Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2011

«ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ…ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!!

Στους «παγκόσμιους τρομοκράτες» συμπεριέλαβαν την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» οι ΗΠΑ με εντολή της υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περίπτωση σύλληψης μέλους της οργάνωσης που κατέχει περιουσιακά στοιχεία στην δικαιοδοσία των ΗΠΑ, αυτά θα "παγώσουν".

ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσενα Πρεζα σε επιασε ο πονος για την "Σεχτα"?Τι ειναι αυτοι?Σκοτωσανε εναν ανυποπτο αστυνομικο στη βαρδια του,κατεβασανε τον Σωκρατη Γκιολια υπουλα στην εισοδο και τον πυροβολησανε μπροστα στην γυναικα και τα παιδια του,πως μπορει κανεις να χαρακτηρισει αυτα τα φασιστικα κτηνη?Και εχεις εστω και ιχνος συμπαθειας για αυτα τα υποκειμενα?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε σε βλέπω να λιώνεις για τη Σέχτα αλλά δε βλέπω να αναφέρεις τους 1.000 νεκρούς εργάτες στα κάτεργα της τρομοκρατίας των βιομηχάνων, των εργολάβων και των εφοπλιστών.

Για ποιο λόγο; Για την τρομοκρατία που ασκεί το κράτος ούτε λόγος.

Στην τελική, η Σέχτα σε απειλεί;;

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε 10:37 αν παει ετσι η κατασταση (περικοπες,ανεργια,εξαθλιωση) χιλιαδες απελπισμενοι νεοι θα εισχωρησουν σε τετοιες οργανωσεις.
Το θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη οργανωση εχει σαν ιδεολογια των ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.
Δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να εισαι ωστε να μην εχεις καταλαβει οτι ο καθε νεος που βλεπει ενα σκοτεινο μελλον ανεργιας και εξαθλιωσης δεν θα ενστερνιστει τετοιες ιδεες.
Ειμαστε ακομη στην αρχη φιλε!!!

Αυτα που γινονται στο Μπαχρειν,Λιβυη και Αιγυπτο θα γινουν και εδω.

Ανώνυμος είπε...

εσυ ο τελευταιος φασιστάκο σε κόβω..ονειρεύεσαι τανκς στους δρομους όπως στην Αίγυπτο