Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ...
ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ...ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.


«Δεν θα σχολιάσω αυτά που ανέφερε ο κ. Πάγκαλος. Προφανώς έχει τους λόγους του, έχει τις προτάσεις του, έχει τους ισχυρισμούς του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς για όσα είπε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ότι σε περίπτωση δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, ηθικός αυτουργός θα είναι ο Αλ. Τσίπρας.



"Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω ότι ο κ. Πάγκαλος γίνεται δέκτης μιας επανειλημμένης απαράδεκτης συμπεριφοράς. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, ούτε με την άσκηση πολιτικής, αλλά ούτε και με την ειρηνική και λογική διαμαρτυρία των πολιτών. Άρα, όποιοι καταφέρονται με τον τρόπο που καταφέρονται και εναντίον του κ. Πάγκαλου, εμπίπτουν σε όλα αυτά που ανέφερα προηγουμένως", πρόσθεσε ο Γ. Πεταλωτής.

Κάλεσε τα κόμμα τα της αντιπολίτευσης "κυρίως με πράξεις και χωρίς υποβολιμαίες ενέργειες να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα και να περιφρουρήσουν την ομαλότητα στον πολιτικό βίο και την παρουσία πολιτικών σε οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις κρίνουν ότι θα πρέπει να παρίστανται".

"Θα είμαστε παντού. Βγαίνουμε στον κόσμο. Είμαστε στον κόσμο και φυσικά οποιαδήποτε άλλη προοπτική και επιδίωξη προσπαθήσουν να δημιουργήσουν, σαφώς και θα πέφτει στο κενό", πρόσθεσε.

ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πιο σκληρη αποπειρα δολοφονιας που εγινε ποτε. Ειναι απανθρωπο να πετας στο παγκαλο γιαουρτι ενω ηδη ειναι σκασμενος στο φαι. Ξερουμε πολυ καλα οτι το παγκαλο δεν αντεχει να βλεπει φαι, και θα χλαπακιασει οτι και να του πεταξεις με κινδυνο να εκραγει. Μαζι τα φαγαμε (οπως λεω και εγω στο σκυλο μου αν του πεταξω τα κοκαλα απο το ψητο που ξεκοκαλιζω, αλλα και στα αδεσποτα που θα πεταξω μετα οτι δεν εφαγε απο τα κοκαλα ο δικος μου σκυλος)