Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΦΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

ΑΛΗΘΕΙΑ...ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ,SWAPS Κ.Α;;;;


Για ένα πιο αναπτυξιακό και πιο «έξυπνο» Μνημόνιο κάνει λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ενώ τονίζει ότι ο στόχος των 50 δισ. μέχρι το 2015 μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου και με στόχο την επαναγορά χρέους.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρεται στην πρότασή του κατά το υπουργικό συμβούλιο, η οποία υιοθετήθηκε, για χρηματοοικονομική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με στόχο την επαναγορά χρέους και την προσέγγιση των 50 δισ.
«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μέχρι το 2015 είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος αυτός μέσα από άμεσες επενδύσεις. Μπορεί όμως να προσεγγίσουμε τον στόχο αυτό μέσα από διάφορα χρηματοοικονομικά σχήματα που θα αξιοποιούν τα χαρτοφυλάκια της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με την υποστήριξη φυσικά της ΕΚΤ και του τραπεζικού συστήματος», λεέι ο υπουργός Άμυνας.

Ο υπουργός Άμυνας ζητάει επίσης να υπάρξει διεθνής θεσμική εγγύηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η Ελλάδα θα καλύψει τις δανειακές ανάγκες της το 2012 και ότι το τραπεζικό της σύστημα θα παραμείνει σταθερό προκειμένου να ηρεμήσουν οι αγορές.
Θεωρεί ότι είναι λάθος η αναπαραγωγή στο εσωτερικό της χώρας μας της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του χρέους, ασκώντας έτσι έμμεση κριτική στην παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη.
Ο Ευ. Βενιζέλος τονίζει τέλος, ότι «κανείς δεν δικαιούται να σχεδιάζει υπό τις παρούσες συνθληκες το προσωπικό πολιτικό του μέλλον».

ΠΡΕΖΑ TV
30-4-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που πέτυχε το πρώτο κόλπο΄,τιποτα δεν τους σταματαει,εμπρος για ενα-δυο-τρια πολλά ...Μνημόνια!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΟΥ ΠΕΙΡΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .... ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ...//// ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΕ
ΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑ
ΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑ
ΓΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΜΑ ΝΑ ΒΑ
ΛΤΩΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΟΙ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΛΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΘΕ
ΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ [ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ]ΠΟΥ Ο
ΛΑΟΣ ΟΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΙ ΑΝΑΖΗΤΑ
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ -ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΑΝ- ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ...ΑΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ .. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8΄44- καλη ηταν η χουντα.. αν εισουν καλος χαφιες και φασιστας ....αν σεβεσε τον εαφτο σου μην αναζιτας την δικτατορια...ειναι κριμα

Ανώνυμος είπε...

5:15 & 8:44 & 8:44 επειδή είσαι ο ίδιος (κανείς δεν κάνει τα ίδια ΤΕΤΟΙΑ λάθη σε τρεις δημοσιεύσεις) στην Ελλάδα "κράζουμε" μόνο τη μία μπάντα στη μιά περίπτωση επειδή πάντα υπάρχει η άλλη γιά να κράζουμε τη συμπληρωματική της -όπως ο ίδιος παρατήρησες...

Τώρα αν είσαι Έλληνας τόσο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ή χουντο-φασιστο-χαφιές (που το παίζει αλλοδαπός) όπως υποψιάζεται ο 8:48 μπορεις να πας να τον παίξεις κάπου αλλού και να μη μας πρήζεις τ αρχίδια εδώ!