Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2011

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ

Η Βουλή της Αλβανίας ενέκρινε, με 128 ψήφους υπέρ και 2 κατά, την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά.

Το αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ιλίρ Μέτα είχε κατατεθεί από την εισαγγελία, η οποία ζήτησε εξουσιοδότηση για να ξεκινήσει έρευνες σε βάρος του.
 


Οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης στη Βουλή στήριξαν ομόφωνα το αίτημα της εισαγγελίας, σύμφωνα με έκθεση που παρουσιάστηκε από την Επιτροπή Κανόνων.

Ο Ιλίρ Μέτα πείχε παραιτηθεί στις 14 Ιανουαρίου από υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από την προβολή σε τηλεοπτικό σταθμό βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν να επιχειρεί να επηρεάσει κυβερνητικό διαγωνισμό. Τότε είχε δηλώσει ότι παραιτήθηκε για να διευκολύνει την διερεύνηση της υπόθεσης, υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες από το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

ΠΡΕΖΑ TV
16-2-2011

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

zitw h alvania

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 5:09

gero gkogka είπε...

re vlaka 7:11 sthn alvania arane thn asulia tou antiproedrou ths voulhs..edw tha ginei pote afto sthn elladara???ante vlakako

Ανώνυμος είπε...

8:31 Είσαι απίστευτα ηλίθιος και άκυρος

gero gkogka είπε...

apanta re mouni...ama mporeis apanta...alliws pare poulo

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκα που καταντήσαμε..
Ακόμα και στην Αλβανία κάνουνε αρση ασυλίας βουλευτών, και εμείς ακόμα παλεύουμε με τους λαθραπεργούς πείνας, και έχουμε το Τζέφρυ και τους άλλους να μας κοροϊδεύουν στη μάπα..

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια τι έγινε;;;;

Ακόμη και στην Αλβανία;;