Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 15 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ 26)ΑΤΟΜΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 9 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.


Πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη 23-2-2011) πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις ατόμων, στην πλατεία Ομονοίας, στο Πεδίον Άρεως και επί της οδού Πατησίων (Μουσείο) και στη συνέχεια πορείες στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος.


Κατά τη διάρκεια των ως άνω συγκεντρώσεων-πορειών, ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες στην οδό Πατησίων (Μουσείο), επιτέθηκαν κατ’ επανάληψη με πέτρες, βόμβες μολότoφ και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, προξενώντας παράλληλα υλικές ζημιές σε μία (1) δίκυκλη μοτ/τα υπηρεσιακή, σε δύο (2) ιδιωτικές κάμερες, σε πρόσοψη μίας (1) τράπεζας (ράγισμα τζαμιών) και θραύση ενός τζαμιού σε γυάλινο στέγαστρο ΜΕΤΡΟ.


Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) αστυνομικοί, προσήχθησαν είκοσι έξι (26) άτομα, εκ των οποίων εννέα (9) συνελήφθησαν. Σε έναν (1) από αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) τόξο, τρία (3) βέλη, ένα (1) τσεκούρι και ένα (1) καδρόνι. Επίσης κατασχέθηκαν και έξι (6) βόμβες μολότoφ.


Προανάκριση ενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


astynomia.gr


ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΞΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον εχει πιασει φωτογραφια την ωρα που ριχνει στα ματ με το τοξο, πρεζο μαλακα ... μεταξυ μας παντα

Ανώνυμος είπε...

πρέζα είσαι βλάκας.. με την δική σου λογική θα μπορούσαν οι μπάτσοι να ενοχοποιήσουν οποιονδήποτε για οπλοφορια,για εμπορία ναρκωτικών,για δολοφονίες,για ληστεία ,για τα πάντα...κλπ κλπ...άσε τα παραμύθια

Ανώνυμος είπε...

βασικά υπήρξε πλήροφόρηση μέσα από τη ΓΑΔΑ ,ότι ο τύπος με το τόξο που εθεάθη να ριχνει στα ματ ,ήταν κατάξανθος, πανέμορφος με μυτερά αυτιά περίπου πέντε χιλιάδων χρονών, μιλούσε μια άγνωστη γλώσσα και έψαχνε το φίλο του, έναν κοντό με μούσια που του είχε φορτώσει το τσεκούρι του. επίσης υπήρχαν πολλοί άλλοι μαζί του, που φορούσαν πράσινους μανδύες, αλλά μετά έγιναν καπνός και ξέφυγαν. κάτι άκουσα να λένε ότι θα πήγαιναν στη μινας τίριθ να βοηθήσουν τους κατοίκους, που πολεμάνε ενάντια στη δημιουργία χυτα. ουγκ.ουγκ.ουγκ.

Ανώνυμος είπε...

παιζουν φωτο την ωρα που ριχνει και που τον τσιμπανε οπως και του μπατσου που παταει ανθρωπο και την ωρα που τον καινε

Ανώνυμος είπε...

basika kala ekane, απλα οι τραπεζιτες εχουν πιο συγχρονο οπλοστασιο, μπατσος και φασιστες

Ανώνυμος είπε...

Η βία ειναι η μαμή της ιστορίας.Αυτο φαίνεται το χουν καταλάβει καλά εξουσιαστές,βιομήχανοι ,μεγαλοεργολάβοι κ αμολαν μερα νύχτα τα τσιράκια τους για να ματώσουν οποιον αντιστέκεται.Να σου λοιπόν κ οι κάμερες ,να σου κ οι πάνοπλοι μπάτσοι να κ τα δικαστήρια ,το ατελειωτο ξύλο (χτυπήματα ενίοτε στο κεφάλι,πατημα ανθρωπων με τις μηχανές.. τι νακανουμε το μεροκαματο να βγαίνει).Η αλλη πλευρα όμως ,αυτη που τόσα χρόνια τρώει το ξύλο, δεν το χει πάρει το μάθημά της.Εκεί σακατεμένη να κλείνει το μάτι στη νομιμη βια ,κ νομίζει οτι όλα θα λυθούν ,ολα τα νομοσχέδια θα τα παρουν πίσω οι δυνάστες αρκει να κανουμε μια μαζική πορεία.Που κ που ,καλή ώρα ο πρέζας, μας λεει κ ποσο δίκαιη ήταν η εξέγερση στην αίγυπτο.Κλασικος κκες..Μακρια απο μας αλληλεγγυη..στη γειτονια μας προβοκατορας