Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

"ΚΟΒΟΥΝ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ


Σε νέα φάση μπαίνουν οι κινητοποιήσεις των περιπτερούχων με τη πρόεδρο του Παγκρήτιου Σωματείου περιπτερούχων να διακόπτει, μετά από 15 ημέρες την απεργία πείνας. Οι περιπτερούχοι της Κρήτης αποφάσισαν να διαπραγματευτούν απευθείας με τις καπνοβιομηχανίες, χρησιμοποιώντας σαν όπλο το γεγονός ότι αυτοί πωλούν τα τσιγάρα στους πελάτες. Έτσι από την Πέμπτη θα κατεβάσουν από τα ράφια συγκεκριμένες μάρκες τσιγάρων, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εταιρείες να ακούσουν τα αιτήματά τους. Αρχικά θα κατεβάσουν μάρκες που δίνονται σε χαμηλές τιμές, με χαμηλό περιθώριο κέρδους και έπειτα σχεδιάζουν να προσθέσουν αυξήσεις σε τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εισιτήρια με τη μορφή παροχής υπηρεσιών.
Στην πράξη θα φανεί από σήμερα Πέμπτη, πώς ακριβώς σχεδιάζουν να κινηθούν από εδώ και πέρα οι περιπτερούχοι.
cretalive.gr
ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να τα κλείσουν τα μπουρδέλα.κανένας από αυτούς δεν είναι ανάπηρος.πως πήραν τις άδειες λοιπόν;θέλουν και λεφτά που κάθονται όλη μέρα και κοπριτιάζουν,ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε μαλακα της άδειες το μπουρδελο το κράτος άρχισε να της δίνει πριν αλλα και μετά τον εμφύλιο σε κάθε ρουφιανο ταγματασφαλίτη για να ρουφιανευει τον κοσμάκη ,όταν πείρε χαμπάρι ο κόσμος τι ρουφιανοι ήταν της νοίκιασαν μαλακα .
Αν έχεις κοτσια μαλακα τράβα να δουλέψεις σε περίπτερο 24 ώρες την μέρα σκατομαλακα

Ανώνυμος είπε...

σκασμός 6:13
γίνατε όλες οι κουραδομηχανές εισοδηματίες
να κλείσουν τα περίπτερα, που έχουν γίνει υπαίθρια σουπερμάρκετ

Ανώνυμος είπε...

ase re malaka siga mi doyleyoyn kai 30 ores ti mera.treli doyleia na kathesai kai na dineis resta...popo to skeftomai kai koyrazomai fantasoy