Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

98 ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΗ (39Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ) ΜΟΥΣΕΙΟ, 6:00Μ.Μ.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300, ανταποκρινόμενη στην πρόταση των μεταναστών απεργών πείνας, καλεί σε διαδήλωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 4 Μάρτη (Μουσείο, 6:00). Την ώρα που οι απεργοί πείνας που βρίσκονται στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης φτάνουν τους 100, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει την πολιτικά έωλη αδιαλλαξία της με τα μόνα όπλα που της έχουν απομείνει: το ψέμα και τη συκοφάντηση. Μάταιη η προσπάθεια όμως. Αυτό το «κράτος που προσπαθεί να θριαμβεύσει με μια ατέλειωτη στριγκλιά» παρουσιάζεται ανήμπορο μπροστά στο φρόνημα και το ήθος των 300 απεργών πείνας, που αγωνίζονται με μόνο όπλο εκείνο το βασικό πυρήνα της ύπαρξης που παραμένει πάντοτε αναπαλλοτρίωτος από την εξουσία.
Κάθε μέρα που περνάει, η πολιτική χειρονομία των μεταναστών απεργών πείνας βρίσκει ολοένα και περισσότερους αποδέκτες. Ολοένα και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι αυτός ο αγώνας που συνεχίζεται 38 ημέρες τώρα στην Υπατία, το ΕΚΘ και τα νοσοκομεία, δεν είναι μόνο αγώνας ενάντια στο απαρτχάιντ που υφίστανται οι ξένοι εργάτες. Είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων ενάντια στην οργανωμένη αθλιότητα που στραγγαλίζει το παρόν και λεηλατεί το μέλλον.
Μένει πια στην κυβέρνηση να πάρει τις αποφάσεις τις. Ή να αποδεχτεί το αυτονόητο ή να πάρει τη δική της θέση στη βίβλο της αγριότητας.

Αθήνα 3/3/11( 38η ημέρα απεργίας πείνας )

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας
http://hungerstrike300.espivblogs.net/

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2011

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φασίστες, γιατί στερείτε το δικαίωμα των λαθρομεταναστών στο θάνατο?

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας στην Υπατίας Εκτύπωση E-mail
03-03-2011 16:38:48

ImageΣυγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας. Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις. Χθες λαθρομετανάστες και μέλη "επιτροπών υποστήριξης" κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο έχει τεθεί υπ'όψιν της πολιτιής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.

«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

5:59 Αυτό θέλουμε, πως νομίζεις ότι θα απαλλαγούμε από τους μετανάστες και από τους νενέκους? Κατά την διάρκεια των ταραχών θα αναλάβει την κυβέρνηση ο Στρατός και το 95% του Ελληνικού λαού , και τότε θα δείς αυτά που δεν είδες ποτέ! ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φασίστες μην είστε και το 95% των Ελλήνων...Το καλύτερο αστείο που άκουσα ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

αφού τα λέει ο Πρέζας...το σχέδιο είναι έτοιμο..το κακό για αυτούς τους Ηλίθιους είναι ότι ο λαός τους έχει γραμμένους κανονικά..έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί..και στις ταραχές θα είναι οι γνωστοί ψυχοπαθείς (αυτόκλιτοι υποψήφιοι σωτήρες του φτωχών και αναξιοπαθούντων) του ANTAΡCIA και του ΞΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

7:49 Κάνε υπομονή και θα τα δείς όλα! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!

Heliotypon είπε...

