Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Από το καλοκαίρι έχει ξεκαθαρίσει ο Λυκουρέντζος ότι δεν φεύγει από την Αρκαδία!


Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά προφανώς πίσω από όλα αυτά τα σενάρια και τις επαναλαμβανόμενες διαρροές «πληροφοριών», ότι ο Λυκουρέντζος θα αλλάξει εκλογική περιφέρεια, κρύβεται κάποια σκοπιμότητα.
Δεν έχει λογική όλη αυτή η συζήτηση για ένα θέμα για το οποίο ο Λυκουρέντζος, πολλούς μήνες πριν, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν υφίσταται…
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν ...
κάποια δημοσιεύματα και το βράδυ της Δευτέρας εκδόθηκε μία ανακοίνωση από το γραφείο του που αναφέρει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το λέει αυτό. Τον περασμένο Ιούλιο, είχε «κατέβει» στην Τρίπολη- όταν είχε εκλεγεί Γραμματέας της ΝΔ- και τότε του έγινε σχετική ερώτηση.
Γράφαμε τότε (3.7.2010) σε αυτή τη στήλη… «Σήμερα το πρωί, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος -σε μία συμβολική κίνηση- πραγματοποίησε την πρώτη επίσκεψή του, ως γραμματέας της ΝΔ, στα γραφεία του κόμματος στην Τρίπολη (εκλογική του περιφέρεια).
Εκεί συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, συζήτησε μαζί τους και μετά έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να "μετακομίσει" στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, από τη στιγμή που εκλέχτηκε γραμματέας του κόμματος.
Αν και υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ο Λυκουρέντζος φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να φύγει από την Αρκαδία και για τον λόγο αυτό, δήλωσε:
«Ξεκίνησα από την Αρκαδία, θα μείνω στην Αρκαδία, θα αγωνίζομαι για την Αρκαδία και τα χρόνια στα οποία θα ασκώ του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι στο συνδυασμό του κόμματος της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.»
Και εδώ προκύπτει το απλό ερώτημα: Αφού ο Λυκουρέντζος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του από τον περασμένο Ιούλιο, γιατί το θέμα επανέρχεται συνεχώς στην επικαιρότητα; Ποιος έχει κέρδος από αυτή τη σεναριολογία;


αρκαδια blog

ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΛΟΥΚΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΥΚΟΣ ΠΟΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ..

ΠΡΕΖΑ TV
9/2/2011

1 σχόλιο:

prince serengeti είπε...

Ω ΠΑΝΣΟΦΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΟΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