Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

TO ΑΟΡΑΤΟ ΤΕΙΧΟΣ



ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι θελεις να μας πεις με αυτο το βιντεακι?μηπως θελεις να τους βαλουμε σε κανενα πενταστερο ξενοδοχειο?παρτε το χαμπαρι παλιοπρδοτες, εμεις γουσταρουμε μονο ελληνικες και ευρωπαικες φατσες.ολοι οι αλλοι να πανε στις χωρες τους , στο διαολο η να πνιγουνε,δεν μας ενδιαφερει.γεννοβολανε σαν κουνελια και εισβαλουν στη χωρα μας.εξω ρε βαρβαροι,εδω ειναι ελλαδα!

Ανώνυμος είπε...

μηπως θες οι κατοικοι του νησιου να στησουν κωλαρακι για να χαλαρωσουν οι κακομοιροι απο την ταλαιπωρια του ταξιδιου? δεν φτανει που μπαινουν παρανομα καταπατοντας τους νομους του κρατους τους ποτιζουμε τους ταιζουμε και μας λενε και ρατσιστες..

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι είναι ρε καθάρματα 12:45 π.μ. και 4:06 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

10:16 πμ οσοι εχουν πεσει θυματα απο παρανομους μεταναστες ανθρωποι ειναι επισης..και εμεις που θελουμε να ζησουμε ανετα μεσα στον τοπο μας ανθρωποι ειμαστε και μαζι με τοσα προβληματα εχουμε και αυτο..

Ανώνυμος είπε...

esy kammene 12:45 ma8e pws oi eyrwpaioi se blepoun sa negro zhtiano kai klefth.

esy 4:06 eisai kai ratsisths (mh to arnhsai to xairetai h kwlotrypida sou to ratsistiliki) kai malakas.

kai sy 11:30 bale kala sto myalo soy pws to problhma tou topou einai oi hli8ioi san kai tou logou sou. Oi "ellhnares"

Ανώνυμος είπε...

Ρε για κοιτα κατι ελληναράδες.. που γονατίζουν μπροστά στην ευρώπη και στις ΗΠΑ, σηκώνουν τα μάτια και τους κοιτάζουν με βλέμα γεματο μίζερη ικεσία, περιμένοντας κανα δανειάκι για να βγάλουν τον επόμενο χρόνο τους ή τελοσπάντων κανα ψίχουλο να πέσει από το τραπέζι τους.. και νιώθουν ότι και αυτοί πρέπει να κάνουν το ίδιο και στους άλλους, αυτούς που είναι ακόμα πιο μίζεροι, έτσι για να νιώσουν και οι ελληναράδες λίγο από την αίγλη και τη δόξα των προνομιούχων.
Εσένα, 12:45 η γιαγιά σου δεν γεννοβολούσε σαν κουνέλα, μάλιστα σε περίοδο πείνας και κατοχής? Πριν από 50 χρόνια εμείς δεν ήμασταν σαν αυτούς μέσα στην ίδια μας την πατρίδα και ακόμα χειρότερα όταν πηγαίναμε στη Γερμανία και στην Αυστραλία; Ζητιάνοι και εγκληματίες ήμασταν. ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Και ζητούσαμε μια ευκαιρία να φτιάξουμε το μέλλον μας, για να μην ειμαστε πλεον ΒΑΡΒΑΡΟΙ και ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ.
Θαυμάστε τα κατορθόματά τα δικά μας:
http://www.greektube.org/content/view/32182/2/

Ανώνυμος είπε...

2:44 μμ επειδη εσυ εχεις συμπλεγμα κατωτεροτητας και θεωρεις τον εαυτο σου βαρβαρο δεν σημαινει πως ετσι ειναι..οταν οι ελληνες πηγαν αμερικη, καναδα, γερμανια οι χωρες αυτες ζητουσαν ξενους και παρολα αυτα περνουσαν τους ελληνες μεταναστες απο κοσκινο..το θεμα δεν ειναι αν οι αλλοδαποι που ερχονται ειναι ανωτεροι η κατωτεροι απο εμας..το θεμα ειναι οτι δεν χωραμε αλλους..ειμαστε μια χωρα με 9 εκ ελληνες και εχουμε ιδη 2 εκ ξενους..αν συνεχισουν να ερχονται με τους ιδιους ρυθμους και με την οικονομικη κριση και υπογεννητικοτητα που μαστιζει τους ελληνες σε 50 αντε το πολυ 100 χρονια θαμαστε μειονοτητα μες στην ιδια μας την χωρα..εκει ειναι το θεμα..δεν μπορεσαν να μας κατακτησουν με τους πολεμους και πανε να μας κατακτησουν με τον λαθροεπικοισμο που προωθουν πατωντας πανω στις ανθρωπιστικες μας ευαισθησιες..ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".

2008: Συνελήφθησαν στην Ελλαδα 146.337 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

Αν συνεχιστεί η είσοδος με τέτοιον ρυθμό, στην Ελλάδα το 2018 θα έχουμε 5.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

Διαβάστε περισσότερα: http://astakos-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_1712.html#ixzz1Fjq6xjRz

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα γαμηθηκες με τους λοθρομεταναστες