Θα πάω κόντρα στο ρεύμα, όχι γιατί είμαι ρατσιστής, αλλά για τους εξής λόγους:
1. Η Ελλάδα δεν χωράει όλους αυτούς τους μετανάστες που φιλοδοξούν να την κατοικήσουν.
2. Οι εν λόγω κάνουν μια εκβιαστική απεργία πείνας, εκμεταλλευόμνεοι τις ευαισθησίες κάποιων κομμάτων και πολιτών. Δεν τους διώξαμε (αν και θα έπρεπε, αφού παράνομα μπήκαν στη χώρα). Με ποιά λογική ο εκβιασμός αυτός θα πρέπει να περάσει;
3. Τι ζητούν αυτοί; Νομιμοποίηση. Μόλις την πάρουν αυτοί, θα έχουμε απεργία πείνας και από άλλους χιλιάδες που είναι ήδη στη χώρα και θα έχουμε και μερικές φουρνιές ακόμη που θα επαναλάβουν τον εκβιασμό... Πού θα πάει αυτό;
4. Αν είχαμε δουλειές ίσως θα μπορούσαμε να τους κρατήσουμε. 'Ομως όταν η ανεργία χτυπάει κόκκινο για τους ντόπιους, που πάμε να φέρουμε καραβάνια μεταναστών; Και μπορεί να μην είναι όλοι εγκληματίες, αλλά ένα σημαντικό μέρος της σημερινής εγκληματικότητας προέρχεται από τους μετανάστες.
5. Σήμερα κάνουν απεργία πείνας. Αύριο θα οργανώσουν προσευχή στο κέντρο για να επιδείξουν δύναμη, όπως το έκαναν πρόσφατα. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι ούτε οποιασδήποτε άλλης θρησκείας οι πιστοί (περιλαμβανομένων και των χριστιανών). 'Αλωστε όλες οι θρησκείες φούμαρα είναι. 'Ομως οι μουσουλμάνοι είναι προσηλωμένοι με πείσμα κι επιμονή στην αποστολή τους που είναι ο εξισλαμισμός της δύσης. Κι εμείς, δεν φτάνει που τους προσφέρουμε τροφή, στέγη και περίθαλψη, αυτά τα στοιχειώδη που μπορούμε, συζητάμε μαζί τους και διαπραγματευόμαστε. Διαπραγματευόμαστε ΤΙ, αδέρφια; Να ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ! Ντροπή μας! Ποτέ να μην φάνε, αν θέλουν να μας εκβιάσουν μ' αυτόν τον αισχρό τρόπο! Αυτό δεν είναι ανθρωπισμός, Είναι κατάντια κράτους! Χάσαμε το μέτρο και την ισορροπία. Πηγαίνετε, λοιπόν, στη διαδήλωση και μετά από μερικές εβδομάδες θα έχετε κι άλλες μερικές εκατοντάδες μαροκινών, αφγανών, πακιστανών, κλπ να κάνουν νέα απεργία κι εσείς θα τρέχετε σε διαδηλώσεις για τη νομιμοποίησή τους.
Να δούμε σε μερικά χρόνια που θα είναι 3-4 εκατομμύρια εδώ πώς θα μοιάζει η χώρα!

Ανώνυμος είπε...

6:30 μμ και που το ξερεις εαν οι στρατιωτικοι που θα αναλαβουν δεν θα ειναι και αυτοι σαν τον γιωργακη?

Ανώνυμος είπε...

10:17 Έχουν γνώση οι Φύλακες!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΌ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
In ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011
Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε πριν από λίγο...

