Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!

 Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης μέχρι τρεις μήνες θα είναι όσοι αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Αύριο ή μεθαύριο το Υπουργείο Υποδομών καταθέτει στη Βουλή τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, με βάση την οποία καθιερώνεται ως πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα η άρνηση πληρωμής εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Οι παραβάτες που θα εντοπίζονται, θα καλούνται να πληρώσουν το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται ήδη κι αν αρνηθούν, θα διώκονται ποινικά για πλημμέλημα, που επισύρει ποινές μέχρι και τρεις μήνες. Η ίδια τροπολογία θα καθιερώνει ως παράβαση του ΚΟΚ και την άρνηση πληρωμής διοδίων.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΜ...ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2,80ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ...

--ΟΣΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!!!---


--ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ!!!--

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ,ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΡΠΑΚΟΛΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ


ΠΡΕΖΑ TV
9-2-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ : *Τ.Ε.Β.Ε*

Ανώνυμος είπε...

Αληταρά Ρέππα. Τσογλάνι των εργολάβων