Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙ,ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ενα τσεκούρι κατασκευάστηκε και μετά έσπασαν το καλούπι! Παω στοίχημα οτι οι μισοί αναρχοφασίστες είχαν απο ένα(για καλό σκοπό).

Ανώνυμος είπε...

εισαι μεγαλος γκεμπελς..η φωτο ειναι μετα την συλλιψη οχι πριν..αρα του πηραν το τσεκουρι και το εβαλαν στην τσεπη για να το μεταφερουν στην ασφαλεια..ηθελες μηπως να κυκλοφορουν τα ματ με το τσεκουρι στο χερι?

Ανώνυμος είπε...

ενα απλο τοξο ειχε ρε παιδια...ξεκιλατε!!αποκριες εχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχυει κατι τετοιο καλο θα ειναι να ελεγχονται πρωτα αυτα τα οποια λεγονται στα σαιτ γιατι εχει παρα γινει το κακο και περνανε σιγα σιγα στην ανυποληψια οσον αφορα την ενημερωση.
Ας ελεγθει πρώτα 1)Μήπως ειναι μετα την συλληψη και απλα καποιος επρεπε να το κουβαλησει;;; (πολυ πιθανό) 2) Κυκλοφορει μονο ενα τετοιο τσεκουρι στην αγορά (σίγουρα οχι) αλλά και παλι επιτρέπετε να έχει τετοιο μαζί του ο ματατζης ;;; (υποθετω οχι) και 3ον και πιο σημαντικό , εκείνο το ρημάδι το μυαλό να δουλέυει λίγο, αλλά τι ζητάμε τωρα απο αιώνιους σκ΄ραπες φοιτητές καμένους απο τον μπαφο (για ιντιμυντια μιλάω τωρα)είναι δυνατόν οταν τον έχουν πιάσει με τοξο (οπλο δηλαδή ) και βέλη να του φορτώσουν και μινι τσεκούρι;; γιατι να το κάνουν ;; ειναι σαν να πιάσουν έναν με μπαζούκας και να του φορτώσουν και ένα μαχαίρι!! Οπότε μάλλον μαλακιες πάλι των προπαγανδοχουντικών του δημοσίου (βλ. ιντι) ..

Ανώνυμος είπε...

Και τα υπολοιπα πειστηρια που ειναι; Αντε παιρνουμε απο ενα πειστηριο κ παμε; Επαγγελματικη δουλεια... Ενας σοβαρος δικηγορος σπαει τις κατηγοριες για πλακα...

Ανώνυμος είπε...

Το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα...πολύ καλό..τελικά το αρχίδια μύδια πρέπει να πάρει βραβείο γελοιότητας...είναι φοβεροί,είναι φανταστικοί,είναι υπέρτατοι,είναι γαμάτοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=66108&catid=3
και εδώ τον ανάγκασαν να βαρέσει με το τόξο
πατε να κάνετε προπαγάνδα υπέρ των δολοφόνων με τις κουκούλες κάντε το καλά τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε οτι η μαλακία του ιντυμίντια και όσων το πιστεύουν έχει σπάσει ΚΑΑΑΑΑΘΕ ρεκόρ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AAAA!Ola ki ola o soros kanei kali douleia sto indy