Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

Η ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Καθώς εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο ουσιαστικά το δικαίωμα συνδικαλισμού στις ένοπλες Δυνάμεις μέσω της έγκρισης ή μη του ΣΥΣΜΕΔ, με μια επιθετική δήλωση, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζήμας επισημαίνει τη διαφωνία του κόμματος για τον συνδικαλισμό.
Η άρνηση της ΝΔ δεν πηγάζει μόνο από τις ανάγκες ικανοποίησης του συντηρητικού της κομματικού ακροατηρίου, τις διαβεβαιώσεις που δίνει στα πραγματικά κέντρα εξουσίας διεκδικώντας την επιστροφή της στη διακυβέρνηση του τόπου, αλλά είναι σύμφωνη με την αρχική της στάση.  Επί κυβέρνησης Κ.Καραμανλή και με Α/ΓΕΕΘΑ τον ναύαρχο Π.Χινοφώτη, είχε ανάψει "κόκκινο" στην προσπάθεια για την ίδρυση της "Ένωσης Ελλήνων Αξιωματικών" και είχε μπλοκάρει δικαστικά το ΣΥΣΜΕΔ. Αντίθετα, προώθησε τη δημιουργία των φασιστικών ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ, που χρηματοδοτούνται από το ΥΕΘΑ και βρίσκονται υπό τον πολιτικό του έλεγχο.  Λέσχες που έχουν κατηγορηθεί για πολεμικά επεισόδια στην Κύπρο, γυμνάζονται για μάχες μέσα στις πόλεις, έχουν διατυπωμένη στο καταστατικό τους  επιδίωξη συμμετοχής σε καταστολή διαδηλώσεων, κυνήγι μεταναστών και "προστασία του περιβάλλοντος".



Το κόμμα επομένως της ΝΔ διεκδικεί να έχει πλήρη ελευθερία στον κομματικό έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων, με φαντάρους και μόνιμα στελέχη πλήρως χειραγωγημένους και ελεγχόμενους, δέσμιους των πελατειακών σχέσεων για τη μετάθεση και εξέλιξη της καριέρας,  απόλυτα προσδεμένους στις επιδιώξεις του ελληνικού κεφαλαίου εντός και εκτός συνόρων, αναντίρρητα συμμέτοχους στις επεμβατικές αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Για αυτό Αρνούνται τον Συνδικαλισμό, συντασσόμενοι πλήρως με τις προσπάθειες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να τον μπλοκάρει, χρεώνοντας ξανά στην αστική δικαιοσύνη τμήμα του αντεργατικού και κατασταλτικού του έργου.  


Ας επιστρέψουμε όμως στις δηλώσεις του Μ.Τζήμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν αποστολή εθνική και, μέσα στη γενικευμένη απαξίωση των πάντων, περιβάλλονται με την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Χρέος όλων μας είναι να τις προστατεύσουμε ώστε να επιτελούν απερίσπαστα και αποτελεσματικά το καθήκον τους. Άστοχες απόπειρες να επικρατήσει ο συνδικαλισμός στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, μόνο αυτονόητους κινδύνους εγκυμονούν. Επιτέλους, είναι τόσο πολλά αυτά που πρέπει να ξαναχτίσουμε.
Ας μη γκρεμίζουμε και ό,τι έχει μείνει όρθιο».


Καταρχήν ο Μαργαρίτης Τζήμας μιλά για «εθνική αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων».


Ξεχνά όμως ότι δυνάμεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε 15 χώρες στο πλαίσιο ιμπεριαλιστικών αποστολών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΟΗΕ ως δύναμη κατοχής. Οι κυβερνήσεις της ΝΔ συνέχισαν το έργο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ενίσχυσαν τον κατασταλτικό ρόλο του στρατού εναντίον του εχθρού-λαού. Μάλιστα, η κυβέρνηση της ΝΔ, συντασσόμενη με τους γνωστούς «βούβαλους του νεοφιλελευθερισμού» του Στέφανου Μάνου και την ακροδεξιά του Καρατζαφέρη, εξέτασε το ενδεχόμενο να κατεβάσει τον στρατό στο δρόμο για να καταστείλει την εξέγερση του Δεκέμβρη 2008. Τέλος, στο θέμα που αναδείχτηκε με την εκπαίδευση Καταστολής Πλήθους της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, η ΝΔ συνολικά και ο αρμόδιος τομεάρχης της Μ.Τζήμας κρύφτηκαν και απέφυγαν να το καταδικάσουν. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο καθώς θα αμφισβητούσε τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων της ΝΔ που αύξησε αυτού του είδους τις ασκήσεις, συμμετείχε στις διαβουλεύσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ για τη μετατροπή τους σε Παγκόσμιους χωροφύλακες.   


Επίσης, ο τομεάρχης της ΝΔ κάνει λόγο για «Άστοχες απόπειρες να επικρατήσει ο συνδικαλισμός στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, μόνο αυτονόητους κινδύνους εγκυμονούν».


Φαίνεται ότι δεν έχει μνήμη ή ότι η σχέση του με την Αλήθεια είναι τουλάχιστον προβληματική. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι επί κυβερνήσεων της ΝΔ σημειώνονταν μια απόπειρα στρατιώτη και ΕΠ.ΟΠ. ανά δεκαπέντε (15) μέρες; Τα ατυχήματα είχαν απογειωθεί ενώ η χρήση ναρκωτικών και ο αλκοολισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν προηγούμενο; Τα δεκάδες άχρηστα στρατόπεδα και Κέντρα Εκπαίδευσης που άνοιξαν επί κυβερνήσεων ΝΔ για να ικανοποιηθούν τα ντόπια οικονομικά συμφέροντα και οι πελατειακές σχέσεις της ΝΔ; Τη βιομηχανία βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ, την αποκάλυψη του παράκεντρου βυσματικών μεταθέσεων στην Στρατολογία και τον ΟΝΝΕΔΙΤΗ με το λάπ τοπ δίπλα στο γραφείο του υπουργού Β.Μεϊμαράκη που κανόνιζε τις βυσματικές μεταθέσεις των πολιτικών φίλων, των ανθρώπων της show beaz και των γόνων πλουσίων; Τα εξοπλιστικά σκάνδαλα της ΝΔ, τον πρώην υπουργό εθνικής Άμυνας Σπ.Σπηλιωτόπουλο που πριν φύγει για επίσκεψη στη Ρωσία κατήγγειλε τα αντιπυραυλικά συστήματα ΤΟR και στη Ρωσία παράγγελνε ακόμη περισσότερα; Τα πολυτελή ταξίδια του υφυπουργού Μιχαλολιάκου στις βαλκανικές χώρες και την απίστευτη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος;


  
Τέλος, υπονοώντας την επιδίωξη τους να επανέλθουν στην εξουσία και προειδοποιώντας μας για το πως θα κυβερνήσουν μας προειδοποιούν: «Επιτέλους, είναι τόσο πολλά αυτά που πρέπει να ξαναχτίσουμε.
Ας μη γκρεμίζουμε και ό,τι έχει μείνει όρθιο».


Καταρχήν, δεν γίνεται σαφές το εξής: η ΝΔ είναι με το Μνημόνιο ή όχι. Γιατί άλλα δηλώνει στις ελληνικές κάμερες και άλλα στις ευρωπαϊκές συναντήσεις ο αρχηγός της Σαμαράς. Τι ακριβώς θα ανοικοδομήσει, αφού τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ψηφίζονται από τη ΝΔ, την Ντ.Μπακογιάννη και το ΛΑΟΣ.


Μήπως πρέπει να θυμίσει στον Μ.Τζήμα τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, την χρηματοδότηση των τραπεζών με δεκάδες δις ευρώ, τις αποικιοκρατικές συμβάσεις με τις τράπεζες και τους εργολάβους για τις Εθνικές Οδούς, την εμπλοκή γαλάζιών βουλευτών σε πολεμικές προμήθειες και τη SIEMENS; 


Τέλος, ο Μ.Τζήμας με περισσή υποκρισία και θέλοντας να κατοχυρώσει την άποψη της παράταξης του ως κοινωνικό κεκτημένο επισημαίνει:  «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν αποστολή εθνική και, μέσα στη γενικευμένη απαξίωση των πάντων, περιβάλλονται με την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού».


Συγγνώμη, αυτή είναι η άποψη των βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που ουσιαστικά κάνουν εικονική θητεία στα «χαρακώματα» του Πενταγώνου ή των παιδιών λαϊκών οικογενειών που μένουν εννέα (9) μήνες αμετάθετα στην παραμεθόριο; Των φαντάρων που εκμεταλλεύονται όλοι ως σκλάβους στο πλαίσιο της υποχρεωτική στρατιωτικής θητείας και έχουν προδιαγράψει μέλλον αναλώσιμου της Πρώτης Γραμμής που σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύγκρουση θα έχουν εξαϋλωθεί στα δεκαπέντε (15) πρώτα λεπτά; 


Αυτή είναι η γνώμη των Ελλήνων και ξένων βιομήχανων και εμπόρων όπλων, των Απόστρατων από τις Κλαδικές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που ανοίγουν και μια αντιπροσωπεία πολεμικής βιομηχανίας, των χρηματισμένων πολιτικών των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και των ανώτατων αξιωματικών που εμπλέκονται στις πολεμικές προμήθειες ή του λαού μας που σε περιόδους τεράστιας ανεργίας-φτώχειας και εξαθλίωσης υφίσταται άγρια φορολογία, πληρώνει δεκάδες δις για όπλα και ακούει για απίστευτες μίζες;


Εμείς πιστεύουμε ότι το όχι και τόσο πολιτικά φρέσκο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» της ΝΔ βρωμάει πόλεμο, καταπίεση των εργαζομένων και εξυπηρετεί όπως πάντα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.


Για μια ακόμη φορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ αποκαλύπτονται εξίσου επικίνδυνοι και εχθρικοί για τον εργαζόμενο λαό.


