Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποτρόπαιο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν χτες το πρωί φιλόζωοι και περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας καθώς δεκάδες ήταν τα ζώα που βρέθηκαν δηλητηριασμένα στο Ζάππειο και άλλα σημεία.Οπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων, μόνο στο Ζάππειο βρέθηκαν νεκρά εφτά σκυλιά, ενώ υπήρχαν αναφορές για δεκάδες περιστέρια και γάτες. Δυο σκύλοι βρέθηκαν επίσης νεκροί στο Σύνταγμα, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα συνέχιζαν οι αναφορές στα φιλοζωικά σωματεία. Παράλληλα έρευνες για τον εντοπισμό αδέσποτων ζώων που κινούνται στην περιοχή διενεργούσαν συνεργεία του δήμου Αθηναίων. Το γεγονός της μαζικής θανάτωσης καταδικάζεται απερίφραστα από τη δημοτική αρχή, η οποία σήμερα το πρωί επρόκειτο να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης αφού έκανε λόγο για «βαρβαρότητα», πρόσθεσε: «Δεν έχει νόημα μόνο να καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα αλλά να φροντίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβούν. Θα οργανώσω άμεσα συνάντηση με τα φιλοζωικά σωματεία και όλους τους συναρμόδιους φορείς. Τέτοια φαινόμενα δεν αξίζουν της Αθήνας και των ανθρώπων της».

Ελεγχοι
«Τα περιστατικά αυτά αποτελούν άκρως εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες καταδικάζουμε κατηγορηματικά», τόνισε στο «Εθνος» ο κ. Α. Αντωνόπουλος, αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σώματα των νεκρών ζώων περισυνελέγησαν από τα συνεργεία του δήμου και τους φιλόζωους και κάποια εστάλησαν δειγματοληπτικά για εργαστηριακή τοξικολογική ανάλυση ενώ για προληπτικό έλεγχο μεταφέρθηκαν σε κτηνιάτρους ζώα που βρίσκονταν στην περιοχή.

ΑΡΓΥΡΩ ΛΥΤΡΑ

ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου · 12:00 μ.μ. - 4:30 μ.μ.

----------------------------------

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/2/2011 !!!
ΣΤΙΣ 1 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΤΖΙΑ!!!
ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!
ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜMΕΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Θα παραδώσετε ψήφισμα και για τα εκατομμύρια κατσικάκια, γουρουνάκια, κοτοπουλάκια που σφαγιάζονται καθημερινώς; Προφανώς όχι γιατί ειστε ρατσιστές και χωρίζετε τα ζώα σε φαγώσιμα και μή. Μας το παίζετε και ευαίσθητοι, μοσχάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ειναι η Ελλαδα σας!!! ΑΥΤΟΙ ειναι οι ελληνες.... ΔΕΝ θα γινετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ!!!!!

Στεργιος είπε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΝΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !!!!!!!
EMAIL
tomybolin_1995@yahoo.gr