Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

ΣΤΟ ΟΡΙΟ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ…ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ…ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ;;;
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ;;;

ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;;
ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΏΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.


Σε κατάσταση μεγάλης εξάντλησης βρίσκονται οι περισσότεροι από τους 300 μετανάστες απεργούς πείνας ύστερα από 25 μέρες απεργίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας παρακολούθησης της υγείας τους.

Μάλιστα, ένας μετανάστης απεργός πείνας, ο Χασάν, έπεσε λιπόθυμος εξαιτίας της υποθερμίας και της εξάντλησης καθώς μιλούσε στη συνέντευξη τύπου στο κτίριο «Υπατία». Πριν, όμως, λιποθυμήσει είχε δηλώσει ότι «δεν έχει υπάρξει καμιά απάντηση από την κυβέρνηση, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ο θάνατος δεν μας φοβίζει, τουλάχιστον ας πεθάνουμε επειδή παλέψαμε».

Στο μεταξύ, ο γιατρός Θανάσης Καραμπέλης τόνισε ότι ήδη τέσσερις απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο ένας με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, δύο με βαριά αφυδάτωση και ένας με γαστρεντερολογικά προβλήματα. Χαρακτήρισε «οριακή και κρίσιμη» την κατάσταση των υπολοίπων, τονίζοντας ότι «τις επόμενες μέρες θα καταστεί ακόμα πιο κρίσιμη». Υποστήριξε, τέλος, ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί ουσιαστικά σαν κυβέρνηση των δουλεμπόρων, αφού αρνείται να εφαρμόσει την κοινοτική οδηγία 52/2009, που απαγορεύει την παράνομη εργασία, τιμωρώντας τους εργοδότες - και όχι να τιμωρεί φτωχούς μετανάστες».

Σημειώνεται πως έκκληση απηύθυνε στον πρωθυπουργό ο Αμπντούλ Χατζή, από το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, «να μην αφήσει την κατάσταση να φθάσει σε οριακό σημείο, περιμένοντας να υπάρξει το πρώτο θύμα».

ΠΡΕΖΑ TV
18-2-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mας έχεις πρήξει τα παπάρια με τους λαθρό! Και να πεθάνουν στ΄αρχίδια μας!

Ανώνυμος είπε...

Με ποιά διακιοδοσία οι ''αλληλέγγυοι'' προπηλάκισαν άσχημα τους γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ που πήγαν να εξετάσουν τους μετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

300 ΛΑΘΡΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

''ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;'' ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΤΟ 80-90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ..ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΕΩΝ? ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

φαντάζομαι ότι όλοι εσείς είστε και χριστιανοί τρομάρα σας και ζείτε σύμφωνα με το λόγο του Χριστού. Απανθρωπιά, μόνο αυτό σας περιγράφει

Ανώνυμος είπε...

"Κλειστό το Σύνταγμα – Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Δημοσίευση 18/02/2011 19:37 Ανανέωση 18/02/2011 19:46

Πάνω από 1.000 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους μετανάστες απεργούς πείνας.

Λίγο νωρίτερα οι διαδηλωτές, άτομα που ανήκουν σε αριστερές οργανώσεις και επιτροπές αλληλεγγύης επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο, τους απέτρεψαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το κέντρο, καθώς κλειστοί είναι αυτή τη στιγμή οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα."http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/kleisto-to-syntagma-sygkentrwsh-exw-apo-th-boylh αυτος ειναι ο"κοσμος" που προειδοποιεις οτι θα βγει στον δρομο? 1000 καμενοι ολοι και ολοι? παρτο χαμπαρι πρεζα εσυ και οι ομοιοι σου ειστε μειωψηφια μες την κοινωνια..

Ανώνυμος είπε...

7:54 μμ otan exeis polemo anagazesai na gineis apanthropos gia na epivioseis..ayto pou soyme einai epoikismos kai eisvoli pou se syndiasmo kai me tin oikonomiki krisi tha mas odigisei stin eksafanisi os ethnous kai os laou..

Ανώνυμος είπε...

150.000 ''ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ'' ΚΑΙ 100.000 ''ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ'' ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ...ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

11.31 Ρε μάγκα καλά λες, έτσι μπορεί να λύσουμε και το πρόβλημα με τους μαλάκες του πασοκ, να κάνουν το ντού οι ξένοι,να γίνει της πουτάνας, και να φύγει η κολοκυβέρνηση των πουλημένων.
Γιατί αν περιμένεις απο τους έλληνες, δεν πέρνουν αυτοι χαμπάρι.Δώστους πατρίδα,μόστρα, και αμερικανιά,και άστους, δεν εχουν καταλάβει οτι αυτα είναι περασμένες ουτοπίες.

Ανώνυμος είπε...

ρε 11:31 μαζεψε την λιγο γιατι θα σκονταψουμε ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ . παρτε τους σπιτια σας ρε καριοληδες , εμεις στα δικα μας δεν τους θελουμε.δικαιωμα σς; να τους θελετε οπως δικαιωμα μας ειναι να μην τους θελουμε.απο ποτε ρε λαμογια ,τεμπελχαναδες ,που μολις πιασετε ενα ποστο ξεχνατε την ιδεολογια σας και γινεστε χειροτεροι απο καθε καπιταλιστη νοιαζεστε για τους λαθρομεταναστες;

Ανώνυμος είπε...

11:31 μμ το 150.000 λαθρομεταναστες το καταλαβαινω..το 100.000 αναρχικοι που το βρηκες? εκτων αν βαζεις μεσα και τα 15χρονα καθως και τα παππουδια απο την εποχη του ασημου..βεβαια καποιοι λενε οτι πολλοι "αναρχικοι" ειναι αλβανοι..

Ανώνυμος είπε...

11:31 μμ κατσε ρε φιλαρα..επειδη αυτοι το ριξανε στην διαιτα φταινε οι ελληνες? τι απειλη ειναι αυτη διλαδη να καταλαβω..ηρθαν παρανομα εκαναν κομπινα με τον προξενο του μαροκου που τους εφαγε τα λεφτα και πανε τωρα να εκβιασουν μια ολοκληρη κοινωνια..δεν τους ειπαμε να ερθουν παρανομα ηρθαν..αλλα και να θελαμε να τους νομιμοποιησουμε δεν μας το επιτρεπει η ευρωπαικη νομοθεσια..αν τωρα ψαχνετε αφορμες για μπαχαλα οπως το 2008..ιδου η ροδος..9.000.000 ελληνες θα εχετε απεναντι σας..

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα παντως επειδε σε διαβαζω καθημερινα χρονια,δε βλεπω να "κοπτεσαι"τοσο για τους συμπατριωτες σου που τραβανε τα πανδεινα καθημερινα.