Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Άγριος ξυλοδαρμός μετανάστη έλαβε χώρα, επί της οδού Πατησίων μπροστά από το μουσείο, το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε τρεις μετανάστες, με τους δύο να ξεφεύγουν και τον τρίτο να γρονθοκοπείται. Στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Τοσίτσα.

Τον μετανάστη παρέλαβε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν πως στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν πέντε άτομα που στη συνέχεια έφυγαν με μοτοσικλέτες.
ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2011

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε ξεφτίλες εκεί στο πρέζα.... τα σχόλια τι τα σβήνεται? είστε οι ιδιοι που φωνάζετε για ελευθερία και κατά του φασισμού? και γίνεστε μέρα με την μέρα χειρότεροι? αν θέλετε να ακούγονται μόνο οι 'αριστερές' απόψεις βάλτε το στην εισαγωγή του blog.. εγώ ξαναβάζω την είδηση που γράφτηκε πριν εδώ. Σβήστην . Θα συνεχίσω. Απενεργοποιεισε τον σχολιασμό. Θα το ποστάρω σε άλλα αρθρα. Να δω τι θα καταλάβεις.... http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_4165.html

Ανώνυμος είπε...

ωστε κλεφτακος ο μαροκινος που εφαγε το ξιλο και δηλωνει "παλαιστηνιος" μαλιστα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 12:39 δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;;
Ελευθερία λόγου έχουν όσοι έχουν ίδια άποψη με εμάς!!
Που ζεις τέλος πάντων;;
Και για να μη νομίζεις ότι είσαι μόνος σου, σβήνουν και από μένα -και πολλούς άλλους φαντάζομαι..
Τί να κάνεις, έτσι είναι η ιδανική, κοινωνία που φαντασιώνονται οι αναρχοφιλελεύθεροι..

Ανώνυμος είπε...

Oι νόμοι ισχύουν μόνο για τους Έλληνες, οι αλλοδαποί είναι υπεράνω των νόμων, έτσι είναι η "Δημοκρατία". Η λύση είναι μια και λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και απο μενα εχουν σβησει. Δεν θελουν να ακουγετε η αληθεια. Να κανουμε ενα ντου και να τους πεταξουμε εξω απο την αθηνα τους κωλογυφτους

Ανώνυμος είπε...

o 12:39 exei dikio. den shmerizome ths apopshs toy alla h exeis eley8eria logoy h eisai to idio mlks me osoys kanoyne logokrisia.

Ανώνυμος είπε...

7:10 πμ η λυση ειναι η εφαρμογη του συνταγματος και των νομων..οχι η καταργιση του συνταγματος και της δημοκρατιας..απο την μια η χρυση αυγη και το κκε ειναι κατα της δημοκρατιας και απο την αλλη συμμετεχουν σε εκλογικες διαδικασιες..υποκρισια διλαδη..το οτι οι ηγεσιες των δυο μεγαλων κομματων ειναι προδοτικες δεν φταιει γιαυτο το δημοκρατικο πολιτευμα..

Ανώνυμος είπε...

10:41 Τέτοια Δημοκρατία να την βάλεις στον πάτο σου!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΛΕΦΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!ΜΑΛΑΚΑ