Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ALTER-ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ-ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Απεργία διαρκείας αποφάσισαν από αύριο στο Alter τεχνικοί και δημοσιογράφοι καθώς παραμένουν απλήρωτοι.
Έτσι, από αύριο στο κανάλι θα προβάλλονται επαναλήψεις.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ;;;ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ REAL TV...Ή ΘΑ ΓΛΕΊΨΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ;;;
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
Ο ΚΟΥΡΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 3ο ΜΗΝΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den pirazi na klisi ke kanenas kolostathmos bas ke xeapohavnothoume ligaki me ta skoupidia ke ta diaplekomena pou kanoun oli mera !
ke tous xeftiles tous dimosiografous pou ehoun fai ena skasmo mizes ke dora !
tora karagiozides sas kopike i masa ke klete ????

Ανώνυμος είπε...

Τείνω να συμφωνήσω με τον 11:41. Μου φαίνεται πολύ ανέντιμο και ύποπτο, ο κύριος Κουρής που δεν πληρώνει τους εργαζομένους στο Alter, να ανοίγει παρόλα αυτά κι άλλο κανάλι, το Kontra Channel. Τους εκεί εργαζόμενους τους πληρώνει, άραγε;

Ανώνυμος είπε...

χτες παντως ειχε νια εκπομπη με τον χατχηνικολαου στο αλτερ κ μεταξυ αλλων καλεσμενοι ηταν κουρης κ βενιζελος..κ ρωταγε ο κουρης των βενιζελο που θα βρουν τα λεφτα για επενδυσεις κι οτι ειναι πολλα..Δεν ηξερε το παχυδερμο να του πει οτι αν πληρωνε κι αυτος και οι αλλοι τα προστιμα θα ειχαμε καποια εσοδα παραπανω...αυτος δεν ηταν με τα πλαστα τιμολογια?