Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

«Οσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παραμένει στην Κερατέα», δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία αστυνομιών δυνάμεων στο χώρο του υπό ανέγερση ΧΥΤΥ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη, ο Χρ. Παπουτσής δήλωσε ότι η ΕΛΑΣ, "ως μη όφειλε",  παίζει το ρόλο "διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις".

Υποστήριξε ότι οι προσαγωγές αποδεικνύουν ότι όσοι προκαλούν επεισόδια πάνε στην Κερατέα από όλη την Αττική.

Όσον αφορά στα επιχειρήματα των κατοίκων που δεν θέλουν το ΧΥΤΥ, ο Χρ. Παπουτσής είπε πως "όλοι έχουν νομικά επιχειρήματα" και πρόσθεσε ότι το δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης δεν αφορά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2011

5 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Eτσι, η αστυνομία στην υπηρεσία του Μπόμπολα και των λοιπών εργολάβων!

Δεξιοί τελικά οι μπάτσοι ποιον υπηρετούν; Τον πολίτη ή τον εργολάβο;

Ανώνυμος είπε...

mallon pernane kala xixixiix

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΜΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ 1) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ 4 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ... ΤΑ 4 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ 2) ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 3000 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ (540 ΣΤΡ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ...

ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ 'ΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ......ακες ειστε ρε 11:34 και 12:05 η μαλλον κολλημενοι καλυτερα, η αστυνομία εφαρμόζει τον νομο δεν φτιάχνει τον νομο ουτε δικάζει, τραβάτε στους βουλευτες (που νομοθετούν) και σατ δικαστήρια που κρίνουν τα νομικα επιχείρηματα της καθε πλευράς ..... αλλά αν ειχατε μυαλό η ελλάδα δεν θα ηταν εδω που ειναι κιολας