Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

- Ο πολιτευτής είναι ο Νίκος Τούτουζας που παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στα επεισόδια του Σαββάτου
- Χαρακτήρισε το ρόπαλο, πλαστική σωλήνα που απλά σήκωσε από το έδαφος
- Από τις 2 συλλήψεις και τις 13 προσαγωγές μόνο ένας ήταν κάτοικος της περιοχής

Ο Νίκος Τούτουζας, πολιτευτής με το κόμμα του ΛΑΟΣ από τη Θήβα ήταν ανάμεσα στους ακροδεξιούς που συγκρούστηκαν το Σάββατο με τα ΜΑΤ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτοικος.

Μην έχοντας να κάνει τίποτε άλλο το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κ. Τούτουζας βρέθηκε από τη Θήβα στον Άγιο Παντελεήμονα στο πλευρό των ακροδεξιών και συμμετείχε στα επεισόδια. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός τον “συνέλαβε” επ' αυτοφώρο να κρατάει ένα ρόπαλο και να φοράει ένα μαύρος κράνος, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να είναι στα σκαλιά της εκκλησίας όπου οι ακροδεξιοί συγκρούονταν με τα ΜΑΤ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στα επεισόδια αλλά όπως είπε δεν κρατούσε ρόπαλο, αλλά μία πλαστική σωλήνα, την οποία βρήκε στο έδαφος και απλά την μάζεψε. Πάντως, μετά τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού βίντεο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε τον κ. Τούτουζα από το κόμμα.

Πάντως, ενδεικτικό των επικίνδυνων παιχνιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα είναι η αποκαλυπτική έρευνα του NewsIt, καθώς από τις 2 συλλήψεις και τις 13 προσαγωγές μόνο ένας είναι τελικά κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής.

Οι υπόλοιποι σύμφωνα πάντα με στοιχεία της αστυνομίας ήταν από την Πετρούπολη, Περιστέρι, Ναύπλιο, Γκύζη, Νέο Ηράκλειο, Εύβοια, Καματερό, Πέραμα, Ιλίσια, Σαλαμίνα, Πειραιάς, Αιγάλεω. Και μόνο ένας από αυτούς ήταν "αγανακτισμένος" κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται οτι το περασμένο Σάββατο περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι «Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα», εναντίον του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που είχαν προγραμματίσει για τις 2 μετά το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι.

Και αμέσως μετά ακολούθησαν επεισόδια.

'Ομως, όπως είχε μεταδώσει και το Newsit, από το σύνολο των ατόμων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, περίπου οι μισοί ήταν περίοικοι μέσης και τρίτης ηλικίας και οι υπόλοιποι ήταν μαυροντυμένοι άνδρες, νεαρής και μέσης ηλικίας. Οι τελευταίοι κρατούσαν κράνη και ελληνικές σημαίες περασμένες σε χοντρά καδρόνια, είχαν σακίδια στην πλάτη και φορούσαν ενισχυμένα μπουφάν με επένδυση και χοντρά γάντια.

ΠΡΕΖΑ TV
18-1-2011

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μη χαιρεσαι.. ο καρατζαφερης τον διεγραψε αμεσως..δεν ειναι σαν τον συριζα που δικαιολογουν την βια των αναρχικων..

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τραβάμε οι κάτοικοι της περιοχής με συγκεκριμένους ''περίοικους μέσης και τρίτης ηλικίας'' και τους φασίστες που μας έχουν κουβαλήσει! Το παίζουν εκπρόσωποι όλων μας ενώ δεν είναι σε καμία περίπτωση, και τα κανάλια τρέχουνε γιατί όποιος παραληρεί και ξεφωνίζει πάντα πουλάει. Χωρίς τη θέληση μας, ζούμε σε ένα ρατσιστοχωριό κι έχουμε φράχτη στην (δημοτική) παιδική χαρά γιά να την προστατέψουμε από τα νήπια που θα κάνανε κούνια.

Ο Καρατζαφέρης μπορεί να διέγραψε τον τραμπούκο του κόμματος του, όμως είναι αυτός που πρώτος άρχισε τις εθνικιστικές μαλακίες γιά να μαζέψει ψήφους. Τώρα όμως την έχει πατήσει, γιατί οι ''περίοικοι μέσης και τριτης ηλικίας'' προτιμούνε το Μιχαλολιάκο, το τέταρτο Ράιχ που θα τους σώσει από τους μαύρους. Από το μαύρο τους το χάλι να δούμε ποιός θα τους σώσει.

Ανώνυμος είπε...

11:26 μμ ο παπουτσης με τον φρακτη...δεν σας χαλασε ε?

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Επίσης το γεγονός ότι οι ακροδεξιοί συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ και όχι με τους αναρχοτέτοιους, κάτι θα έπρεπε να σας λέει όσον αφορά το σύνθημα "μπάτσοι-ναζί το ίδιο μαγαζί".
Αλλά αυτά που δε σας βολεύουν δε τα παρατηρείτε ποτέ σε κάποιο άρθο..