Εμείς αγωνιζόμαστε για ΕΛΕΥΕΘΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ και θέλουμε να συμβάλλουμε στην καθημερινή αμφισβήτηση εντός των στρατοπέδων.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Τηλ. Επικ. 6932955437


Diktiospartakos.blogspot.com


ΠΡΕΖΑ TV
20-2-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα όλο μαλακίες λες για περί φασιστικών λεσχών εφέδρων: Είμαι έφεδρος ανθυπολοχαγός των ειδικών δυνάμεων (αλεξίπτωτα)και κάθε 6 ή 8 μήνες συμμετέχουμε σε ασκήσεις, (συντήρηση),βοηθάμε συμπολίτες μας, προστατεύουμε το δάσος τους καλοκαιρινούς μήνες, άλλους που αποκλείονται σε καταφύγια,και πολλά άλλα.
Από που προκύπτει του ότι είμαστε φασίστες. Ρε δε μπάτε να γαμηθείτε

Ανώνυμος είπε...

Φίλε έφεδρε ανθυπολοχαγέ, εγώ κόντεψα να πάω στρατοδικείο κατά τη διάρκεια της σκατοθητείας, επειδή δήλωσα ότι οι Τουρκοι στρατιώτες που ηταν απέναντί μας στον Εβρο, δεν είναι εχθροί μας...

Σιυ φαίνεται για δημοκρατική νοοτροπία αυτό;;;

Μόλις τους απείλησα ότι θα τους κάνω μηνύσεις, τότε μόνο σταμάτησαν τις πουστιες.

Εσύ είσαι μία εικόνα του στρατεύματος. Αυτό που λέω είναι η άλλη.

Το ζήτημα είναι ποια υπερισχύει. Και σύμφωνα με την ιστορία και τη θέση του στρατού και των μελών του, οι περισσότεροι τείνουν προς τον εθνικισμό και το φασισμό.

Ανώνυμος είπε...

7:33 Μήπως είσαι και οπαδός του Οθωμανικού?

Ανώνυμος είπε...

Οχι στατοδικείο, ξεβράκωτο έπρεπε να σε στείλουν στους φίλους σου τους Τούρκους, για να γνωρίσεις την χαρά του έρωτα!

Ανώνυμος είπε...

Οχι είμαι δωσίλογος και μάλιστα με πατέρα και παππού στο επάγγελμα.

Τώρα είμαι μέλος της Χρύσης Αυγής!

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον δοσίλογος, αγράμματος, πούστης και αναρχοκομμουνιστής,είσαι!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Χρυσαυγίτες σκουληκάκια δε μας είπατε τη γνώμη σας για το Στρος Καν;;; Τους Γάλλους δε τους γαμάτε;;;

Μόνο Τούρκους γαμάτε;

Ανώνυμος είπε...

Σοσια-ληστής και αυτός!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις προς Χρυσαυγίτες και λοιπούς με IQ χαμηλότερου του 10:

(α) Με λένε Κωνσταντίνο Βουλγαροκτόνο και είμαι εφοπλιστής με έδρα στο Σίτι του Λονδίνου, κατασκευάζω τα πλοία μου στην Σαγκάη, διαμένω μόνιμα στο Μόντε Κάρλο, κάνω τα ψώνια μου στο Παρίσι κι έχω όλες μου τις καταθέσεις στη Ζυρίχη
(β) Με λένε Χασάν Τουρκαλβάνογλου και είμαι οικοδόμος. Κατοικώ με νοίκι στον Αγ. Μελέτιο, έχω ένα μικρό κομπόδεμα στην Αγροτική Τράπεζα, ψωνίζω από το μπακάλη της γειτονιάς και πληρώνω τους φόρους μου στη ΔΟΥ Αθηνών
Ποιος από τους παραπάνω είναι «εχθρός» του Έλληνα εθνικιστή;

Ανώνυμος είπε...

Eίσαι τόοοοοσο βλάκας 8:27? αλήθεια περνάτε κάποιο test μαλακίας και μετά σας συστρατεύουν?

Ανώνυμος είπε...

8:27 μμ και οι δυο ..αν και ο βουλγαροκτωνος οπως λες δεν προκειται ουτε φασαριες για το κορανι να μου κανει ουτε πλατσικο στο μαγαζι μου να μου κανει..αντιθετα ο εφοπλιστης βουλγαροκτωνος δινει δουλεια σε ελληνες ναυτικους..

Ανώνυμος είπε...

7:33 μμ αυτα να τα πεις στους τουρκους οταν θα σε πιασουν αιχμαλωτο και θα σε εκτελεσουν σαν σκυλι οπως τον 19χρονο ελληνοκυπριο που εκτελεσε εν ψυχρω-οπως ομολογησε τον φλεβαρη του 2009- ο τουρκος ηθοποιος αττιλα οργκατς κατα τις επιχειρησεις των τουρκων το 74..ιδου το βιντεο μπας και ξεστραβωθεις..http://www.youtube.com/watch?v=AJDnpj7oTP0

fasistofagos είπε...

ΔΥΟ ΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ:ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
και ο νοών νοείτο