μάθανε τα greeklish για να κρύψουν την αμορφωσιά.
Γι΄αυτό σας κουνάνε στην μούρη την σημαία τα Αλβανάκια στις σχολικές παρελάσεις και σκάτε απ΄το κακό σας. Γίδια....

Ανώνυμος είπε...

Τρία εκατομμύρια είναι πάρα πολλοί παιδιά. Ξυπνήστε. Εδώ ο Γιωργάκης έκανε Κυβέρνηση με 2,5 εκατομμύρια κομματόσκυλα.
Μην ξεχάσετε να κάνετε και το ραμαζάνι σας που λέει και η κοπελιά απο πάνω