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει να γαμηθεί ο Καρατζεφέρ ο πίσω μπρος που στηριξε τον ΓΑΠ.
Δεν πάνε να γαμηθούν και οι ομελέτες μαζί με τους συριζαίους την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αλητες τεμπέληδες είναι όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ομελέτες είναι οι ΧΑ.
Ο ένας ζει απο τον άλλο. Αν δεν υπήρχε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα υπήρχε η ΧΑ.
Πάρε τον ένα και κτυπα τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

O αποστάτης Μητσοτάκης (μαζί με τους προδότες εργολάβους, Κανάλια, τράπεζες, Φαρμακοβιομήχανους κλπ.) για να ελέγχει το σύστημα, -καθ' υπόδειξει της Νέας Τάξης- από δεξιά έστεισε το ΛΑΟΣ και διόρισε τον χονδρό Καρα-τζεφέρ αρχηγό
του, (βλέπε αποφάσεις των μελών της Λέσχης του Κολεγίου Αθηνών)

Η κόρη του όμως δεν κατάφερε να πάρει το κόμμα και να στηρίξει τα σχέδιά της Νέας Τάξης, έτσι κατασκεύασε το δικό της για να
ελέγχει το λεγόμενο "κέντρο".

O Κουβέλης έχει αναλάβει από αριστερά μαζί με τους φιλοτουρκο-σκοπιανούς "Οικολόγους", τον έλεγχο καθ' υπόδειξη και
αυτός της Λέσχης Αθηνών.

Προσπαθούν όμως η διεύρυνση να γίνει ακόμα πιο ακροαριστερά (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ακροδεξιά (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) βάζοντά τους στο δήμο της Αθήνας για να μπορούν να τους
ελέγχουν στήνοντας σώου στη πλατεία και στον Δήμο και τελικά να τους ενσωματώσουν στο σύστημα.

Από τη μία σφυροκοπούν τη ΧΑ για
φασιστική δράση αλλά αποδέχονται
επίτηδες τον κόκκινο φασίστα
Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) δημοσιεύοντας ολοσέλιδες ανακοινώσεις του σε ημερήσιο
Τύπο. Σε αυτό το σκηνικό χρησιμοποιούν για να αναπαράγουν κανάλια εφημερίδες και μπλογκς.
Με το σύστημα έχεις δύο επιλογές: 'Η ενσωματώνεσαι ή φυλακίζεσαι όταν έχεις κάνει τη δουλειά του (βλέπε γεγονότα Δεκέμβρη 08), δίκες για δήθεν τρομοκρατία κλπ.
Πάντα ξέρουν όλους να τους χρησιμοποιούν ή από "δεξιά" ή απο "αριστερά"

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ! ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΜΑΤΙΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΝΧΑΝΟΥΝ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ! Γ Ι Α Τ Ι ? ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛ. ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ Η ΡΟΠΑΛΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΚΙΜΑΣ).

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ 11:26 ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

και ο σκατόμπατσος ο 1:39 τον πόνο τον δικό του...

Ανώνυμος είπε...

O 11:26 έχει δίκιο όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Αν είναι όντως Πακιστανός, όπως λέει ο 8:18, είναι αξιοσημείωτα τα Ελληνικά που έμαθε.
Σε κάθε περίπτωση, το ότι άτομα, ως επί το πλείστον της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σπάνε πεζοδρόμια κτλ. δεν αποτελεί δικαιολογία γιά να καταληφθεί μιά γειτονιά της πόλης από ακροδεξιές μειοψηφίες. Ο 1:50 έχει δίκιο ότι αυτοί αποτελούν τις δυό όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

11:26 EXEIΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Το να λετε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το αντιθετο ακρο απο τη ΧΑ ειναι τεραστιο λαθος. καθε φυσιολογικος ανθρωπος ειναι απεναντι απο τους φασιστεσ-νεοναζι. Η πολιτικη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μονο ακραια δεν ειναι. ισαι ισα ειναι η μονη (μαζι με το κκε) που εχει δομηθει με βαση τα προβληματα και τα συμφεροντα της εργατικης ταξης..ακραιες ειναι πολιτικες που στοχοποιουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια, την ανθρωπινη υπαρξη.. Η κατασταση στον Αγ. Παντελεημονα ειναι πολυ ασχημη και δυσκολη για ολους τους κατοικους εκει. η απουσια της αριστερας εκει ειναι που εχει αφησει τους φασιστες να κανουν οτι θελουν. ομως καμια φασισιτκη πολιτικη δεν προκειται να δωσει λυση γιατι ουσιαστικα και αυτη εξυπηρετει τα συμφεροντα του κεφαλλαιου και των καπιταλιστων. χρεος ολων των ανθρωπων της αριστερας και μαλιστα της κομμουνιστικης αριστερας ειναι να να παμε σε αυτη τη περιοχη, να συζητησουμε με τους κατοικους και να κανουμε δρασεις ωστε να βρεθει λυση στο προβλημα και θα εχει σαν επικεντρο τη βελτιωση της ζωης ολων των ανθρωπων εκει.

Ανώνυμος είπε...

6:59 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΞΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τόση μπουρδολογία μαζεμένη, μονον κάποιος μαλάκας του ανταρσυα θα μπορούσε να γράψει. Μου θυμίζει λόγους κομμουνιστών σε αγραμματους χωρικούς πρίν πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ 6:59 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.