Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

ΑΚΟΜΗ 3 ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

ΤΡΈΙΣ από τους µετανάστες που βρίσκονται στοΜέγαρο Υπατία ανέστειλαν χθες την απεργία πείνας για λόγους υγείας. Οπωςανέφεραν οι εθελοντές γιατροίπου έχουν αναλάβει την παρακολούθησή τους, οι τρεις άντρες µεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκοµείο της Νίκαιας µε σοβαρές ηλεκτρολυτικές διαταραχές, αφυδάτωσηκαι αδυναµία λήψης υγρών από το στόµα. Τους χορηγήθηκαν υγρά ενδοφλεβίως και αναµένεται να παραµείνουν στο νοσοκοµείο για τρεις ηµέρες. Ανάµεσα στους τρειςβρίσκεται και ένας 50χρονος, οµεγαλύτεροςσε ηλικία απεργός.

Ο αριθµός τωνµεταναστών που έχουν αναστείλει ή διακόψει την απεργία πείνας ανέβηκε στους δέκα. Χτες, 227 απείχαν από το φαγητό για 24η ηµέρα. «Αρκετοί βρίσκονται σε οριακόσηµείο. Είναι πολύ εξασθενηµένοι και περιµένουµε ότι σύντοµα θα χρειαστούν νοσηλεία», λέει ο γιατρός Θανάσης Καραµπέλης, σύµβουλος της ιατρικής οµάδας υποστήριξης που βρίσκεται εθελο ντικά στο Μέγαρο της Πατησίων. ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ. Χτες, εκπρόσωποι της Επιτροπής Πρωτοβάθµιων Σωµατείων της Α∆Ε∆Υ και της ΟΤΟΕ που συµπαραστέκονται στους απεργούς πείνας πραγµατοποίησαν συγκέντρωση διαµαρτυρίαςέξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Οι απεργοί έχουν απευθύνει κάλεσµαγια συγκέντρωσησήµερα στιςέξι το απόγευµα στην Πλατείατου Μουσείου και πορεία προςτο υπουργείο Εσωτερικών.
   
ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2011

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτό απειλές???? Να δουμε λοιπόν τι θα γίνει ..... Σας περιμένουμε....

Ανώνυμος είπε...

Φωτία και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους....

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει αν πεθάνει ένας μετανάστης;; θα τον θάψουνε με δικά μας έξοδα πάλι...αυτό θα γίνει, τι άλλο;;άσε που σιγά να μην πεθάνουνε, χαζοί είναι;; θα βαρεθούν να περιμένουνε και θα τα παρατήσουν...άσε που χλαπακιάζουνε όπως και οι άλλοι ''ραψοστόμηδες'' στην Ακαδημία.. δες φωτό απο τα delivery...και το σχετικό άρθρο...στο παρακάτω σύνδεσμο, ω ρε απατεώνες που είναι....ούτε μια απεργία πείνας δεν είναι ικανοί να κάνουν...
Όσο γι'αυτούς που πήγαν -αν πήγαν -στο νοσοκομείο, έχουν τον γιατρό μέσον γι'αυτό...να το κάνουν λίγο μελό...

http://adena-gr.blogspot.com/2011/02/52.html

Θαύμα!!
52 μέρες απεργία πείνας (με ραμμένα στόματα) και χαίρουν άκρας υγείας!
Επιστήμονες (και τουρίστες ) ακόμα και από την Ιαπωνία, έρχονται στη πλατεία της Ακαδημίας για να δουν με τα μάτια τους το υπερφυσικό κατόρθωμα των τέως καθεστωτικών (και νυν πολιτικών προσφύγων) του Σάχη. Μαζί (με πολλούς ξένους επισκέπτες) φωτογραφίσαμε την περασμένη βδομάδα την κατασκήνωση των απεργών, αν και οι περισσότεροι έλλειπαν λόγω (Σαββατοκύριακου!) λιακάδας.
Εκείνο όμως που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το βάν (catering) Μαζικής Εστίασης που ήταν παρκαρισμένο απέναντι. Κοιτάζοντας όμως. προσεχτικά στα Τσαντήρια διαπιστώσαμε ότι...
το μηχανάκι των απεργών που έκανε τα delivery, ήταν υπό επισκευή(κλικ φωτό).
Αυτό τα εξηγούσε όλα.
Ε, είπαμε να παίξουν θέατρο για να πάρουν χαρτιά οι...αγωνιστές. Δεν θα πεθάνουν και της πείνας. Όλα κι όλα...
Ps. Η μόνη μας απορία παραμένει γιατί είχαν σκάσει στα γέλια οι Γιαπωνέζοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα τι φασιστομανι ειναι αυτο που μαζευει το preza.Μια συμβουλη στους φασιστες που διαβαζουν να ακολουθησετε τον αρχηγο σας και να αυτοκτονησετε.Ποτε δεν χωρεσατε στην Ελλαδα παλιομαλακες...

Ανώνυμος είπε...

Κάλα 2:11 , τα "φασιστές" & άλλα καραμελάκια δέν μας πειράζουν ποιά... εξάλλου άν θέλουν να ψωφίσουν μπορουσαν να το κάνουν στην χώρα τους (Βλέπε Τυνησία, Αιγυπτος, Λιβύη ) όπου θα είχαν και αποτελέσμαστα (αν δεν τους είχαν ηδη αποκεφαλίσει )
Κατα τα άλλα μυρίζομαι προβοκάτσια με το που θα πεθάνει έστω ένας... Αυτό περιμένουν ..... Μην είσαι ηλίθιος...

Ανώνυμος είπε...

Τι εχει να γινει αμα ψοφησουν τα λαθροσαβουρια?

Ανώνυμος είπε...

Ερυθρά Επανάσταση = Θα βγούν να επαναστατήσουν οι "καλοί" λαθρομετανάστες για τα διακαιώματα τους στην "κακή" Ελλάδα... Ε ρε ενας Κολοκοτρώνης που σας χρειάζεται....

Νενεκοί...

Ανώνυμος είπε...

AMA AYTOI ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΔΙΛΑΔΗ? ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ..ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥΖΟΡΙΖΟΥΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΖΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Μην τρόμαξείς αμα δείς και την Τουρκία να έρχεται να "ελευθερώση" τους καταπιεσμένους μουσουλμάνους....

Ανώνυμος είπε...

3:00 μμ H TΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

3:04 Θα τα δώσεις Όλα αμαχητή??? Για να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια όπως είπε ο GAP????

Ανώνυμος είπε...

3:10 μμ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ..ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

Nα μαζευτειτε ολοι οι φασιστες να πατε να δειτε Πρετεντερη...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...εθνικοι τσαμπουκαδες και στην δουλεια ΜΑΛΑΚΕΣ και ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

3:45 μμ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ένοπλος τραυμάτισε δύο Πακιστανούς μετανάστες στις 11.20 στην οδό Αλτέας 43, στο Περιστέρι, ενώ σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη λεωφόρο Κηφισού τραυματίστηκε ένας ακόμη μετανάστης από το Μπαγκλαντές...


Η αιματηρή επίθεση στο Περιστέρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε ως εξής: Ένας άγνωστος που πιθανόν παραμόνευε σε αυτό το σημείο, επιτέθηκε στους δύο μετανάστες, πυροβόλησε τον έναν με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι, χτύπησε τον δεύτερο με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι και διέφυγε με μοτοποδήλατο.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο ΚΑΤ και στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Το επεισόδιο αποδίδεται από την αστυνομία σε προσωπικές διαφορές.

Λίγο νωρίτερα, στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της οδού Λένορμαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου δέκα Πακιστανοί επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια, μετανάστη από το Μπαγκλαντές. Οδηγοί που ήταν σταματημένοι στο φανάρι, έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα της αστυνομίας, το επεισόδιο σημειώθηκε πιθανότατα γιατί το θύμα επιχείρησε να πουλήσει μικροπράγματα στο φανάρι, το οποίο «ελέγχεται» από τους Πακιστανούς.

Για τα δύο περιστατικά διενεργείται προανάκριση.
http://fimotro.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε στις εκκλησίες σας να ανάψετε κεριά και να κάνετε τους μακριούς σταυρούς σας παλιοχριστιαναράδες μαλάκες και μετά να βγάζετε την βρώμα σας και την αναισθησία σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και που παλεύουν για τα αυτονόητα.
Αν ξανακατέβαινε ο Χριστός θα ήταν μετανάστης παλιομαλάκες!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει 2:11 κοκκινοφασίστα. Είδες πως προδίδεσαι, οποιος κατηγορεί τους άλλους φασίστες είναι ο ίδιος αρχιφασίστας. Ο Μουσολίνι και ο Χιτλερ ήταν σοσιαλιστές πριν γίνουν φασίστες, -κάτι μου θυμίζει-. Λοιπόν "φασίστας" είναι αυτός που δεν αφήνει τον άλλο να πεί τη γνώμη του, -κάτι μου θυμίζει- Λοιπόν Κνιτάκι, αρχιδάκι, Ανταρσυακι, Αναρχάκι, πρόσεχε, κλάσε μας το αρχιδάκι. Α και κάτι άλλο από που προκύπτει ότι ο ιστότοπος είναι για πάρτυ σου, μήπως γαιτί λέγεται "πρέζα TV", μήπως κάτι σου θυμίζει, άπλυτο.

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφήσουν όλοι οι μετανάστες. Ολοι από απεργία "πείνας"
Να ψοφήσουν και οι κυβερνώντες.
Τώρα επανάσταση για να σας γαμήσουμε τις μάνες σας καριόλια.
Δεν συγκινήθηκε κανένα μουνόπανο αρχίδι πουστοαριστερός, σπάσαν τη γυναίκα στο ξύλο 17 κτυπήματα στο κεφάλι, χαροπαλεύει, η άλλη νεκρή στη Βέροια. Τους πρώτους που θα γαμήσουμε είναι εσας καριόλια δημοσιοκάφρους, μπλόγκς, γαμοαριστερούς και γιαλατζί δεξιούς, αρχίδια. Ο ανθρωπισμός σας είναι μόνο για τα μουνιά όχι για τις γιαγιούλες και τις μάνες μας.
Δεν θα σώσει τίποτα.
Μπάτσοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κρατικοδίαιτες κυβερνητικές οργανώσεις κλπ. Πλησιάζει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο να τους παρετε σπιτια σας.
Για το τι θα γινει θα δουμε... Κοιταξτε μονο αν ξεσηκωθουν οι Ελληνες τια θα γινει. Θα μαζευουμε κομμενες κολοτρυπιδες απο συριζαιους κλπ ΜΚΟ...

fasistofagos είπε...

Φαίνεται ότι τα δηλητηριώση φίδια του νενοναζισμού έχουνε καταλάβει ότι τις ιστοσελίδες και την προπαγάνδα του στο ιντερνετ δεν την παρακολουθεί κανείς (εκτός από τους ίδιους βέβαια), γι' αυτό και κάνουν απομαγνητοφώνηση της κασσέτας που έχουνε μάθει, σε blog αντιπληροφόρησης όπως το prezatv και άλλα πολλά.
Επομένως έχουμε και λέμε:1)Πούτσα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Κόκκινο Στρατό 2)Πούτσα στην Ελλάδα από τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ 3)Πούτσα στο Παρίσι απο τους RED WARRIORS και τους DUCKY BOYS 4)Πούτσα στην Αμερική από τους BLACK PANTHERS 5)Πούτσα στη Θεσσαλονίκη απο την TERRA INCOGNITA 6)Πούτσα στη Νέα Ιωνία (τη θυμάστε την Ελληνική Γροθιά βρωμόσκυλα;) 7)Πούτσα στα γήπεδα (στον αγώνα με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ τι έγινε στο πέταλο,για πείτε μας...) 8)Πούτσα απο την ANTIFA παντού 9)Ιντερνετική πούτσα σε όλα τα blog και τα sight σας,αφού δεν τα παρακολουθεί κανείς.Μεγαλύτερη απόδειξη ότι και εσείς οι ίδιοι πλεόν παρακολουθείτε πιο πολύ τα sight της αντιπληροφόρησης.Αλήθεια από πότε έχει να γίνει νέο ποστ στο αστείο stop indymedia;
Ου της πούτσας ουκ έστιν τέλος....

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετε 4:20 από τις μαλακίες που γράφεις φαίνεσαι πιτσιρικάς και άσχετος.
Για να μη σε κουράζω πήγαινε και ψάξε για τη δεύτερη επιστολή Ζαχαριάδη στο ίντερνετ -γιατί για βιβλίο δε σε βλέπω να ανοίγεις- για να δεις τι έλεγαν οι κομμουνιστές, όταν έμπαινε ο Ελληνικός Στρατός στη Β. Ηπειρό και την απελευθέρωνε από τους Ιταλούς το 1940-41.
Και δεύτερον ψάξε γιατί ο Στάλιν διαφώνησε στη κοινωνία των Εθνών η Ελλάδα να έπαιρνε τη Β. Ηπειρο, αν και ανήκε στις νικήτριες δυνάμεις _-Σύμφωνο Κέρκυρας-

Οσο για τους ΑΝΤΙΦΑ, ψάξε μήπως καθοδηγούνται απο τη ΜΟΣΑΝΤ. (Δες ιστοσελιδα ΚΙΣ). ΕλληνοΙσραηλινού Συμβουλίου.
Ψάξε και λιγο μόνος.

fasistofagos είπε...

Χρυσαύγουλα!!!!
ΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΤΕΛΟΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Φασιστοφαγε, ασε τις Χρυσαυγούλες και τις αυγούλες. Ψάξε εκεί που θες εσύ. Φοβάσαι κοκκινοφασιστάκι

Ανώνυμος είπε...

