Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΗΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…



ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΗ Η ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ...ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτάσει στα άκρα αλλά ούτε θα αφήσει κανέναν απροστάτευτο τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στη Βουλή για το θέμα των μεταναστών. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το κόμμα του έχει στοχοποιηθεί από κυβέρνηση και δεξιά ως οργανωτής της απεργίας πείνας.

"Σας ενημερώνουμε λοιπόν, πως ότι και να κάνετε εμείς ούτε στα άκρα θα φθάσουμε, ούτε θα ενσωματωθούμε στις δυνάμεις του συστήματος και των προθύμων. Και το κυριότερο δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε κανέναν απροστάτευτο όταν πιστεύουμε ότι έχει δίκιο είτε είναι Έλληνας είτε είναι μετανάστης. Όπως δεν θα εγκαταλείψουμε το ένα εκατομμύριο ανέργους, όπως δεν θα εγκαταλείψουμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, όλους όσους κτυπάτε αλύπητα 16 μήνες τώρα, όπως δεν θα εγκαταλείψουμε τους κατοίκους της Κερατέας το κίνημα των διοδίων." δήλωσε ο Α. Τσίπρας, μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο “οσο σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την υποκίνηση και την οργάνωση της εξέγερσης στην Τυνησία και στην Αίγυπτο, άλλο τόση σχέση έχει και με την υποκίνηση, οργάνωση των μεταναστών που διεκδικούν στον ήλιο μοίρα”. Παράλληλα έκανε λόγο για μια απίστευτη συναίνεση ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νέας Δημοκρατίας, ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, τόνισε πως "όση συμμετοχή στην υιοθέτηση του αιτήματος των μεταναστών να φιλοξενηθούν σε χώρους της Νομικής είχαν οι φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ, άλλη τόση είχαν και αυτοί της ΠΑΣΠ, άλλη τόση και αυτοί της ΔΑΠ που συνυπέγραψαν την απόφαση”.

Κατηγόρησε τέλος τον πρωθυπουργό για την επίθεση που έκανε εναντίον της Αριστεράς ότι παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές, όταν υπήρχε το αντικομουνιστικό παραλήρημα αλλά και τον δήμαρχο της Αθήνας ότι δεν εμφανίζεται στο τηλέφωνο.

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεζα παρ'τους σπιτι σου νεοφιλελευθερε και εσυ.
αϊντε γιατι πολλοι γιναμε

Ανώνυμος είπε...

...Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», συναυτουργοί και καθοδηγητές, σπάσανε πόρτες, όχι κάποιου τυχαίου δημοσίου κτιρίου αλλά της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σάρκα από τη σάρκα σου, πέτρα την πέτρα χτισμένη με το αίμα σου, το οποίο ανακαινίζεται από το υστέρημα σου, μνημονιακέ ραγιά μου και νεοφιλελεύθερε ελαστικοποιημένε δουλοπάροικε. Από κει αποφοιτούν οι μύστες των Νόμων σου, στελεχώνεται η πολιτική τάξη κι η Δικαιοσύνη σου, Λαέ του φορτσάτου σινιέ Αλέξη και της καινούργιας, ολόφρεσκης Ντόρας. Το «Εθνικό» από τη μπίχλα δεν φαίνεται κι ο Καποδίστριας, αν ήξερε, θ’ αυτοκτονούσε πριν τον φάνε οι Μαυρομιχαλαίοι...

Ανώνυμος είπε...

καθε βλαχοαριστερος που ηρθε από το χωριό του για να κνει αντισταση σε μια πόλη που ποτέ δεν αγάπησε να παρει εναν μετανάστη σπιτι σου και αλλον ένα στο χωριό του για να παίζει τάβλι.
βλαχοι go home

Ανώνυμος είπε...

οκληρο κρατος και βαραει προσοχη σε 300 λαθρομεταναστες που μπηκαν στην χωρα παρανομα και εκαναν παρανομη καταληψη!!! μονο οταν ειναι να παρουν τα λεφτα των ελληνων θυμουνται οτι ειναι κρατος..οταν ειναι να επιβαλουν τον νομο κανουν τις κοτες απο φοβο μην ξεσηκωθουν οι λαθρομεταναστες!!! και για οσους αρχισουν τις παπαριες περι ασυλου τους προκαλω να διαβασουν τον νομο του 2007..το αρθρο 3 οριζει ξεκαθαρα οτι το ασυλο ισχυει μονο για τα μελη της πανεπιστημιακης κοινοτητας!! οι λαθρο δεν ειναι πανεπιστημιακοι αρα δεν υπαρχει ασυλο γιαυτους!!!!