Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την έντονη διαμαρτυρία του για την «αστυνομοκρατία» που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της διεξαγωγής της δίκης των κατηγορουμένων ως μελών στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κορυδαλλού.

«Σήμερα ο Κορυδαλλός ζει μέρες αστυνομοκρατίας. Ο φόβος είναι διάχυτος και ορατός, αφού σε κάθε γωνιά βρίσκονται φανερά ή συγκαλυμμένα αστυνομικές δυνάμεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι «δίπλα στις φυλακές, σε απόσταση λίγων μέτρων, βρίσκεται ο κύριος όγκος των εκπαιδευτηρίων, καθώς και τα δύο γυμναστήρια της πόλης. Χιλιάδες παιδιά, μαθητές και αθλούμενοι εκπαιδεύονται και αθλούνται ανάμεσα σε πάνοπλους αστυνομικούς».

Επισημαίνεται ακόμη ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις συχνά-πυκνά επιβάλλουν νέους όρους λειτουργίας στην πόλη, κόβοντας στα δύο τον κεντρικό ιστό της, εξαιτίας της αδυναμίας της πολιτείας να διασφαλίσει όρους ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής εκδίκασης υποθέσεων στον φυσικό τους χώρο, στα δικαστήρια».
ΧΡ. ΠΑΠ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2011

4 σχόλια:

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Δηλαδή εσείς ποιός πιστεύετε ότι φταίει για αυτό; Η αστυνομία ή αυτοί οι βλάκες που βάζουν βόμβες και στέλνουν απειλητικές επιστολές για επικείμενα χτυπήματα κατά τη διάρκεια της δίκης;;;
Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει μία επαναστατική μπλούζα Τσε Γκεβάρα με στρασάκια!!

Ανώνυμος είπε...

mia theloume astynomeysh mia oxi ,ma ti ginete s'ayth thn xora? exoume saltaroi oloi?

Ανώνυμος είπε...

Σαλταρισμένοι σίγουρα ειστε.

Ανώνυμος είπε...

ρε εχει τρελαθει ο κοσμος