Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

βάναυση επίθεση δέχτηκαν μετανάστες την "πεαρασμενη" πέμτη στην σκάλα λακωνίας,40 φασίστες όλο το βραδυ έμπαιναν με το έτσι θέλω σε σπίτια μεταναστών και τους χτυπούσαν,θύματα αυτής της ρατσιστικής επίθεσης ήταν ένας μετανάστης ο οποιον δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο με σιδηροσωλήνα και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του! Ένας άλλος μετανάστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι,και ένας μαροκινός που πρόλαβε κατάφερε να γλιτώσει ελαφρά τραυματισμένος από τα χέρια των εισβολέων και περπάτησε ξυπόλυτος δύο χιλιόμετρα μέσα στη νύχτα κάτω από έντονη βροχή, για να καταφύγει στο νοσοκομείο.Aν και η μπάτσοι γνωρίζουν αυτούς τους απάνθρωπους δεν έγινε καμια σύλληψη.Η φασίστες έχουν σηκώσει τα κεφαλια τους και το παίζουν νομος και τάξη καιρός να τους το σπάσουμε!!

Το πιο πανω περιστατικο εγινε στους Μολαους. "Αφορμη" σταθηκε η αρπαγη τσαντας μιας κοπελας. Οι τυποι ξεφυγαν τελειως, γιατι πηγαν βραδυ, εμπαιναν σε παραπηγματα και σπιτια, οπλισμενοι, ορισμενοι φορωντας κουκουλες και χτυπουσαν οποιον να' ναι (ή μηπως και οποιον δεν ειχαν πληρωσει?).  Άξιο αναφορας (αλλα και αποριας) ειναι το γεγονος οτι απο μονοι τους εστελναν, το ιδιο βραδυ, βιντεο με τα "κατορθωματα" τους, μεσω κινητων, ακομα και σε τοπικους "δημοσιογραφους"! Κατι αντιστοιχο ειχε συμβει περσι, οταν πυρποληθηκε σπιτι οπου διεμεναν μεταναστες στη Σπαρτη. Το ειχαν τραβηξει και σε βιντεο, απο το οποιο μαλιστα ψιλοαναγνωριστηκαν και καποιοι... αυτο απο μονο του αρκει για να καταλαβει κανεις οτι θεωρουν πως δεν εχουν διαπραξει κατι επιληψιμο, οτι δεν κινδυνευουν π.χ. με συλληψη, ή οτι θα τους πουν και μπραβο (πραγμα που συμβαινει, αν δει κανεις ορισμενα σχολια φασιστων σε κιτρινα σαιτ οπου δημοσιευθηκε η ειδηση)... Επισης, σημερα βγηκε μια περιεργη ανακοινωση απο τη δημοτικη αρχη του γειτονικου Δήμου Ευρωτα, οπου και εκει ζουν εκατονταδες μεταναστες, καθως ειναι μια αμιγως αγροτικη περιοχη. αξιζει να την ψαξετε στο διαδικτυο, και να βγαλετε τα συμπερασματα σας, για να μη τη σχολιασω εγω.  Τέλος, αυριο Παρασκευη 11/2 διοργανωνεται στους Μολαους συζητηση για το πιο πανω θεμα, με πρωτοβουλια τοπικης κινησης πολιτων. 

bloko-net.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φασίστες έχουν σηκώσει τα κεφαλια τους και το παίζουν νομος και τάξη καιρός να τους το σπάσουμε!!θες σχολιο η απλα να γελασουμε???αγραμματοι κοτες και χεστες...

Ανώνυμος είπε...

ο πηθυντικος ειναι με "οι" οχι με "η" υστερα καποιοι κατηγορουν τους εθνικοφρονες ως ανορθογραφους..οι μαροκινοι που χτυπησαν την νεαρη δασκαλα και της αρπαξαν την τσαντα τι ειναι? μαρξιστες? εξαιτιας αυτου του γεγονοτος τα πηρε ο κοσμος και αρχησε να κυνηγα τους λαθρομεταναστες εκει..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πετάξαν τη μάνα μου κάτω για να της πάρουν το σταυρό,έκλεψαν την τσάντα της γυναίκας μου....κλέβουν κλέβουν .
Ρώτα ένα πακιστανο τι θα σου κάνανε αν έμπαινες παράνομα στο πακισταν!
Λοιπόν όλοι μαζί να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν !
Όσοι βέβαια τους θέλετε πάρτε τους σπίτια σας ταΐστε τους αφήστε να εκτονωθούν στα παιδιά σας και στις γυναίκες σας (να κολλήσετε τα πάντα απο νοσήματα και αρρώστιες)..μετά να είμαι ειλικρινής πιστεύω οτι δεν θα έκλεβαν και εσείς θα είχατε πολλά μπασταρδα