4:07 μμ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΤΕ ΦΟΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ-ΟΧΙ ΟΛΟΙ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Αρχιμαλάκα φασιστιφάγε πρέπει να επισκεφτείς ψυχίατρο. Εχεις πληγωθεί, βλέπεις παντού χρυσαυγίτες, να το κοιτάξεις. Ασε που κάνεις και διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί, είμαστε το 2,5% που πάει για 3-4%, έχουν όλοι τρομοκρατηθεί, σύστημα, μπάτσοι, δημοσιοκάφροι, λαθρό, κοσμικο-δεξιοί, ΤηλεΛΑΟΣ, κατάλοιπα και αριστερά ιζήματα.

fasistofagos είπε...

Επειδή είσαστε τόσοι πολλοί έχουνε αραχνιάσει τα sight και τα blog σας ρε τσουλιά;;;;
ΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

site λεγονται αμορφωτε, αν δεν το ξερεις αγγλικα, μην το γραφεις.
Κατα δευτερον 4,20, η πουτσα που φαγανε οι σοσιαλιστικες χωρες πεφτοντας ΜΟΝΕΣ τους, δεν συγκρινεται με καμια αλλη.

χα0χα0χ0α0χ0α0χ0αχ

Ανώνυμος είπε...

Σκατοφάγε βλέπω σε παίρνουν παρτούζα εδώ μέσα, ενώ εσύ μου είχες υποσχεθεί αποκλειστικότητα. Ε! λοιπόν δεν σε ξαναγαμάω παλιόπουστα!!!

Ανώνυμος είπε...

OI ΑΛΓΕΡΙΝΟΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ...

Όταν εμείς εδώ και 8 μήνες φωνάζουμε,βάλαμε πρώτοι το βίντεο ξεφτίλα για την αστυνομία και τι κράτος μας..."ποιος κυβερνάει αυτή την πόλη" είμασταν οι κακοί και οι ρατσιστές.


Πάνω στην τύφλωση της ιδεολογίας τους κάποιοι,έχουν χάσει τον μπούσουλα.Δεν βλέπουν και δεν θέλουν να δουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους.Βέβαια περιστατικά σαν και αυτό του Μάινα ή με την μητέρα του δημοσιογράφου,που θα χάσει το φως της από το ένα μάτι είναι καθημερινά.
Δυστυχώς δεν προβάλλονται από τα media γιατί συμβαίνουν σε απλούς ανώνυμους πολίτες.Δεν πουλάνε αυτά βλέπετε στα μμε.Άσε που και η γραμμή της κυβέρνησης είναι εδώ και ένα χρόνο να κρύβουν όσο το δυνατόν πιο πολλά,για να μην αυξηθεί ο "ρατσισμός των Ελλήνων" και η αυτοδικία απέναντι στους ξένους.
Ο νεαρός δημοσιογράφος δήλωσε στο ΑΛΤΕΡ..."Μετά από αυτό που είδα πως έκαναν στην μητέρα μου,βλέπω λαθρομετανάστη και θέλω να του τινάξω τα μυαλά στον αέρα".

Διαβάστε..
Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.




Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα»…

Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.
Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6860.html

Ανώνυμος είπε...

Aπαντήστε ρε αριστερά μουνόπανα, που να κάνουν τις μάνες σας μπλέ απο το ξύλο οι φίλοι σας οι μετανάστες, παλιοπούστρες!

Ανώνυμος είπε...

θα σου απαντησω εγω ηλιθιε
Χανω την ωρα μου βεβαια αλλα το κανω μηπως και βαλεις μυαλο.Αυτοι που αναφερεις ειναι εγκληματιες,και φυσικα θελουν και κρεμασμα.Δεν διαφερουν ομως σε τιποτα με τους φιλους σου τους Ματατζηδες.
Να πας λοιπον να πεις τις μαλακιουλες σου αλλου...η μαλλον να τα πεις σε λιγο καιρο στον Ελληνικο λαο που θα βγει στους δρομους και το ματι του θα γυαλιζει...Ηλιθιοι φασιστες ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο εγκληματιας δεν γνωριζει χρωμα,φυλη,δερμα...ΜΑΛΑΚΕΣ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ πουθενα να σας γαμησουν τ αφεντικα τα ελληνικα για 500e..

Ανώνυμος είπε...

α και κατι αλλο...οι φασιστες που τρυγυρνανε εδω μεσα δεν παιζει να εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στην ζωη τους.

Ανώνυμος είπε...

και τι θελετε φασιστακια, αν την πεσουν οι τουκροι? να θυμηθουμε οτι ειμαστε ελληνες???
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ...ΕΙΣΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ...ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ? ΟΡΙΣΤΕ!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΠΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.