Ανεβαίνοντας με τα πόδια την Ηπείρου,αναγκαστικά σταμάτησα έξω από το μέγαρο της Υπατίας λόγω του ότι το φανάρι ήταν πράσινο για τα αυτοκίνητα και περίμενα να περάσω.
Είδα κόσμο μαζεμένο έξω από την πόρτα και στην γωνία της Ηπείρου με την Πατησίων και είπα να δω τι γίνετε.Το έπαιξα και εγώ λοιπόν περίεργος και πήγα προς τον πάγκο που έχουν στήσει και μοιράζουν φυλλάδια.
Πήρα ένα δήθεν να διαβάσω και ταυτόχρονα κοίταξα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος και είδα πως πολλοί από αυτούς ήταν αλλοδαποί και μπορούσε να τους διακρίνει και ο πλέον αδαής από τα χαρακτηριστικά τους.Ηλικιακά δεν ήταν κανένας τους πάνω από 25 ετών.Μαζί τους ήταν και έλληνες αγόρια και κορίτσια.
Φαινομενικά όλα ήταν νορμάλ και πίστεψα πως ήταν εκεί για συμπαράσταση στους απεργούς.
Δυστυχώς έπεσα έξω.
Όλοι αυτοί ήταν νωρίτερα στην πορεία συμπαράστασης που διοργάνωσε ο αντεξουσιαστικός χώρος για κάποιον που συνέλαβε η αστυνομία και κατηγορείτε για τρομοκράτης.
Άκουσα έναν από τους αλλοδαπούς που έδειχνε να είναι Μαροκινός ή Αλγερινός να τσακώνετε με έναν έλληνα γιατί δεν πρόλαβε να πετάξει πολλές πέτρες σήμερα.
Έπιασα δήθεν κουβεντούλα με μια κοπέλα που ήταν στον πάγκο και ταυτόχρονα έκανα πως διάβαζα το φυλλάδιο,αλλά είχα στήσει αυτί και άκουγα την συνομιλία που είχε με τους καθοδηγητές του.
Τους έλεγε με σπαστά ελληνικά: "τι πράγματα είναι αυτά,μόλις αρχίσαμε να πετάμε πέτρες μας φωνάξατε να γυρίσουμε πίσω".
Ένας έλληνας νενέκος του απάντησε πως δεν γινόταν να μείνουν άλλο,γιατί είχαν πορεία οι αστυνομικοί μετά από αυτούς.Και ο Μαροκινός άρχισε να βρίζει την αστυνομία και να αποκαλεί τους αστυνομικούς γουρούνια,επειδή χαλάσανε την σημερινή πορεία των αντεξουσιαστών.
Άρχισα να τα παίρνω στο κρανίο,αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα,γιατί ήμουν τελείως μόνος.
Όλοι γύρω μου ήταν αυτοί που αποκαλούμε οι γνωστοί άγνωστοι.
Κάποιος άλλος του είπε να σταματήσει την συζήτηση γιατί τον ακούνε και στα αυτοκίνητα που περίμεναν το φανάρι.Αυτός έκοψε λίγο και ξανάρχισε πάλι τα ίδια.
"Τότε τι μας φωνάζετε να ερχόμαστε αφού δεν είχατε σκοπό να κάνετε τίποτα" και άλλα τέτοια.
Μια κοπελίτσα ούτε 18 δεν θα ήταν,προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.
Ξαφνικά ήρθε ένας τύπος κι αυτός αλλοδαπός και του μίλησε στη γλώσσα τους και έκαναν κίνηση να φύγουν μαζί με 5-6 άλλους.Κάποιοι νενέκοι τους χαιρέτησαν και ρώτησαν προς τα που πάνε.
Ένας από αυτούς τους απάντησε: στου Ζωγράφου πανεπιστημιούπολη.
Και έφυγαν.
Είπα από μέσα μου,δεν είναι δυνατόν αυτοί να μένουν στην πανεπιστημιούπολη γιατί δεν πρέπει να ήταν καν φοιτητές,αλλά θα μένουν εκεί εκμεταλλευόμενοι το άσυλο.
Εγώ τότε για να μην δώσω στόχο ρώτησα αν χρειάζονται κάτι οι απεργοί να φέρω και η κοπέλα μου είπε πως ότι προσφέρω καλό θα ήταν,αλλά σύντομα πιστεύει πως θα τελειώσει η απεργία με τις πληροφορίες που έχει.Την ρώτησα αν θα είναι καλή η εξέλιξη ή κακή και μου είπε πως θα εκπλαγεί πολύς κόσμος.Και το έκοψε εκεί.
Την καληνύχτισα και έφυγα πολύ προβληματισμένος.
Μια για τους στρατούς που φτιάχνουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία,το πανεπιστημιακό άσυλο,την έλλειψη κρατικού μηχανισμού ασφαλείας της χώρας και φυσικά για το ποιες είναι οι πληροφορίες που είχε η κοπέλα του πάγκου της Υπατίας.
Δεν θα σας έστελνα το μήνυμα αλλά είδα πως σε ένα από τα βίντεο που έχετε αναρτήσει,τον ρόλο του καθοδηγητή στα επεισόδια στο Σύνταγμα τα έχει ένας από τους πρωτεργάτες της Υπατίας.
Που τον είδα και αυτόν εκεί απόψε.
Το βίντεο είναι σε αυτή σας την ανάρτηση.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_8461.html
Με τίτλο ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ
Πιστεύω αυτή η καταγγελία να βοηθάει κάπως και τους πιο δύσπιστους να καταλάβουν τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ αντεξουσιαστών και λαθρομεταναστών.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του eglimatikotita και ελπίζω συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά.
Π.Κ

Ανώνυμος είπε...

