Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2011

ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΓΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Ρουτίνα έχουν γίνει πλέον οι επιθέσεις μηχανοκίνητων αστυνομικών δυνάμεων σε διαδηλωτές. Μία ακόμη απρόκλητη επίθεση πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη διαδήλωση της 15ης Δεκεμβρίου, όταν δεκάδες μέλη της μηχανοκίνητης Ομάδας Δέλτα έπεσαν αιφνιδιαστικά με τις μοτοσικλέτες τους πάνω στα μέλη του δικτύου εργαζομένων «Δικαίωμα».Μάλιστα ο επικεφαλής της Ομάδας Δέλτα δικαιολόγησε την πράξη αυτή επικαλούμενος ότι έλαβε σήμα να διασπάσει τη διαδήλωση που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο τέλος της και η «ουρά» της κατευθυνόταν προς τη ΓΣΕΕ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά την επίθεση οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη διαδηλωτή, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν πεσμένος στο έδαφος, όπως κατήγγειλαν τα μέλη του δικτύου εργαζομένων «Δικαίωμα».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης παρουσιάστηκαν φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι πράγματι οι διαδηλωτές πορεύονταν ειρηνικά και πως οι δικυκλιστές αστυνομικοί γκάζωσαν πάνω στο πλήθος κι όποιον πάρει ο χάρος.

«Είναι μια δολοφονική πρακτική που η συγκεκριμένη ομάδα την ακολουθεί συχνά και είναι θέμα στατιστικής πότε θα θρηνήσουμε κάποιο θύμα. Μετά την απρόκλητη επίθεση, μέλη της Ομάδας Δέλτα συνέλαβαν χωρίς κανένα λόγο τον διαδηλωτή Γ.Μ.

Ανυπόστατο.
Εις βάρος του διαδηλωτή στήθηκε ένα ανυπόστατο και κατασκευασμένο κατηγορητήριο. Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον Γ.Μ. και να αφεθεί ελεύθερος. Το ίδιο ζητάμε και για όλους τους συλληφθέντες της πανεργατικής διαδήλωσης», λένε τα μέλη του δικτύου.

«Τη στιγμή εκείνη κανείς από εμάς δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, ούτε ασκούσε οποιαδήποτε βιαιοπραγία, πόσω μάλλον επίθεση εναντίον των αστυνομικών, όπως αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι ψευδέστατα ισχυρίζονται οι αστυνομικοί Β.Μπ. και Ι.Π. στις ένορκες καταθέσεις τους...», συμπληρώνουν.

Τα μέλη του δικτύου και ο κατηγορούμενος Γ.Μ. κατέθεσαν μηνύσεις κατά των αστυνομικών για παράνομη βία, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση καθήκοντος κ.ά. Ο δικηγόρος κ. Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας της ΓΣΕΕ όσον αφορά στην εντολή η οποία δόθηκε στους αστυνομικούς να διαλύσουν τη διαδήλωση πριν προλάβει να φτάσει στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Σημειωτέον ότι ο κατηγορούμενος Γ.Μ. δεν προφυλακίστηκε, αλλά του επιβλήθηκε παρουσία σε αστυνομικό τμήμα μία φορά μηνιαίως, περιοριστικό όρο τον οποίο θα αγωνιστεί να άρει ο συνήγορός του, όπως δήλωσε.

ΕΘΝΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2011

34 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Eίναι δυνατόν να ασκεί βία η ομάδα ΔΕΛΤΑ και η ΔΙΑΣ;

Αυτοί δολοφονούν 7χρονα, πατούν διαδηλωτές με τις μηχανές και ανεβαίνουν σε σπίτια κατοίκων(πχ στην Τοσίτσα) και ξυλοκοπούν γυναίκες.

Είναι δυνατόν να άσκησαν βία σε διαδηλωτή;

Να δείτε που θα το διαψέυσει και ο Παπουτσης, ο δημοκράτης!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΑΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ??? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ? ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ? ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ MARFIN? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΟΛΟΤΩΦ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.16 tis manas soy to moyni paliomalaka

Ανώνυμος είπε...

@5:31
που να δεις της γιαγιας του το μουνί που το ξεχειλώσαν οι ναζί.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ίδρωσαν πολλές κωλοτρυπίδες με τους ΔΙ.ΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

A !!!! ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SOROS 5:31 5:39. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ INDYMEDIA?

Ανώνυμος είπε...

ναι κατι πουστράκια που ψηφίζουν λάος, φοράνε άρβυλα, καβλώνουν με σβάστικες και ναζιστικούς παιάνες. παλαμάκια βαράνε οι κωλοτρυπίδες τους όταν βλέπουν τις λούγκρες της δίας.
μόνο που οι λούγκρες της δίας παρακαλάγανε για τις ζωούλες τους έξω από τη γεσεε πριν λιγο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

@5:50
έλα πουστράκο σε λίγο θα έχει ειδήσεις στο mega, λάδωσε τον δονητή σου και χώσε κανα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα σου να αρχίσει να ξεχειλώνει να είναι έτοιμη.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ!

Όταν ο ΓΑΠ και το συφερτό του πάρουν τα ελικόπτερα και σας παρατήσουν εδώ,

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Bρε κοοτούλα 5:51 πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 για να τα βάλετε με έναν, γι αυτό ρούφα το αβγουλάκι σου και βουλωστο! τρύπιε!

Ανώνυμος είπε...

@5:59 μμ

μήπως είσαι αυτός που κλώτσαγα στα δόντια σκατομπατσάκο?

Ανώνυμος είπε...

5:52 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΙΞΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

http://verydemotivational.memebase.com/2010/12/31/demotivational-posters-tag/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ INTERNET!

Ανώνυμος είπε...

Το δικό σου το ποδαράκι, μόνο για δυκτιωτό καλσόν είναι.6:03

Ανώνυμος είπε...

opws eipe kai o filos parapanw

otan sas afhsoun edw monous sas

POSES WRES NOMIZETE PWS 8A ANTE3ETE SKATOMPATSAKIA?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΕΝΕΚΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.

ΒΑΛΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΠΩς ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙς ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΓΟΝΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ.

Και για να σου θυμίσω γιατί τα σκατά που έχεις αντί για μυαλό δε σε βοηθούν...

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΛΜΑΓΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 08? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 15ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ.
ΛΟΥΓΚΡΕΣ Ε ΛΟΥΓΚΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο!
Πειραιάς 2008, κεντρικό κτήριο σκατόμπατσων:

http://vlemma.files.wordpress.com/2008/12/unknown.jpeg

ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Ε?

Ανώνυμος είπε...

6:18 Μικρέ πουσταρίκο κόψε τα pc games δρασης γιατί σου κάνουν κακό! Τα πιστόλια των μπάτσων ρίχνουν σφαίρες με οριστικό came over!

Ανώνυμος είπε...

@6:25 μμ

και οι κονσέρβες κόβουν λαιμούς λουγκράκο!

Ανώνυμος είπε...

6:30 Μην σχίσεις κανα καλσόν!

Ανώνυμος είπε...

σκατόμπατσε 6:25 μμ
όταν αρχίσουν να πετάνε τα ελικόπτερα το πιστόλι σου θα το χώσουμε στον κώλο της γυναίκας σου.

Ανώνυμος είπε...

Με κούρασες ρε πιλότε ελικοπτέρου, ελα μάζεψε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε αλλο ελικοδρόμιο να παίξεις!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

το οτι μηνυουν δεν λεει κατι..προφανως εαν ελαβαν εντολη η ευθυνη πεφτει σε αυτους που την εδωσαν..αν δε αποδιχθει οτι το συγκεκριμενο μπλοκ διαδηλωτων συμμετειχε σε επισοδειο μη βρεθουν κατηγορουμενοι για συκωφαντικη δισφυμιση και ψευδη καταμηνυση οσοι υπεβαλαν την μηνυση στην διας..

