Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η Ν.Δ.ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ…

ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ-,ΩΣ ΈΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΎΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:NΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ...


Πρόταση νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως "το λεγόμενο πανεπιστημιακό άσυλο, όπως για άλλη μια φορά υπογράμμιζε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει ξεπεραστεί προ πολλού" και πλέον δεν χρησιμεύει σε τίποτα.

Η Ν.Δ. υποστηρίζει πως πλέον το πανεπιστημιακό άσυλο "κακοποιείται, καταστρατηγείται και γίνεται μοχλός εκβιασμού σε βάρος του ίδιου του Πανεπιστημίου και ολόκληρης της κοινωνίας".

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως εγκληματικές πράξεις του παρελθόντος, αλλά και τα σημερινά γεγονότα στη Νομική επιβεβαιώνουν πως το πανεπιστημιακό άσυλο πλέον ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την προστασία των ακαδημαϊκών ελευθεριών.

"Οι υπεκφυγές και η πολιτική υποκρισία είναι επιτέλους καιρός να τελειώσουν. Το πανεπιστημιακό άσυλο, όπως ισχύει σήμερα, πρέπει να καταργηθεί. Είναι αξίωση της κοινωνίας και προϋπόθεση ομαλής λειτουργίας των Πανεπιστημίων μας", τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2011

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πω πω θα βάλω τα κλάματα..θα καταργηθεί το άσυλο;;;;ένα δάκρυ κύλησε και χέστηκε μια φοράδα στο αλώνι..

Ανώνυμος είπε...

ασυλο, η λεξη λαστιχο

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμα ζώα, δε μας είπατε τίποτα για το βουλευτικό άσυλο;
Και στο Πολυτεχνείο το 73 είχαμε εισβολή από τη Χούντα. Και σήμερα για εκεί πάμε.

Αλήθεια, όλοι εσείς οι εθνοσωτήρες, για ποιον αγώνα καυχιέστε πέρα από το δωσιλογισμό και την προδοσία σε Αγγλους, Γερμανούς και ότι άλλο περασε από δω;

Μόνο στους Αλβανούς και στους Πακιστανούς έχετε αρχίδια;

Ανώνυμος είπε...

της πουτσας το χαβα !

Ανώνυμος είπε...

7:09 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ? ΒΛΑΚΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

να καταργηθει αυτο το γαμημενο ασυλο, οπως και το βουλευτικο!!! Αι στο διαολο πια, αυτη η χωρα μονο ασυλο, επιτροπες, μιζες και λαμογια εχει. Α ξεχασα, και πουλημενα BLOG εχει........................... ο νοων νοειτω!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7:09 μμ για να καταλαβω..μια δικτατορια που δεν θα διστασει να καταγισει το συνταγμα και τους νομους θα κολωσει μπροστα στο οποιο πανεπιστημιακο ασυλο? την παλευεις? εσυ εχεις διαβασει τον νομο? οχι..εαν τον ειχες θα ηξερες οτι το αρθρο 3 του νομου για το ασυλο λεει οτι το ασυλο ισχυει μονο για ταμελη της πανεπιστημιακης κοινοτητας..δεν νομιζω οι λαθρομεταναστες να ειναι πανεπιστημιακοι..δεν τιθεται καν θεμα καταπατισης ασυλου για τον απλουστατο λογο οτι το ασυλο δεν ισχυει για τους λαθρομεταναστες.

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να εχει γινει καιρο η καταργηση του ασυλου καθε αποτροπαιας και βρωμερης πραξης.πολυ θα το χαρω.

Ανώνυμος είπε...

Άντε να καταργηθεί και τυπικά επιτέλους το άσυλο να μπορούμε και εμείς να δουλέψουμε στα πανεπιστήμια χωρίς το κάθεκομματόσκυλο ,που θα κάνει κατάληψη όποτε του την βαρέσει βάζοντας λουκέτο στην μόρφωση και την γνώση, και χωρίς το κάθε ρεμάλι-δολοφόνο να βρίσκει καταφύγιο στο πανεπιστήμιο.Όπως είναι προφανές μόνο τυπική είναι η κατάργηση του ασύλου μιας και έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια από του δεκάδες εγκληματίες που το παραβιάζουν καθημερινά.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@7:21 μμ

Ποιοι είναι οι βουλευτές σας;
Από πότε ένα κόμμα σε έναν εμφύλιο έχει μονομερή ευθύνη;
Τα Δεκεμβριανά των Αγγλων τα ξέχασες;
Αν δεν ήταν ο Βελουχιώτης και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ακόμη θα συνεργαζόσασταν με τους Γερμανούς...

YΓ. Στο ψήφισμα για τους 300, δεν είπαν ναι μόνο οι οργανώσεις της Αριστεράς. Είπαν και οι ΠΑΣΠ και ΔΑΠ.

