Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ

Εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με συναυλία στον Άγιο Παντλεήμονα προγραμματίζονται για το Σάββατο 15 του μήνα

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τη δημιουργία του φράκτη μήκους 12,5 χιλιομέτρων στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο με παράλληλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό.

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2011

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστευω καλα θα κανουν καποιοι να μην προκαλουν καθώς το να θέλεις να προστατευσεις την χωρα σου (η οποια ουτε καν γειτονική ειναι με τις εμπολεμες) απο την εισοδο ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ δεν νομιζω πως σε κανει ρατσιστη ουτε παραλογο, αντιθετα αποτελει βαριά προκληση και επικυνδινη να κανουν καποιοι συλλαλητηρια γιατι δεν αφηνουν και τους υπολοιπους να εισελθουν παρανομα σε μια χωρα κανοντας οτι θελουν χωρις να ελεγχονται. Σε μια χωρα που στο κατω κατω δεν ευημερη

Ανώνυμος είπε...

Καιρος ητανε να γινει ο φραχτης και ας σκουζουν οι κρατικοδιαιτες οργανωσεις εναντια στη λογικη και τα διαφορα παρατηρητηρια.Αντε να αραιωνουμε σιγα σιγα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ. Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΛΑΚΟ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

@7:48 Ποιο τειχος?Αυτο ητανε για μια πολη.Εδω ειχανε σιδηρουν παραπετασμα μηκος πολλα χιλιομετρα στα συνορα χωρων τα ξεχασανε αυτα?Ηταν τοσο χεσμενοι οι φασιστες οτι θα δραπετευσει εστω και ενας ανθρωπος απο τα κολαστηρια τους που ξοδεψανε δισεκατομυρια για να τα περιφραξουνε.Δεν τα φτιαξανε για να μη μπει καποιος(δεν υπηρξε τρελλος που να εκανε κατι τετοιο),τα φτιαξανε για να μη φυγουν οι οι απο μεσα.Και αυτοι τωρα μαζι με τους διαφορους αριστερακηδες της φαπας πανε να μας παραδωσουν μαθηματα δημοκρατιας.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πάντως και γαμώ τις ευκαιρίες να κάνουμε και ένα φράχτη στον Αγ. Παντελεήμονα την ώρα του συλλαλητηρίου και να μη βγει πούστης από εκεί μέσα. Αναρχοαριστεροί και λαθρομετανάστες όλοι μαζεμένοι εκεί πέρα, να μη μας ζαλίζουν άλλο τα αρχίδια.. Καλή φάση!!

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση που περιγράφεται με τη μετανάστευση που έτσι και αλλιώς είναι παράνομη δεν αντιμετωπίζεται ούτε με φράκτες αλλά ούτε με αριστερές δήθεν δημοκρατικές κορώνες υπεράσπισης της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων. Προφανώς οι άνθρωποι έχουν ιδεολογικά κενά γιατί ακόμα και ο Μάρξ ή και ο Κέυνς δεν είχαν προβλέψει τη διαφορετικότητα που αναπτύσεται στο σύγχρονο περιβάλλον.Την εποχή της αποικιοκρατίας η φτηνή αγορά εργασίας ήταν προνόμιο των κρατών και της άρχουσας τάξης τους. Για αυτό το πράγμα προχωρούσαν σε κατακτητικούς πολέμους. Τώρα λόγο της τεχνολογίας και της πληροφορίας -όσον αφορά τη πρόσβαση- η φτηνή μεταφορά εργασίας γίνεται ευκολότερα. Το ζητούμενο είναι ότι η ταχύτητα μεταφοράς δημιουργεί το πρόβλήμα, συμπιέζοντας τις αμειβές εργαζομένων στα κλειστά εθνικά κράτη ή και υπερεθνικά μπλοκς.
Επίσης στο φθηνό επιχείρημα ότι κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι έλληνες αυτό δεν έχει αξία γιατί έτσι και αλλιώς η ταχύτητα μεταφοράς συμπιέζει και αυτούς που ενσωματώθηκαν. Αντίστοιχο παράδειγμα έχουμε και στη Κίνα όπου η εσωτερική μετανάστευση εκατομμυρίων αγροτών συμπιέζει τις αμοιβές των Κινέζων εργατών, δημιουργώντας μια κομματική μεσαία τάξη από την υπερεκμετάλλευση τους.
Στην Ινδία εκατομμύραια άτομα δουλεύουν μέσω δικτύων υψηλών ταχυτήτων για λογαριασμό αμερικανικών εταιρειών. Αρα η παγκοσμιοποίηση έχει ξεπεράσει από πολύ καιρό τα σύνορα και τους υπερασπιστές της ελεύθερης διακίνησης εργασίας γιατί άθελα τους δουλεύουν για τα συμφέροντα μεγάλων εταιρειών. Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

τα επισημα στοιχεια λενε οτι το 2010 μπηκαν ελλαδα περιπου 100.000 παρανομοι απο ασια αφρικη..αυτο το νουμερο εαν το πολλαπλασιασεις επι 10 μας κανει ενα εκατομμυριο και επι 50 μας μας κανει 5 εκ..διλαδη εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση σε 50 χρονια θα εχουμε αλλοδαπους καμια 8αρια εκατομμυρια οσοι διλαδη και οι ελληνες!! θα εχουμε σε εναν αιωνα απο τωρα την μοιρα των ινδιανων της αμερικης που κατακτηθηκαν απο τους αγγλοσαξωνες "μεταναστες" η την μοιρα των παλαιστηνιων..ωραια θα ηταν οι ιμπεριαλιστικες χωρες της δυσης να παυαν τους πολεμους..ωραιο θα ηταν η τουρκια να συμορφονωταν με τις υπογραφες της και να μην τους εστελνε εδω..ομως οι αριθμοι ειναι αριθμοι..αν δεν βαλουμε φρενο τωρα σε λιγα χρονια θαμαστε μειονωτητα μες την ιδια μας την χωρα!! δεν ειναι θεμα ανθρωπισμου..ειναι θεμα επιβιωσης των παιδιων μας και των εγγονων μας!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι φασισμος η ρατσισμος να προστατευσουμε τα συνορα μας...
οποια παιδια καναν την (εμετικη) θητεια τους σε συνορα η εχει ταξιδεψει εξω οδικως η με τρενο ξερει οχι οτι δεν φυλασονται τα συνορα αλλα συγκεκριμενα εχουμε την ΠΙΟ τραγικη φυλαξη στην Ευρωπαικη Ηπειρο!!!!