Ανώνυμος είπε...

Aν και δεν είμαι αναρχικός,ούτε καν αριστερός ωστόσο με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η συμπεριφορά της αστυνομίας.Το πιο εκνευριστικό είναι ότι η απάντησή τους είναι ότι εκτελούν διαταγές.Δηλαδή σε λίγο καιρό που θα διαταχθούν από το καθεστώς να ανοίξουν πυρ τί θα μας πουν?Απορώ με όσους από αυτούς ξεφεύγουν,δεν έχουν φίλους γείτονες,τί να πω ρε...

Ανώνυμος είπε...

11:10 ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε πουστο-"Πειρατή της Πρέζας" έγινες και εισαγγελέας-δικαστής. "ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕ 7 ΧΡΟΝΟ" ΚΛΠ.
Μην εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι επί βλάκο-Πάκη, υπουργού του Χάους καίγατε το κέντρο και τα σπάγατε. Σας άφηναν και τα σπάγατε.
Τα παιδιά του Λαλιώτη, του παππού ή και του άλλου του σημερινού υπουργού στο Λιμάνι, ή "πράκτορες" ANTIFA??? ξέρεις όλα είναι γνωστά. Mπάτσοι και χρυσαυγίτες σας προστατεύουν. Τό κόλπο με τον Καρατζεφέρ δεν έπιασε. Την Αριζόνα να φοβάστε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11:04 όταν είναι να γράψεις λίγο πιο χαλαρά με τις μυτιές... Άντε να ξενερώσεις λίγο, ηρέμησε, κάνε ένα προσχέδιο του τι θες να πεις, ζήτα και βοήθεια στο φινάλε! Δεν είναι ντροπή...

Ανώνυμος είπε...

11:04 πμ
εχεις μπλεξει την πουτσα με τον ιπποπόταμο!!
εγω επειδη ειμουν υπερ της πατριδας εκανα το λαθος και ψηφισα Χ.Α. πιο πολυ απο αντιδραση βεβαια και φυσικα δεν θελω να εχω σχεση με την Αναρχια (τους απολυτους φασιστες!εχουν ξεπερασει αυτους που κραζουν)
Ερωτηση προς Χρυσαυγητες:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ;Νομίζετε οτι μας εκφράζει εμάς κάτι τέτοιο;;;Νομίζετε οτι χειροκρότησα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ τον μπάσταρδο τον Χίτλερ που να χεζουν στον ταφο του ελεφαντες μερα-νυχτα;;;
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ/ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
Εχω υπηρετησει το 1999 Καταδρομεας πάνω στα τιμημενα βραχονησιδια Φαρμακονησι & Αγαθονησι σε πολυ "δυσκολους" καιρους....Η μιση απο εσας κανατε παραμεθωριο στον Υμηττο και μου το παιζετε και συνεχιστες του 3ου Ραϊχ.Ντρεπομαι που περπαταω στην ιδια χωρα με κατι τετοια οντα.
Να μου κοπει το χερι αν σας ξαναψηφισω μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ 4 ΓΥΦΤΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ 87ΧΡΟΝΗ.?!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ???? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!! ΠΡΕΖΑΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

12:28 Δεν καπνίζω, το έχω κόψει από την 11 Σεπτεμβρίου, ξέρεις τότε με τους πύργους.

Ανώνυμος είπε...

oi mpatsoi ftane gia to oti kollane ta Windows 7, gia to oti i mpesamel den petyxainei panta kai gia to oti o Sise den einai se forma

nai to problima tis elladas einai oi mpatsoi, an den ipirxan autoi tha itan super ta pragmata

edw o pagalos trwei menu twn 380 euro kai eseis asxoleiste me tous mpatsous anegefaloi...

ειναι απλο! είπε...

ειστε ολοι μαλακες!περα απο αυτο βαλτε ονοματα να πρακολουθουμε τη συζυτηση ευκολοτερα(εμεις της σταζι)