Δευτέρα, Απριλίου 11, 2011

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΑ «ΡΟΥΜΠΙΓΚΕΙΤ»: «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΟ»

Την αποφυγή σοβαρού διπλωματικού επεισοδίου και την αποτροπή της εκπόρνευσης της νεαρής Μαροκινής δηλώνει ότι επιδίωξε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπόθεση “Ρούμπιγκεϊτ”, ενώ προσερχόταν στο δικαστήριο του Μιλάνου για τη σημερινή δικάσιμο της υπόθεσης τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου «Mediaset».


Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας και ότι σεβόμενος τους νόμους ζήτησε πληροφορίες “για μια περίπτωση που μπορούσε να προκαλέσει ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο” αναφερόμενος στο τηλεφώνημα που έκανε στη διεύθυνση της αστυνομίας του Μιλάνου, όπου είχε οδηγηθεί η Ρούμπι Καρίμα στις 28 Μαΐου 2010.

Αναφορικά με τα χρήματα που της έδωσε μετά τις συναντήσεις τους στην βίλα του Άρκορε δήλωσε ότι το έκανε “για να μην εκπορνευτεί” κάνοντας λόγο για αναληθή και ατιμωτική κατηγορία, καθώς το υποτιθέμενο θύμα, όπως τη χαρακτήρισε, “δήλωσε πάντα ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερες προτάσεις από μέρους μου”.

Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες στον τρόπο με τον οποίο η Καρίμα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μέρος των χρηματικών ποσών με τα οποία φέρεται να τη στήριξε: “η κοπέλα αυτή, μας διηγήθηκε μια ιστορία γεμάτη πόνο που μας συγκίνησε. Την βοήθησα δίνοντάς της την δυνατότητα να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με μια φίλη της. Έπρεπε να το στήσει, φέρνοντας ένα λέιζερ για αποτρίχωση, που είχα την εντύπωση ότι κόστιζε σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Εκείνη, όμως, δήλωσε ότι κόστιζε εξήντα χιλιάδες ευρώ και εγώ έδωσα εντολή να της δοθεί το ποσό αυτό. . . ώστε να μην είναι αναγκασμένη να εκπορνεύεται, και να την οδηγήσω προς τον ακριβώς αντίθετο δρόμο».

ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: