Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ…

Το δίκιο όσων διαμαρτύρονται αναγνώρισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ζητώντας τους να συμμετέχουν στην αλλαγή που χρειάζεται η Ελλάδα.

«Άλλοι δικαίως και άλλοι αδίκως, όλοι πληρώνουμε χρέη του παρελθόντος, αλλά έχουμε χρέος στο σήμερα και στο αύριο να αλλάξουμε την Ελλάδα για να μην ξανάρθουμε σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στους πολίτες που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα της καθημερινότητας τους, τόνισε ότι θα ήταν και αυτός ένας από όσους διαμαρτύρονται, αλλά από μόνο του αυτό δεν αποτελεί λύση.

«Ζητάμε τη συμμετοχή σας στην αλλαγή», είπε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά με το μεταναστευτικό, χαρακτήρισε υπερβολικό το θόρυβο που γίνεται για το φράχτη στον Έβρο και πρόσθεσε ότι δεν γίνεται μια δημοκρατική χωρά, όπως η Ελλάδα, να έχει περίπου 45.000 αιτήσεις για πολιτικό άσυλο και να μην τις εξετάζει. Όσοι μετανάστες δεν έχουν τις προϋποθέσεις να μείνουν στην Ελλάδα, τόνισε, θα επαναπατριστούν.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, στο συνέδριο παρουσίασε  «Το καλάθι των προϊόντων της περιφέρειας». Ο πρωθυπουργός ζήτησε να δοθεί έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η αγροτική οικονομία της χώρας.

ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: