Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινώσει ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ την απόφασή του για απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του υπουργού Εξωτερικών και ηγέτη του υπερεθνικιστικού κόμματος Ισραέλ Μπεϊτένου, Αβίγκντορ Λίμπερμαν, για οικονομική απάτη, κατάχρηση εξουσίας, ξέπλυμα χρήματος και παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής οικονομικής εφημερίδας Globes.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ωστόσο ότι ο νομικός σύμβουλος της κυβέρνησης που ασκεί καθήκοντα γενικού εισαγγελέα, Γιεχούντα Βάϊνσταϊν, δεν πρόκειται να απαγγείλει κατηγορία για διαφθορά, που είναι και η βαρύτερη, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Τον Αύγουστο του 2009 η αστυνομία είχε εισηγηθεί στις δικαστικές αρχές την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Λίμπερμαν στο πλαίσιο έρευνας για τη μυστική καταβολή στον ίδιο ποσού 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω εικονικών εταιρειών και τραπεζικών λογαριασμών για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών του. Ο Λίμπερμαν είχε τότε δεσμευτεί να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του αν του απαγγέλλονταν κατηγορίες για διαφθορά, πράγμα που φαίνεται ότι δεν πρόκειται να συμβεί.

Από το 1996 έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες εις βάρος του  Αβίγκντορ Λίμπερμαν ο οποίος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε υπέρβαση καθήκοντος, ισχυριζόμενος ότι οι έρευνες είναι πολιτικά υποκινούμενες.

ΠΡΕΖΑ TV
19-2-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί τοιμάζουν την χρεωκοπία της Ελλάδας..
Διαβάστε ένα απόσπασμα.

"Οι χρηματιστές της Γουώλ Στρητ σφυρίζουν αδιάφορα, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους: “η δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους ¨Ελληνες πολίτες, δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα” (δήλωση του Αμίτ Σαρκάρ, επικεφαλής αμερικανικού επενδυτικού ταμείου, της Citibank)."

ΑΛΗΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

O δολοφόνος Λιμπερμαν είναι κολλητός του αρχιδολοφόνου Γιωργάκη!!!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε 12:12 εχω την εντύπωση πως ο Σαρκάρ ήταν στη Lehman Brothers.

Mε κάθε επιφύλαξη βέβαια. Δεν είμαι και φασίστας (XA) για να έχω απόλυτο δίκιο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ..

gero gkogka είπε...

Oi xrusavgites den einai fasistes.Einai ethnikososialistes (nenonazi)...
Den dikaiountai na milane gia ''patrida'' giati einai thavmastes tou megluterou sfagea ths Elladas,o opoios htane o Xitler.
K mia sumvoulh an theloune na einai melh mias summorias as anasusthsoune tous VATOS LOCOS kai na poulane preza sthn omonoia mazi ta filarakia tous tous mpatsous

Ανώνυμος είπε...

4:07 μμ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΛΕΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Εθνικοσοσιαλιστης βλάκα Αλβανέ ήταν και ο Μεταξάς και πολέμησε εναντίον του Αξονα! Ναζι= Γερμανος Εθνικοσοσιαλιστής! Αλλά τι σου λέω τώρα?

gero gkogka είπε...

H Alvania to 2010 eixe anaptuksh 5,2% enw h Ellada eixe ufesh 6,6%.Afto ta leei ola.Ellhnes elate sthn Alvania na swtheite...