Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δύο νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, πριν και μετά τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας. Πρόκειται για δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ, ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.


    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη κατά την είσοδό του στο γήπεδο, επειδή κατείχε τέσσερις πυρσούς.

    Από την άλλη, ο 21χρονος κατηγορείται ότι έριξε πυρσό στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Όπως έγινε γνωστό, τις κινήσεις του τελευταίου κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου και με βάση αυτό οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

    Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν χθες, Πέμπτη, στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και ακολούθως τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

    Στο μεταξύ, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους». Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που τους απώθησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

ΠΡΕΖΑ TV
18-3-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: