Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2011

«ΒΡΩΜΙΚΑ» ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΙΑΠΩΝΙΑ

Ανασκαφές που ξεκίνησαν στην πρώην ιατρική σχολή του Τόκιο, εκτιμάται ότι θα αποκαλύψουν σειρά αποτρόπαιων πειραμάτων που διεξήχθησαν σε φυλακισμένους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται έπειτα από καταγγελία πρώην νοσοκόμας, που έσπασε τη σιωπή της, ύστερα από 60 χρόνια. Η 88χρονη πλέον γυναίκα αποκάλυψε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της έθαψαν εκατοντάδες πτώματα, στο σημείο, αφότου η Ιαπωνία παραδόθηκε στους Συμμάχους της, το 1945, λίγο πριν τη λήξη του πολέμου.Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ, επίσημα, τις φρικαλεότητες που έγιναν.

Η πρώην ιατρική σχολή αποτελούσε την έδρα της Μονάδας 731 του Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού Στρατού.

Ιστορικοί και μάρτυρες υποστηρίζουν ότι χιλιάδες φυλακισμένοι έγιναν πειραματόζωα και υποβλήθηκαν σε σειρά   βάρβαρων πειραμάτων προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα η Ιαπωνία στον βιολογικό πόλεμο.

Ορισμένοι επιμολύνθηκαν με διάφορες ασθένειες και στη συνέχεια τεμαχίστηκαν ζωντανοί, ενώ άλλοι υποβλήθηκαν σε συνθήκες ακραίου ψύχους για να δοκιμαστεί η αντοχή τους.

ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2011

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι στρατοί είναι κατάρα των κοινωνιών. Βιασμός στα Άδαν αξίζει στους Έλληνες γαλονάδες. Να πέφτουν τα γαμημένα αεροπλάνα τους.

Ανώνυμος είπε...

Και συ 12:38 να τρέχεις με τις γόβες στα χωράφια για να αποφύγεις τον βιασμό απο Τουρκους στρατιώτες, και να σου πέφτει ο στρίγκος στα γόνατα,

να μην μπορείς να τρέξεις..........
Y.Γ Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις κάτσε και απόλαυσετο!!!

Ανώνυμος είπε...

χα!!!χα!!!χα!!!!! ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!
ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:53 Kariolides fastistes ellinares, na pate sto diaolo! Den sas ftaine ta paidia tipota na ta basanizetai kai na toys stamatate ta oneira toys.
Ksypniste synellines kai stamatiste afton ton paralogismo tis stratokratias!

Ανώνυμος είπε...

12:53 Οχι ρε φίλε δεν θέλουμε να σταματήσουμε τα όνειρα σας, είστε ελεύθεροι να απολαυσετε τον βιασμό σας! Αντε και κάλη σταδιοδρομία!

Ανώνυμος είπε...

"ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΣΟΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τι απαντάτε ρε μαλάκες, στα Γιουσουφάκια! Οπου τους βρίσκετε γαμάτε τους, όλοι τρύπιοι είναι!

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζάκο 1:27 αν είχες ανοίξει ποτέ σου κανά βιβλίο, θα ήξερες ότι προκειμένου να έχεις ειρήνη πρέπει να ετοιμάζεσαι για πόλεμο.
Άιντε βλάκα!!

Ανώνυμος είπε...

fasitronia, eiste oloi malakes me perikefalea!
Kai epidei exete tin perikefalea nomizete pws eiste kai ellines.

Ανώνυμος είπε...

eno esy ellinara pali, e...?? tromara sou...!

Ανώνυμος είπε...

12.38, gia kati tetoioys san kai esena 8elw h 8hteia na ginei 2 xronia toylaxiston!!!
Kai me e3odoys mono tis argies!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