Αυτό για το βλάκα 7:09 μμ που έχει τόσο μεγάλη αγωνία για το άσυλο.

Επίσης, το κτήριο που έχουν μαζευτεί οι 300, δε χρησιμοποιείται. Πως, λοιπόν, παρεμποδίζονται οι εξετάσεις που λέγει ο πρύτανης και πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ), ενός ιδρύματος μελετών (οπως αυτοπροσδιορίζεται) που ερευνά ζητήματα επιτήρησης, αστυνόμευσης και αλλα τέτοια δημοκρατικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΛΑΘΡΟ, ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΙΡΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Ανώνυμε των 8:00 μμ

Επώνυμα τις κατηγορίες και τα μπινελικια!

Για να ξέρουμε με ποιον "αγανακτισμένο"...μιλαμε!

Ανώνυμος είπε...

7:45 μμ afoy loipon den xrisimopoihtai tote den kalyptete kai apo to asylo..vasi toy arthrou 4..diavase ton nomo!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε στουρνάρια το άσυλο έχει να κάνει με τη διακίνηση ιδεών. Την εποχή της παγκοσμιοποίησης του ίντερνετ και της ταχύτητας μεταφοράς ιδεών ποιός μπορεί να εμποδίσει αυτή τη διακίνηση. Ποια πληροφορία, έκθεση, έργο, διατριβή, διδακτορικό,ή και πολιτική διακίνηση οποιονδήποτε ιδεών μπλοκάρεται στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Αποτελούμε παγκόσμια πρωτοτυπία. Αυτοί που υποστηρίζουν τα πέρι "ασύλου" ή άσχετοι είναι ή προβοκάτορες.

Ανώνυμος είπε...

na tous xerese preza prasinofroure
tous xountikous ,

Ανώνυμος είπε...

αυτη η χωρα εχει γεμισει ασυλα....πολυ ασυλια εχει πεσει!!!Ασυλα,λαμογια,μιζες και σταρχιδισμο!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 7:44.

Ανώνυμος είπε...

7.44 τι εισαι εσυ που θεσ να δουλεψεις ανετα στο πανεπιστημιο??μανατζερ ή κανενασ ιδιωτης που ελεγχεις καποιο κυλικειο ή φωτοτυπικο?.ευτχως που υπαρχει το ασυλο και το Πανεπιστημιο της Ελλαδας αποτελει χωρο εκφρασης και δακινησης ολων των ιδεων (ερευνητικες, επιστημονικες, πολιτικες, κοινωνικες)..ευτυχως που μπορουν και γινονται ακομα καταληψεις γιατι αλλιως ηδη θα ειχαν μπει τα διδακτρα στα Πανεπιστημια και οι εταιρειεσ (Δελτα,Φαγε κλπ.) θα κανανε οτι θελανε..το Πανεπιστημιο δεν ειναι επιχειρηση κανενος..παπαριδες ολοι εσεις καταλαβετε οτι οι μεταναστες εκει που εχουν κανει καταληψη δεν ενοχλουν κανενα. και οι ανθρωποι με αυτο το τροπο διαμαρτυρωνται..ακουστε τους επιτελους..πώς σας φαινεται που το 2011 υπαρχουν συνανθρωποι σας που κοιμουνται στο δρομο και τρωνε απο τα σκουπιδια???καλα δεν τη βολεψετατε και εσεις σημερα??αντε επιτελους..εναν αγωνα κανουν και ευτυχως που υπαρχει το ασυλο και μπορουν τουλαχιστον να εκφραστουν..και αυτος ο αγωνας μας αφορα ολους!κατω τα χερια απο τους μεταναστες-κατω τα χερια απο το ασυλο-ζωη και οχι επιβιωση για ολους!

Ανώνυμος είπε...

Στα σχολεία... οι "ΙΔΕΕΣ" πλέον διακινούνται με κάθε τρόπο (ευχαριστώ συνάνθρωπε 9.51) και σίγουρα δεν είναι η ασυλία αυτό που προστατεύει την παιδεία από το να γίνει επιχείρηση.
(για το Βουλευτικό άσυλο έχουμε τίποτα;)
Θα μπορούσα να έχω μερικές απαντήσεις στο τι ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πανεπιστημιακό άσυλο (ΕΝ ΈΤΗ 2011), και γιατί γίνεται λόγος για αυτό όταν οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο πανεπιστήμιο, αγωνίζονται για ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκει;

Ειρήνη.

