Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ…ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Πορνεία, ναρκωτικά και ανθρώπινη εξαθλίωση στην «πασαρέλα της ντροπής» μόλις πέφτει το σκοτάδι στην ιστορική και εμπορική οδό Πατησίων.

Πολλοί είναι εκείνοι που το βράδυ περνώντας με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας έχουν δει τις Αφρικανές που εκδίδονται. Η «πασαρέλα» αυτή δεν έχει φώτα και δημοσιότητα. Οι κοπέλες με άκρως προκλητικό ντύσιμο και έντονο μακιγιάζ, και περπατούν πάνω - κάτω στο δρόμο προκειμένου να προσελκύσουν κάποιον «πελάτη», όταν στα στενά λίγα μέτρα παρακάτω παραμονεύουν οι μαστροποί για να τιμωρήσουν τις απρόθυμες.

Η Πατησίων της πορνείας και της εξαθλίωσης

Δεκάδες νεαρές κοπέλες από την Νιγηρία, ακόμη και ανήλικες, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και βασανισμών με εμφανή τα σημάδια στα πρόσωπα αρκετών από αυτές. Κι όμως εκείνες βλέπουν τους βασανιστές τους σαν θεούς!

Πολλές φορές υπό την απειλή βουντού εκβιάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα από υπερεθνικά δίκτυα trafficking. Εκδίδονται και προσφέρουν όπως λένε «τα πάντα» για λίγα ευρώ.

Οι εικόνες εξαθλίωσης από την «πασαρέλα» του αγοραίου έρωτα μιλούν από μόνες τους προκαλώντας σοκ.

Οι κάτοικοι αισθάνονται αιχμάλωτοι στα σπίτια τους και «πονούν» για την περιοχή που μεγάλωσαν. Οσοι μάλιστα μπόρεσαν να πουλήσουν τα σπίτια τους,  εγκατέλειψαν την περιοχή.

ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: