Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

Δ. ΡΕΠΠΑΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΝΟΜΙΑΣ"…ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΜΜ

ΑΝΟΜΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ 0,40EURO,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...
ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ 2,80EURO ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΜΜ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥΣ...


Η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει "ταυτότητα ανομίας", δηλώνει σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή το κίνημα πολιτών που δεν πληρώνει σε διόδια και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ξεκαθαρίζει πως προέχει "η απαξίωση της κοινωνικής αντίληψης του τζαμπατζή", ενώ υποστηρίζει την ανάγκη να υπάρξουν δραστικές αλλαγές οι οποίες μάλιστα, όπως τονίζει, "ξεβολεύουν κάποιους".

    "Οι αντιδράσεις αυτών που ξεβολεύονται επιβεβαιώνουν το βάθος των αλλαγών που προωθούμε και προμηνύουν το βαθμό αποτελεσματικότητάς τους", δηλώνει ο υπουργός Υποδομών και ζητά από τους πολίτες να κινηθούν με κανόνες, μέσα σε ένα πλαίσιο που συνεπάγεται δικαιώματα και υποχρεώσεις.

    "Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας", τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας. Αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκτιμά πως η ταλαιπωρία των πολιτών θα είναι μια παρένθεση και δηλώνει πως θεωρεί την επίταξη ως οριακή επιλογή, στην οποία πάντως δεν προτίθεται να καταφύγει.

    Ο κ. Ρέππας, τάσσεται υπέρ των αναλογικών διοδίων, ζητώντας αυτή η λύση να προβλεφθεί στις συμβάσεις με τις εταιρίες, έτσι ώστε το μέτρο να αρχίσει να ισχύει μέσα σε ένα χρόνο.

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΠΑ ΔΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Έχει βρει τρόπο γιά να αποζημιωθεί ο κόσμος γιά τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, που οι απεργίες κατέστησαν άχρηστες; Γιά τα χιλιάδες Ευρώ που έχουν οι εργαζόμενοι πληρώσει μέχρι τώρα από το υστέρημα τους στα ταξί γιά να πάνε στη δουλειά;
Αυτό που ο Ρέππας αποκαλεί ''παρένθεση'', γιά το κοινωνικό σύνολο είναι καθημερινή δοκιμασία και ομηρεία, στα χέρια ασύδοτων ελιτολαμόγιων που ο ίδιος φοβάται να ακουμπήσει.
Αν είναι λοιπόν τόσο νομοταγής, ας βρει πρώτα τρόπο να λειτουργεί το μετρό όταν η απεργία έχει κριθεί παράνομη, και ας αφήσει τα σχόλια περί τζαμπατζήδων!

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ρε ανεχόμαστε αυτό το βλαχαδερό που δεν δούλεψε ποτέ του και νυπήρξε υμνητής της χούντας να μας αποκαλεί τζαμπατζήδες και παράνομους; Πολύ ανοχή δεν δείχνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ο Ρεππας με μια γροθια στο στομα δεν θα ξαναδωσει τετοια συνεντευξη.μιλαμε για προκλητικο ατομο.

Ανώνυμος είπε...

Ε Ρέππα, πόσο ξύλο νομίζεις πως μπορείς να αντέξεις? Στη θέση σου θα την έκανα για αλλού όσο είναι ακόμα καιρός. Όταν σκάσει η οργή θα είναι αργά για όλα τα τσογλάνια της συνομοταξίας σου.
Και ντάξει ο ΓΑΠ έχει κάποιες ελπίδες. Θα βάλει τα κολλάν του και θα αρχίσει να τρέχει. Εσύ όμως?
Καλά για τον παπάρα τον Πάγκαλο δε τα συζητάμε... Όνειρο μου να διοργανώσουμε κυνήγι Πάγκαλου, όπως κάνουν οι Άγγλοι κυνήγι αλεπούς.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΜΕ? ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι τωρα φταινε οι πολιτες που δεν πληρωνουν αλλα ξεχνατε Κ.Ρεππα οτι οι πολιτες φορολογουνται για να πληρωνεστε ακομα και εσεις που νομιζετε οτι κανετε πολιτικη για τον λαο και οχι για το κεφαλαιο !!! πφφφ οταν αποκτησετε ολοι σας εκει μεσα πραγματικη συνειδηση θα ειναι πολυ αργα...Δεν θα αντεξει ακομα πολυ ο κοσμος ερχετε καταιγιδα σε λιγο καιρο !!!