5:07 Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν τα ξέρει,αλλά αν θέλει να τα μάθει δεν έχει παρά να πάει σε μια διαδήλωση και να μπει σε κάποιο από τα μπλοκ των αριστεριστών(εκτός ΚΚΕ)αναρχοφασιστών και θα δει ότι το 60%με 70% είναι αλλοδαποί. Εγώ προσωπικά έχω πάει σε εκατοντάδες διαδηλώσεις και μπαίνω στο μπλοκ του Σύριζα.Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι πάντα κοντά στις διαδηλώσεις υπάρχουν και οι ποιο μεγάλοι σε ηλικία ομοιδεάτες τους που παίζουν τον ρόλο φωτογράφου,μάρτυρα υπεράσπισης,και αγανακτισμένου πολίτη όταν επεμβένουν τα ΜΑΤ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

9:18 πμ εαν δεις τα βιντεο απο τα πλιατσικα του δεκεμβριου του 2008 οι περισσοτεροι κανουν μπαμ οτι δεν ειναι ελληνες...μεχρι και τα τελη του 90 δεν ηταν οι συγκεντρωσεις των αναρχικων πανω απο 500-600 ατομα και ξαφνικα τα τελευταια χρονια 2.000-3.000 οι περισσοτεροι εξαυτων αλλοδαποι..

Ανώνυμος είπε...

"Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ" 1976

Στίχοι: Παύλος Μάτεσης
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος

Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
Του ξένου πάρε το κεφάλι
Τον θάνατό σου καρτεράνε
Χτύπα προτού σε φάνε

Αδέρφι την καρδιά σου να 'ν' ατσάλι
Κάνε την καρδιά σου φυλακή
Ό,τι μας κλέψανε
Και μας ντροπιάσανε
Αν θες να τ' αναστήσεις πάλι
Σήκωσε σπάθα φονική

Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις
Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις
Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
Του ξένου πάρε το κεφάλι
Τον θάνατό σου καρτεράνε
Χτύπα προτού σε φάνε http://www.youtube.com/watch?v=xcz0NYotIYg&NR=1 οταν λεει "ξενος" εννοει το τραγουδι τους αγγλους ιμπεριαλιστες του 44... θα μπορουσε ομως να εννοει και το ΔΝΤ αλλα και τους αναρχοφασιστες που χρησιμοποιουν τους αλλοδαπους για να εκπληρωσουν τις αρρωστες φαντασιωσεις τους..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά παίζονται τρομερά παιχνίδια! Πιστεύω ότι πίσω απ΄όλα αυτά είναι η εξωτερική πολιτική των Αμερικανοσιωνιστών, ακόμα και αυτά που γίνονται στην Αφρική δεν νομίζω ότι είναι τυχαία! Δεν είναι τυχαία τα εκατομμύρια μεταναστών που ήρθαν στη χώρα μας,δεν είναι τυχαίες οι διάφορες ΜΚΟ που φύτρωσαν σαν μανιτάρια και χρηματοδοτούνται απο το ίδιο το κράτος και από άλλες πηγές του εξωτερικού(σόρος),δεν είναι τυχαίοι οι δοσίλογοι(καθηγητές,δάσκαλοι,δημοσιογράφοι,πολιτικοί,συνδικαλιστές κτλ)που πολεμάνε οτιδήποτε Ελληνικό,δεν είναι τυχαίο οτι στα πανεπιστήμια γίνετε η μεγαλύτερη προπαγάνδα(έτσι καταστρέφουν το μέλλον αυτού του Εθνους)