Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2011

Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «DER SPIEGEL»…ΝΑΙ ΚΑΛΑ…ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ…ΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

«Ψευδές και συκοφαντικό» χαρακτήρισε το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε συνεργάτη μου στην εν λόγω εταιρεία, ούτε είχα οιαδήποτε σχέση με συνεργάτες της» αναφέρει ο Α. Τσοχατζόπουλος.

Ζητά από το περιοδικό να αποκαταστήσει την αλήθεια διαφορετικά απειλεί πως θα προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2004 είχει εκ νέου πάει στα δικαστήρια το Der Spiegel, για άλλη υπόθεση με το περιοδικό να υποχρεώνεται σε επίσημη διάψευση.

ΠΡΕΖΑ TV
7-2-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε Άκη τουλάχιστον ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

"θα προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη."

Καλά Τσοχατζόπουλε, κόψε τις μαλακίες μη σε πάνε αυτοί στη δικαιοσύνη και τρέχεις και δε φτάνεις. Δεν είναι δικαιοσύνη μπανανίας εκεί όπως εδώ...

Ανώνυμος είπε...

ένας φίλος ο οποίος κατοικεί στην Γερμανία μου είχε πεί περσι , οτι ο η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε αρθρο με τους μεγαλύτερους κλέφτες πολιτικούς στην 1η θέση ήταν ο Τσοχατζοπουλος τον οποίο αποκαλούσε αχρειο κλέφτη και βλάκα. Ο Τσοχατζόπουλος και καλά θίχτηκε και είπε οτι θα απαντήσει με μυνήσεις. Η εφημερίδα είπε οκ κανένα προβλημα έχουμε στοιχεία θα τα πουμεσ το δικαστήριο και τοτε ο Ακης το βούλωσε και έκανε ντουμπεκί. Οπότε πρέπει να αναφέρεσει σε αυτό το παλιό αρθρο. Μακάρι βασικά να έκανε την μαλακία και να πήγαινε σικαστικός το λαμόγιο. Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι μανα 5 παιδιων και ζω με το ονειρο να τον δω τον αρχικλεφτη καγκελαριο(φυλακισμενο)