Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΑΠ…

Την λήψη μέτρων και την απόδοση ευθυνών για την κατάληψη της Νομικής ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο κ. Παπουτσής ο πρωθυπουργός ζήτησε "Να ληφθούν όλα τα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες.

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prepei ta pragmata na ftanoun sta akra gia na leitourgei to kratos kai oi nomoi..

Ανώνυμος είπε...

10:51
To ότι δεν πιάσανε ούτε έναν απο τους Μεγαλοκλέφτες ούτε που σε προβληματίζει καθόλου έ? Στους μετανάστες πήρες χαμπάρι την δυσλειτουργία του κράτους ρε ούφο ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΒΛΑΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Απορώ τι πτυχία πήραν οι αριστεροί από τη Νομική Σχολή γι' αυτό έχει γεμίσει η Ελλάδα με χασοδίκες, και μάπες δικαστικούς και εισαγγελείς.
Α, και μιά αλήθεια, πρώτη φορά γέμισε το Αμφιθέτρο της Σχολής, όχι από φοιτητές αλλά από Αλγερινούς. ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Malakes Ellines prin arxisetai pali na lete tis paparies sas skeftikate oti mporei afti i fasi na exei ginei eskemmena gia na strafi i prosoxi sas makria apo to porisma gia tin siemens,tin epimykinsi tou mnimoniou,ta nea forologika metra kai ena soro alles allages pou eperxonte stous ergazomenous?
xypnate re papares ellinarades tou kolou kai andi na xtipiosaste metaxy sas vgeite gia mia fora enomenoi stin zoi sas gia na antimetopisete aftes tis kargioles pou sas kyvernane

Ανώνυμος είπε...

re malaka albane oi anarxikoi kai o tsyriza to organosan! alla paroti albanos mporei na exeis dikio kai oi anarxotsyrizaioi na einai parakratikoi!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μαζευτε τους και στειλτε τους απο κει που ρθαν

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα να μαζέψουμε εσάς και να σας στείλουμε στην πηγαδα ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ!!!!! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι μετανάστες είναι απλά η αφορμή. Η ουσία είναι ότι πρέπει να καταργηθεί το άσυλο, ώστε να πάψουν οι κάθε είδους βάνδαλοι και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να έχουν τα ΑΕΙ ως ορμητήρια.

Ανώνυμος είπε...

"Άρθρο 3 του Νόμου 1549/2007 (ΦΕΚ Α 69/20.03.2007)

1. Στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατοχυρώνεται η ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διαδασκαλία, καθώς και η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών.
2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή ορισμένων μόνον επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης έρευνας.
3. Το ακαδημαϊκό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση, τη μάθηση και την εργασία όλων ανεξαιρέτως των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των Α.Ε.Ι. και των εργαζομένων σε αυτά, έναντι οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.
4. Το ακαδημαϊκό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους του Α.Ε.Ι. στους οποίους γίνεται εκπαίδευση και έρευνα. Οι χώροι αυτοί καθορίζονται με απόφαση και ευθύνη της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι.. Δεν επιτρέπεται η επέμβαση δημόσιας δύναμης στους παραπάνω χώρους, παρά μόνο κατόπιν πρόσκλησης ή άδειας του αρμόδιου οργάνου του Ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής.
5. Αρμόδιο όργανο για την πρόσκληση ή άδεια της προηγούμενης παραγράφου, είναι το Πρυτανικό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και το Συμβούλιο για τα Τ.Ε.Ι., με δικαίωμα ψήφου όλων των μελών τους. Τα όργανα αυτά συνέρχονται αμέσως, αυτεπαγγέλτως, ή μετά από καταγγελία. Το αρμόδιο όργανο αποφασίζει κατά πλειοψηφία, τηρουμένων των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού του οικείου ιδρύματος και του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
6. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφ’ όσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.
7. Οι παραβάτες των διατάξεων του άρθρου αυτού για το ακαδημαϊκό άσυλο τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά από έγκληση του αρμόδιου οργάνου της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού ή της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι..
8. Το άρθρο 2 του ν. 1268/1982 και τα άρθρα 2 και 7 του ν. 1404/1983 (ΦΕΚ 173 Α’) καταργούνται.
9. Σε Α.Ε.Ι. που διοικούνται από Διοικούσα Επιτροπή, αυτή αποτελεί το αρμόδιο όργανο της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού." ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3? ΟΧΙ!!! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ

ω ναι... ο Βουλγαρακης, ο Εφραιμ, ο Κοντος, ο Ρουσσοπουλος, ο Μπασιακος, ο Αγγελου κτλ κτλ - ολοι τους Αριστεροι, αγωνιστες του Πολυτεχνειου και του 114 (για να μην πω του ΕΑΜ!!!)

ΥΓ η χουντα σου επεσε το ΄74...
get over it baby!!!

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τον καριόλη τον Αλλάχ και το κάθε πούστη μουσουλμάνο. Να ψοφήσουν όλοι τους.Ουστ ουστ στα κομμάτια.