Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2011

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΞΥΠΝΗΣΑΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ;;;

Τρεις αιγύπτιοι πρώην υπουργοί--οι Τουρισμού, Ζουχαίρ Γκαράνα, Στέγασης Αχμεντ ελ Μαγράμπι, και Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ Αντλι, καθώς και ο μεγιστάνας του χαλυβα Αχμεντ Εζ συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση με απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας, δήλωσε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Και οι τρεις υπουργοί κατηγορούνται για υπεξαίρεση και κατασπατάληση δημόσιων πόρων, διευκρίνησε η πηγή.
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-Aντλι τέθηκε επίσης υπό κράτηση για 15 ημέρες "για ξέπλυμα χρημάτων", σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι τέσσερις άνδρες, των οποίων οι λογαριασμοί πάγωσαν, απαγορεύεται να εγκαταλείψουν το αιγυπτιακό έδαφος.
Η απομάκρυνση του Χαμπίμπ ελ-Aντλι, που διασύρθηκε από μεγάλο μέρος του αιγυπτιακού πληθυσμού, είχε επίμονα ζητηθεί από τους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές.
Το υπουργείο του έγινε ακόμη πιο μισητό, όταν η αστυνομία εξαφανίστηκε από τους δρόμους της Αιγύπτου μετά από τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους πλιατσικολόγους.
Χ.ΚΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
17-2-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΕΣΜΟΥΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΝΤΕ- ΑΝΤΕ?ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

πρεζα μου εγινες και χουντικος? στην αιγυπτο που τα κανουν αυτα που εκθειαζεις εχουν στρατιωτικη κυβενιση..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ! ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ο πρέζας ονειρεύεται τανκς στους δρόμους με κοκκινες σημαίες και τρελίτσες με φανταράκια στο κρεβάτι του

Ανώνυμος είπε...

Ζουμε σε μια χωρα που κανει κουμαντα η συμορια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Εχουν ξεπουλησει τις εθνικες στους Λατσηδες και τους Μπομπολες, τα λιμανια στους κινεζους, τα αεροδρομια και τον ΟΤΕ στους γερμανους κτλ και αντι να δανειζουμε εμεις αλλους, ειμαστε και οι παγκοσμιοι πρωταθλητες της χρεοκωπιας.Εχουν καταργησει τη δικαιοσυνη (αρα και τη δημοκρατια) με τις ασυλιες τους και εχουν κατακλεψει οτι υπαρχει. Μας εχουν μεινει ακομα οι εκλογες να μου πειτε. Βεβαια χαρη σε διαφορους μπομπολες που προβαλουν μονο τους συμοριτες εχεις πολυ συγκεκριμενες επιλογες για τη ψηφο σου, για αυτο οι περισσοτεροι δεν καλυπτομαστε και δεν ψηφιζουμε καθολου. Μην ανησυχειτε ομως γιατι υπαρχουν τα βολεμενα λαμογια που στηριζουν και ψηφηζουν τη συμορια (συνδικαλιστες, δημοσιοι υπαληλοι που παιρνουν 5 και 10 φορες περισσοτερα απο αυτα που αξιζουν, κηπουροι ευαγγελισμου κτλ, και το παρτυ δεν εχει τελος. Για να κλεβουν και να πληρωνουν ψηφοφορους δανειζονται συνεχεια και το λογαριασμο του παρτυ τους τον πληρωνουμε εμεις οι ακαλεστοι, το 90% περιπου δηλ των πολιτων που δεν τα φαγαμε μαζι.
Λοιπον τα εχω παρει τοσο ασχημα που αν ο στρατος μπορει να μας απαλαξει απο αυτα τα γλοιωδη προδοτικα λαμογια τοτε τι να πω? Μακαρι να γινουμε Αιγυπτος

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.... ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ... ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ TO FACEBOOK? ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.... --- ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΡΑΙΚΟΙ...........