Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

ΛΑΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ…Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ζητά η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΛΑΟΣ, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη στο ΑΕΙ Πατρών ο νομπελίστας καθηγητής Τζέιμς Γουότσον. Η Νομαρχιακή καταδικάζει το συμβάν, χαρακτηρίζοντάς το ως «φασιστικό» και «άνανδρο».

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Αχαΐας του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:


«Δυστυχώς για μια ακόμα φορά και με τον πλέον ειδεχθή και επιζήμιο για την χώρα τρόπο αναδείχθηκε ο στρεβλός και φασιστικός τρόπος χρήσης του Πανεπιστημιακού ασύλου από ακραίες ομάδες ακροαριστερών-αντιεξουσιαστών. Ομάδες ατόμων που θεωρούν τους εαυτούς τους προοδευτικούς και δημοκράτες αλλά παρ’ όλα αυτά απαγορεύουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και πρόσφατα προσπάθησαν να εμποδίσουν και να χτυπήσουν τον νομπελίστα καθηγητή Γουότσον προκειμένου να μην μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι πολύ τυχερή η χώρα που δεν υπήρξε τραυματισμός του διάσημου καθηγητή γιατί τότε η διεθνής κατακραυγή θα ήταν πρωτοφανής.

Η Ν.Ε Αχαίας του ΛΑ.Ο.Σ  καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φασιστικές, άνανδρες  πράξεις από άτομα που θέλουν με την βία να επιβάλλουν την άποψη τους καταργώντας την ελευθερία έκφρασης στον χώρο του Πανεπιστημίου και καλεί τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές να κάνουν οτιδήποτε δυνατό προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Τέτοιες συμπεριφορές αλητείας δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας πόσο μάλλον στα Πανεπιστήμια.

Ο ΛΑ.Ο.Σ από την ίδρυση του έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για να σταματήσουν τα Πανεπιστήμια να είναι χώροι βίας, τρομοκρατίας και παρανομίας και να γίνουν χώροι ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικότητας  και είναι τα εξής:

1) κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου μιας και την εποχή του διαδυκτίου δεν νοείται περιορισμός της διακίνησης των ιδεών και δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης ιδιαίτερα εφόσον γίνεται επί χρόνια προκάλυμμα για εγκληματικές πράξεις,

2) δημιουργία Πανεπιστημιακής αστυνομίας που θα είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία των Πανεπιστημίων και

3) αποδέσμευση της εκλογής των Πρυτάνεων και των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας από τις φοιτητικές παρατάξεις μιας και αυτό δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης και συναλλαγής των άμεσα υπεύθυνων για τα Πανεπιστήμια από δυναμικές μειοψηφίες που λυμαίνονται τον χώρο. Αν δεν γίνουν αυτά τότε θα συνεχιστεί η κατρακύλα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και κατ’ επέκταση της Ελληνικής κοινωνίας καθώς και ο διεθνής εξευτελισμός τους.»


ΠΡΕΖΑ TV
16-4-2011

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ..ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ..ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΦΙΩΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΓΟΥΟΤΣΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑΧΕ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΩΣΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΙΣΕΙ..ΚΑΘΗΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 82 ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λενε..και τους ειχα παρεξηγησει..

Ανώνυμος είπε...

αστο πρεζα..το ποιος ειναι φασιστας παργματικα φανηκε..και αυτοι ειναι οι του "αντιεξουσιαστικου" χωρου με την βαθυτατα εξουσιαστικη συμπεριφορα..

Ανώνυμος είπε...

1:27, 1:31, 1:35, 1:39, Καλή βάρδια φίλε καταλαβαίνω πως είναι σπαστικό να έχεις βαρδια Σάββατο μεσημέρι όταν όλος ο κόσμος πάει για καφέ....Ευτυχώς που υπάρχει ο Πρέζας, φίλε μου, και σου περνάει η ώρα γράφοντας καμμιά παπαριά...-βλέπεις δεν γίνεται να παίζεις όλο την βάρδια "φάρμα"....Και λες ας γράψω κάτι μπας και μου περάσει ή ώρα.. Γιατί από τον τρόπο που γράφεις, και την συχνότητα των σχολίων. (τα έγραωες καπάκι) ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.
Καλή βάρδια λοιπόν και χρόνια πολλά, άγια μέρα που είναι σήμερα φίλε και του χρόνου τέτοια μέρα σου εύχομαι καλή άδεια!

Ανώνυμος είπε...

"Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν στην παραπάνω ενέργεια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς ο διακεκριμένος νομπελίστας, στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικές θέσεις, καθώς έχει διατυπώσει την άποψη ότι βάσει της γενετικής, οι μαύροι άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυής από τους λευκούς. Η συγκεκριμένη θέση του κ. Watson, την οποία εύκολα μπορεί να βρει κάποιος στο Διαδίκτυο, φαίνεται ότι αποτέλεσε το "κόκκινο πανί" για την επεισοδιακή επέμβαση των αντιεξουσιαστών."

Ανώνυμος είπε...

To πατριωτικό ΛΑΟΣ προτείνει το ξεπούλημα ελληνικής περιουσίας, στους ΣΟΡΟΣ και λοιπούς ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ και υπογράφει ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕς ΜΑΣΩΝΟΥΣ.
Ας αφήσει το άσυλο και ας ασχοληθεί με την άλωση της αγαπημένης μας ΠΑΤΡΙΔΑΣ από του ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. Αλλά τι λέω το ΛΑΟΣ είναι ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΟΜΜΑ για αυτό ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ υποστηρίζει το ξεπούλημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το άσυλο είναι κατάκτηση των φοιτητών. Κάτω τα ξερά σας από το άσυλο. Όσο για το ΓΟΥΟΤΣΟΝ οι αναρχικοί εναντιώθηκαν -όπως λένε- για την άποψη που εξέφρασε στον παρελθόν ότι ο αφροαμερικανός είναι λιγότερο έξυπνος από τον δυτικοευρωπαίο. Για τους φασίστες δεν είπε τίποτα γιατί, ως γνωστό, δεν έχουν μυαλό. Για το μνημόνιο που ψηφίσανε, τουμπεκί στο λάοςς.

Ανώνυμος είπε...

Οι τραμπούκοι στην ουσία ήθελαν να τιμήσουν τον γενετιστή καθηγητή, καθώς οι ίδιοι ήταν ζωντανά παραδείγματα γενετικά κακοσυναρμολογημένου οργανισμού.

Όσο γιά το ''άσυλο'', είναι γελοίο το ότι υπάρχει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

4:45 Λοιπόν έχεις απόλυτο δίκιο και μπράβο που το κατάλαβες. είσαι σωστός. Ο γενετιστής ασχολείτε όντως με ανθρώπους έστω και κακοσυναρμολογιμένους και όχι με ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ σαν τους ομοίους σου.τους χέρι χέρι ...με τον ...
Και πήγαινε να κλαφτείς και να διαδολώσεις σαν καράφλωρο άσπόνδυλο που είσαι σε καμμιά lify style εκμπομπή, το συνηθύζεται άλλωστε...
Και γλύφτε πολύ, είστε και οι πρώτοι σε αυτό σαν μαλάκια που είστε.
Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση,.!

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που μπαίνουν στο πανεπιστήμιο κουκουλοφόροι ,έμποροι ναρκωτικών ,κλέφτες και πάσης φύσεως εγκληματίες το άσυλο έχει είδει καταργηθεί.Παράβαση του ασύλου δεν είναι μόνο η είσοδος των αστυνομικών αλλά και η είσοδος των εγκληματιών (όπως και αυτοί που επιτέθηκαν στον Watson) στο πανεπιστήμιο.Όσοι εμμένουν στην υποστήριξη του ασύλου άθελα ή εσκεμμένα υποστηρίζουν εγκληματίες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι να μπει η αστυνομία να συλλάβει στο πανεπιστήμιο και να συλλάβει τους ακροδεξιούς τραμπούκους, φασίστες μπράβους-εμπόρους ναρκωτικών, και άλλους εγληματίες φουσκοτούς τις νύχτας που όλος τυχαίος είναι και φασιστάκια; Και να συλλάβει πρώτα όλους τους επίορκους αστυνομικούς- μέλη εγκληματικών οργανώσεων αλλά και τους στρατιωτικούς που πουλάνε ναρκωτικά στον στρατό.
Αλλά και τα μεγαλο- αμόγια που κλέβουν τους Έλληνες τόσα χρόνια, τους απατεώνες Τραπεζίτες γι αυτούς τίποτα 6:29;;;;;; ;;;;;;;;
Η είσαι με αυτούς;;;; μάλλον

Ανώνυμος είπε...

Είμαι με αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους χωρίς τα τσιράκια-κομματόσκυλα πάσης φύσεως να αλωνίζουν,οι εξωπανεπιστημιακοί να επιδίδονται σε ότι εγκλήματα περιέχει ο ποινικός κώδικας και να κλείνουν τις σχολές φασιστικά βάζοντας ένα λουκέτο.Δεξιοί είναι οι φασίστες που βάζουν λουκέτα κάνοντας κατάληψη και εμποδίζοντας την μόρφωση;

Ανώνυμος είπε...

Δεξιοί είναι όμως αυτοί φίλε μου που όντας αύριο πτυχιούχος θα είσαι άνεργος με ένα πτυχίο πανεπιστημίου και πιθανών μεταπτυχιακό. Δες λίγο στην κοινωνία και δες πόσους άνεργους επιστήμονες έχουμε..
Η πως φέρονται τα αφεντικά σε νέους επιστήμονες όπως εσύ.
Για αυτούς τους νέους επιστήμονες φταίει το άσυλο, που δεν βρίσκουν δουλειά; ή πως τους φέροντε κάτι μανατζαρέοι όταν τους ζητάνε δουλειά.
Ξύπνα επιτέλους καμμιά κατάληψη δεν εμπόδισε κανέναν να μορφωθεί και να τελειώσει την σχολή.
Με τόσες καταλήψεις που έχουν γίνει από το 1991 δεν θα είχαμε σήμερα γύρω στις 500.000 απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ από τότε. Κάτι ξέρω βλέπεις και εγώ από ελληνικά πανεπιστήμια. Και επειδή ξέρω και απο αμερικανικά σε πληροφορώ ότι εκεί το άσυλο όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Και σε ανάλογα γιουχαρίσματα που έφαγε ο τύπος, κανένας δεν παρεναίβει.
Υ.γ. όσο για την παρέμβαση στην διάλεξη στο εν λόγω επιστήμονα διαφωνώ απόλυτα και την καταδικάζω όπως καταδικάζω και τις ρατσιστικές θέσεις του.
Όταν βγεις λοιπόν στην αγορά εργασίας, άμα σε αφήσουν όπως λες οι καταλήψεις, τότε θα καταλάβεις τι αξία έχει το πτυχίο/πτυχία σου.. που όντως με τόσο κόπο απέκτησες

Ανώνυμος είπε...

Τα SS του διαδικτυου καλα κρατουν και στο πρεζατβ.Ο 2.25 μια χαρα σας τα εχωσε.Μουγκα ετσι;