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Α) Βλάκες όλοι που υπερασπιζόσαστε το άσυλο, θα έπρεπε να ξέρετε πως η ελευθερία και η ασυλία είναι καθολικές. Από ότι έχετε καταλάβει όλοι όμως, αυτό φαίνεται να ισχύει μόνο για τους αριστερο-μεταναστο-τέτοιους οι οποίοι (νομίζουν) πως το έχουν μονοπώλιο και δεν αφήνουν αντίθετες απόψεις να ακουστούν. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από μέλη του ΛΑΟΣ ή της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο επειδή έχουν αντίθετη άποψη από τους κομμουνιστές-αναρχικούς. Να τη χέσω την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σας!!

Β) Το άσυλο και η κατάληψη είναι διαφορετικά πράγματα! Και εν πάσει περιπτώσει άντε να καταλάβω τους φοιτητές που κάνουν κατάληψη. Τους λαθρομετανάστες όμως;;
Δηλαδή αμα ανακοίνωνε το ΔΝΤ πως κάνει κατάληψη στο Πολυτεχνείο για να μας επιτηρεί καλύτερα τί θα λέγατε;;;;

Υ.Γ.: Και επειδή σίγουρα θα πεταχτούν διάφοροι σαν τις πούτσες εδώ να πουν τη μαλακία τους, δεν είμαι ούτε με το ΛΑΟΣ, ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε μπάτσος. Είμαι απλά αυτό που λέει το ψευδώνυμό μου.

Ανώνυμος είπε...

12:49
Ένα διδακτορικός φοιτητής είμαι που έχει βαρεθεί τόσα χρόνια το κάθε κομματόσκυλο να βάζει λουκέτο στην μόρφωση.Πλέων το μεγαλύτερο μέσο συντηρητισμού και φασισμού έχει γίνει η κατάληψη.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια μαγκες (ναι, εσεις που θελετε να καταργηθει το ασυλο) αμα γινει μια στραβη και καποιος τρελος εισαγγελεας (λεμε τωρα, πολλα γινονται) αποφασισει να ελεγξει τα κονδυλια της Επιτροπης Ερευνων και της Πρυτανειας (αυτα ντε, που χρηματοδοτουνται οι ΔΑΠαρες καθε σχολης)... εσεις και τα αφεντικα σας δεν θα ειστε που θα πειτε:

"κ. Εισαγγελευ, εδω υπαρχει ασυλο, αρα κατω τα χερια απο τα φραγκα μας"?

εδω ρε ενας σκατοΔΑΠιτης στο Μακεδονιας (να πω ονομα? δεν χρειαζεται νομιζω...) ανεβοκατεβαζει Πρυτανεις και διοριζει καθηγητες, κι εχετε μουτρα να μιλατε για "καταχρηση του ασυλου απο αριστεους κτλ"?

αει σιχτηρ απο δω κι εσεις και το κομμα σας

Γεώργιος Διάφας είπε...

ΕΣΥ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ?
ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΟΤΙ ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

7:23 μμ βασικα, μας λες οτι υπαρχει νομος που τους δινει το ελευθερο να κανουν τη βρωμοδουλεια τους οι μπατσοι και δεν την κανουν? για ποιο λογο ακριβως??? δν σου βρωμισε τπτ??? το οτι ολο αυτο μπορει να το επωφελουνται για την καταργηση που τοσο λαχταρουν και οτι δεν ειναι μια κινηση "για μια νεα και καλυτερη Ελλαδα"??? μπα ε...

Ανώνυμος είπε...

Lipame poli gia auto pou tha po alla distixos einai h alhtia kata thn gnomi mou .Oi antilipsis ton anthopon pou dimiourgisane emfilious -Skopia- AristerOUS boreion proasteion- einai oi idioi pou TOUS PIRE O PONOS giatous metanastes. euxaristo

Ανώνυμος είπε...

Lipame poli gia auto pou tha po alla distixos einai h alhtia kata thn gnomi mou .Oi antilipsis ton anthopon pou dimiourgisane emfilious -Skopia- AristerOUS boreion proasteion- einai oi idioi pou TOUS PIRE O PONOS giatous metanastes. euxaristo

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορείτε να πιείτε ελεύθερα τους μπάφους σας ε; καημένα παιδιά μου.

basilis είπε...

Pote tha katalaboume epitelous oti gia tin iperaspisi tou asylou xithike toso aima p akoma to thimomaste kai tha to thimomaste mexri na pethanoume...einai krima gia olous mas na ksanaerthei mia diktatoria...arga i grigora tha to katalaboume oloi mas...(akoma kai autoi p ipostirizoun paremfereis idees me autes p isxian epi xountas)...einai krima na prepei na perimenoume pote tha ksanaerthei kapoios diktatoras,gia na katalaboume oti ena perpatima stin poli...h eleutheria ekfarsis mias gnomis kai ena synaisthima xoris na ntrepomaste gia auto kai na to krivoume...einai ta pio simantika pragmata stin zoi mas...poli krima...